#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Néstor Fernando Muslera

ayağı ile topu oyuna bu kadar iyi sokan bir kaleci görmedim son zamanlarda

MusleraOfficial Nando Muslera

It was an important victory and we really deserved it now we focus for the big game,come on cimbom..

Bu adama sezon sonunda astronomik bir transfer teklifi gelecek gibi bir his var icimde. Umarim satilmaz... :)

Cok onemli bir galibiyetti,simdi artik buyuk maca konsantre olmanin zamani..haydiii cimbommmmm

Bu adama sezon sonunda astronomik bir transfer teklifi gelecek gibi bir his var icimde. Umarim satilmaz... :)
Sinan Bolatı alalım satarım. Bende çok seviyorum. Keşke yabancı sayılmasa, şu kontejan elimizi ayağımızı bağlıyor. Bu ligden yerli oyuncuda alınmaz. Ortasahada ciddi değişikliklerde şart.

adam xaviden iyi oyun kuruyor valla.

Cok onemli bir galibiyetti,simdi artik buyuk maca konsantre olmanin zamani..haydiii cimbommmmm

Sinan Bolatı alalım satarım. Bende çok seviyorum. Keşke yabancı sayılmasa, şu kontejan elimizi ayağımızı bağlıyor. Bu ligden yerli oyuncuda alınmaz. Ortasahada ciddi değişikliklerde şart.

Muslera´yi satip onun yerine Sinani alirsak,Keita-Pino hayal kirikligina benzeyen bi olay yasariz.

Sinan orta seker bi kalecidir.Muslera ise bence dünyanin sayili kalecilerden biri.

Futbolu bizde bıraksın reis :)

Sinan iyidir ama Muslera başka. İnanılmaz bir potansiyeli var. Şu an bile çok iyi. Gittikçe daha da geliştirecektir kendini.

Çok iyi kumaşı var ve potansiyeline yaklaşıyor git gide.Bugün duran toptan gelen kafa vuruşunda çıkardığı topta kötü yer tutsa goldü o.Daha önce çok beğendiğimiz Mondragon bu tarz golleri çok yedi,Ufuk ile Aykut'u ise hiç söylemiyorum.Onlar direk yanlış yer tutarak o golü zaten yerlerdi,hele Ufuk topa bile zıplamazdı,Aykut ise sektirip rakibin önüne yuvarlardı.İşte geçen seneden farkımız.

O kadar mac oynadı ve daha tek bir asisti yok. Cordoba'nın degajlarından bir ton gol bulurdu Luce'nin takımı. Sezon sonu iyi bir paraya satalım.

Daha bir golü bile yok. Lazım değil böyle gol atamayan kaleci Ceni'yi alalım.

O kadar mac oynadı ve daha tek bir asisti yok. Cordoba'nın degajlarından bir ton gol bulurdu Luce'nin takımı. Sezon sonu iyi bir paraya satalım.

hic katilmiyorum kaleci nin görevi gol atmak degil hem biz muslera yi 1 sezon icin almadik muslera bizde 2-3 sezon oynar muslera gibi bir kaleciyi öyle kolay kolay bulamazsin 100 yilin hatasi olur hersey para demek degil.

Ayakları çok düzgün.Mükemmel top kullanıyor.

Bu sözleri Zapata başlığında çok görmüştüm.Gel gör ki,Zapata kaleci değildi.

hic katilmiyorum kaleci nin görevi gol atmak degil hem biz muslera yi 1 sezon icin almadik muslera bizde 2-3 sezon oynar muslera gibi bir kaleciyi öyle kolay kolay bulamazsin 100 yilin hatasi olur hersey para demek degil.

gol atmayan kaleci mi olurmuş kardeşim? geride olduğumuz maçlarda bile çıkıp kornerden bi kafa vuramadı!!! hadi onu geçtim bi asist yapsın. :mad:

yillarca böyle bir kaleci hep bekledik kalede güven veriyor nokta atis yapiyor daha ne olsun dünya capinda bir kalecimiz var 25 yasinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt