#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Evet eleştirmiyeyim diyorum ama elindeki topu tutsun be kardeşim artık. İlk gol tamam da diğer goller hep onun hatası. 3. golde de hatası yok denilebilir ama. eline aldığı topu kaçırmamayı öğretsin Taffarel demi.

Belkide kariyerinin en kötü gecesini yaşamış olabilir 4 golün hepsindede bariz hatası var.Bu kaleci şansızlığımız yok yere mondiyi göndererek aldığımız ahla ilgili olabilir.Kalede ufuk olsa o gollerin en azından 2 sini yemezdi.Kale arkasında resmen delirtti bizi...

Belkide kariyerinin en kötü gecesini yaşamış olabilir 4 golün hepsindede bariz hatası var.Bu kaleci şansızlığımız yok yere mondiyi göndererek aldığımız ahla ilgili olabilir.Kalede ufuk olsa o gollerin en azından 2 sini yemezdi.Kale arkasında resmen delirtti bizi...

Yapma bunu, yapma bunu :ays:

Bu zihniyet Simoviç'i gönderirdi.Simovic'te ilk yılında çok kötüymüş, sonradan düzelmiş.Ondan sonra zaten yarı final oynadık.

Ufuk bile olsa yazacaktım ::) Ufuk 3 golde asla kalesinden çıkmazdı ufja reis de adama yapışır attırmazdı.2 golde de o topa uzanır kornere çelerdi o tip toplarda hiç fena değil..Ama top sektirme ,elinden kaçırma ve yumurtlama konusunda üstüne yoktur.Buradan ufuğu övdüğüm anlaşılırsa üzülürüm ,bana kalsa halı sahada bile kaleye geçirmem...

Icinde bulundugumuz durum itibariyle bize pismis ,mac kurtaracak ,takima guven asilayacak hazir kaleci gerektigini bin kere soyledik.Oysa tam tersini yaparak genc ,gelisme asamasinda ,istikbal vaadeden bir isme yoneldiler.

Sonuc ortada.Ne zaman yakacagi ne zaman kurtaracagi belli degil.Resmen basimizda berberlik ogrenecek.Sene sonuna kadar gelisme kaydetmez ise filimin sonu belli.

Bu zihniyet Simoviç'i gönderirdi.Simovic'te ilk yılında çok kötüymüş, sonradan düzelmiş.Ondan sonra zaten yarı final oynadık.

Simovic icin ilk maclarında bu adam kovanın teki demisler. Zaman gectikce ve defansını tanıdıkca düzelip bir efsane oldu. Avrupa'da destan yazan takımın en kilit bir kac oyuncusundan biri oldu. Popescu ve Mondragon icin'de aynı seyler gecerli. Millet nedense Muhammedi döndürüp aslında golü yedirten Ujfalusi'yi agzına bile almaz.

Yine diyorum defans yetersiz. Ujfalusi stoperlerin en iyi ve en tecrubelisi oldugu halde o bile yetersiz. Var mı daha ötesi?

Net hatalı olduğu söylenebilecek sadece 4. gol var;kaleyi terkettiği golde müdahalesi de iyiydi bence,sonrası şanssızlık birazda...Extra bir şeyler yaptığını da görmedik henüz ama...

Bu lig ve bu kadro için 12-13 m euro (Muhtemelende ettiği edeceği zirve fiyat) bonservis bedeli kaleci için ödenmemesi gereken bir bedeldi.Benim transferini istediğim kaleci Karabükün Tomiç i idi,geçen yıl çoğu maçını izledim,bir kalecide aranacak bütün özelliklere sahip ve 1-2 ye alınırdı...Tabi Trabzonsporlu Onur birkaç yıl içinde takıma katılabilse yabancı istemem zaten...

Orta sahada ofansif yönü iyi adam yokluğundan yarım porsiyonluk Engine muhtaç,bir tane gerçek kanat oyuncusundan yoksun takımın kalesinde 13 m luk bir adam,klasından çok hatalarını görebildiğimiz...Ve bunun adı ''Kadro planlaması''?!...

Gaziantepspor, belki de tarihin en muhteşem gollerini, vuruşlarını falan yaptı, o yüzden hiç kızmıyorum Muslera'ya. Zaten katledilmiş maç, istediği kadar kurtarsın, hata yapsın, umrumda değil.

20 milyon euroluk De Gea nın yediği yollere bakın ,o defansa hemde

Ne tür goller yediği umrumda değil,1 sene o kale Muslera nın,kazak değiştirir gibi kaleci değiştirmekten bıktım

Urfalı olmasa her maç 3 tane yer bu adamada tek kelime etmem.

Muslera'ya güvenmeliyiz. Volkan ne hatalar yaptı. Güvenildi ve şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi.

Sonuna kadar güvenmeli,destek vermeliyiz Muslera'ya. İsterse Fenerbahçe derbisinde geri pası ıskalayıp gol yesin. Muslera'da inanılmaz bir potansiyel var. Biraz sabır!

Arkandayız Nando ;)

Muslera'ya güvenmeliyiz. Volkan ne hatalar yaptı. Güvenildi ve şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi.

Türkiye'nin en iyi kalecisi muslera, türk olarak yerli en iyi desen anlarımda, bence Recep Onur Kıvrak ondan daha iyi kaleci, keza küçücük tolga da öyle. artık volkanın devri geçmek üzere 31 yaşında mı ne ya da 30 olması lazım. 33'te volkanın esamesi okunmaz. Rüştü Vol2 :asd:

nasıl gol yersen ye ama Allah aşkına elinden top sektiripte gol yeme deli oluyorum.

Başaracaksın, başaracaksın Aslanım! Sana güvenenleri mahçup etme!

muslera cok iyi kaleci sadece güvenmek lazim ama stada ki taraftar kaleci begenmiyor ne yazik ki bütün kaleciler garip gol yiyor manu neuer bile öyle gol yiyor bazen destek cikmak lazim muslera ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt