#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur renkdasima Kesinlikle katiliyorum.

Muslera an itibariyle dunyada en potansiyelli kalecilerden biri.

Hemen kesip atmak bize yakismaz.

Her zaman arkandayim Nando, sen bu takimi sirtlayacaksin kurtarislarinla, takima moral vereceksin.

Cevap: #25 Fernando Muslera

Ne diyon gece gece aga nerden esti:o

Ne biligim mudur icimden geldi.

Biz muslera'ya destek olmamiz gerek.

muslera leş gibi başladı burdaki kariyerine ne yazıkki

Sonuna kadar güvenmeli,destek vermeliyiz Muslera'ya. İsterse Fenerbahçe derbisinde geri pası ıskalayıp gol yesin. Muslera'da inanılmaz bir potansiyel var. Biraz sabır!

Valla bizde nerde o sabır?

Hayatında bir b.. becerememiş insanlar 2 gün sonra başlarlar çamur atmaya, ve görüyorum başladılar. Arkadaş sen hayatında başarabildiğin herhangi bir iş varmı? Düz mantıkla gol yediysen hatalısın, maç esnasında kurtardığın o kadar top hiç önemli değil. Takım galip ise sen en iyisisin, mağlup ise senden kötüsü yok.

Alex Ferguson çıkıp De Gea için çocuk yetenekli, sabredin, güvenin, bu çocuk adam olacak dedi ve hala demeye devam ediyor.

Zamanında Man Utd kalecilerden az çekmedi Schmeichel'den sonra. Taibi isimli italyan kaleci aldılar, 2 maçta elindeki topları kaçırdı, saçma sapan goller yedi, dünya ve Avrupa şampiyonu Barthez'i aldılar, çok hatalı goller yedi, saç baş yoldurdu. Ama Ferguson 2 dk.da silip atmadı, daha iyisini bulduğu anda vaz geçti.

Gaziantep maçında yediği gol hatalı değildir. Orda önünde oyuncu kalmadı, son çare kalecinin çıkması gereken bir pozisyondu. O mesafeden o topa çıkmak cesaret ister ve Muslera o cesareti gösterdi.

Hataları varmı, evet var. Eleştirilemezmi, eleştirilir. Ama cahilce, ezbere değil, görerek, bilerek eleştirilir.

Ben beğendim senin yerine Mesut. Telden bağlanıyorsun galiba yine.

Hatada yapsa adamin dibi.. eskiden her mac gol yerdik.. adam 3-4 mac gol yemedi.. oda guzel.. ;) tabi bunda Melonun, Ufjaninda katkisi yok degil.. ama Musleraninda katkisi hayli hayli.. ;)

Muslera içn sabır ve destek şart. Takım oyununun en gerekli olduğu bölge defans bölgesidir. En çok yardımlaşma o bölgede olur ve bu yardımlaştırmayı yöneten kişi de kalecilerdir. Ancak bu olgunun oturması için zamana ihtiyaç var. Kaleci ve defans oyuncularının koordineli çalışması anlaşabilmesi zaman istiyor ne yazıkki. Farklı milletlerden farklı dillerden konuşan insanlar bir anda anlaşamıyorlar ne yazıkki.

Antep maçındaki gol içinde Muslera kaleden çıkıp topa temas edişi gerçekten profesyonelceydi. Çoğu kaleci o durumda bacağını adama takar kırmızıyı görürdü. Tek şansızlık dönen topun olduğu yerde rakip oyuncunun bulunmasıydı. Bu yüzden o pozisyonda eleştirilecek çok fazla bir şey yok.

Muslera ya tam destek.

Penaltıyı kurtaracağını tahmin ettim. Hatta babamada merak etme penaltılarda panter kesiliyor dedim.

Penaltıyı sen yaptırmadın, O penaltıyı riera yaptırdı.

Muslerayı bir kaç çapsız futbol cahili eleştiriyor diye yedirmeyelim, Nando candır dedik. Gaza gelmeye gerek yok.

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri kalemizde.

Laf dinleyin 5dakka :ays:

Topa çıkışı ofsaytttttt. Çıkarken belli etti penaltı yapacağını.

Bu hatasını penaltıyı kurtararak telafi etmesi iyi oldu. En azından bir güven aşılaması oldu hem kendisi hem de taraftar için.

Yine hata yaptı aslında. Topa çıkışı harbiden facia. Neyse ki kırmızı yemedi yine yakıyodu bizi. Kızmayın ama gerçekler sezon başından beri kaç maç kaybettirdi, 1 tane de kazandırmadı:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt