- 16 Haziran 2010
- 3.897
- 9
- 1.148
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera
ayağı ile topu oyuna bu kadar iyi sokan bir kaleci görmedim son zamanlarda
ayağı ile topu oyuna bu kadar iyi sokan bir kaleci görmedim son zamanlarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Bolatı alalım satarım. Bende çok seviyorum. Keşke yabancı sayılmasa, şu kontejan elimizi ayağımızı bağlıyor. Bu ligden yerli oyuncuda alınmaz. Ortasahada ciddi değişikliklerde şart.Bu adama sezon sonunda astronomik bir transfer teklifi gelecek gibi bir his var icimde. Umarim satilmaz...![]()
MusleraOfficial Nando Muslera
Cok onemli bir galibiyetti,simdi artik buyuk maca konsantre olmanin zamani..haydiii cimbommmmm
Sinan Bolatı alalım satarım. Bende çok seviyorum. Keşke yabancı sayılmasa, şu kontejan elimizi ayağımızı bağlıyor. Bu ligden yerli oyuncuda alınmaz. Ortasahada ciddi değişikliklerde şart.
Sinan Bolatı alalım satarım. Bende çok seviyorum. Keşke yabancı sayılmasa, şu kontejan elimizi ayağımızı bağlıyor. Bu ligden yerli oyuncuda alınmaz. Ortasahada ciddi değişikliklerde şart.
O kadar mac oynadı ve daha tek bir asisti yok. Cordoba'nın degajlarından bir ton gol bulurdu Luce'nin takımı. Sezon sonu iyi bir paraya satalım.
Ayakları çok düzgün.Mükemmel top kullanıyor.
nokta. adam haklı beyler.hic katilmiyorum kaleci nin görevi gol atmak degil hem biz muslera yi 1 sezon icin almadik muslera bizde 2-3 sezon oynar muslera gibi bir kaleciyi öyle kolay kolay bulamazsin 100 yilin hatasi olur hersey para demek degil.
hic katilmiyorum kaleci nin görevi gol atmak degil hem biz muslera yi 1 sezon icin almadik muslera bizde 2-3 sezon oynar muslera gibi bir kaleciyi öyle kolay kolay bulamazsin 100 yilin hatasi olur hersey para demek degil.
gol atmayan kaleci mi olurmuş kardeşim? geride olduğumuz maçlarda bile çıkıp kornerden bi kafa vuramadı!!! hadi onu geçtim bi asist yapsın..!1!
Ben de onu diyorum reis.