#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera Türkiyenin en iyi kalecisidir

onu eleştirenler zapatsyı geri isteyenler sanırım.

ben pek hatirlamiyorum

o durumlara dusmedik zaten savunmamiz iyi

belki zor duruma daha cok dussek oda dunku gibi biir performans izlettirirdi

ama en onemli macta kotu oynayan kaleciyi elestirmemekte nerden cikmis

ikinci golde ciksa rahat alirdi

Skor taraftarlığı yapıyorsunuz çünkü hatırlamamanız normal.

Tam tersi dün savunma iki bireysel hata yaptı ve Muslera'nın yediği gollerde gram kadar hatası yoktu.

ben pek hatirlamiyorum

o durumlara dusmedik zaten savunmamiz iyi

belki zor duruma daha cok dussek oda dunku gibi biir performans izlettirirdi

ama en onemli macta kotu oynayan kaleciyi elestirmemekte nerden cikmis

ikinci golde ciksa rahat alirdi
Nasıl düşmedik yahu,ilk yarıdaki beşiktaş maçını tek başına kurtardı.

Playofflardaki beşiktaş maçında da çok iyi oynadı.34 maçın hepsine açıp bakalım mı şimdi kaç kurtarış yapmış diye.

ac bak volkan 2 kat fazla kurtarmis

onla biyere varamazsin

musleraya az top geliyor

bjk maci evet baya iyi oynamisti

Muslera ile Semih bu sezon elestirilecek son adamlardir! Nokta

Millete adam beğendirmek zor gerçekten.

onla biyere varamazsin

musleraya az top geliyor

volkanın kurtardıgı toplar hep üstüne gitti. o bizim beceriksizligimiz. musleranın yedigi goller karşı karşıya abi. adamlar iyi yere vurdu.

Renktaş bu taraftar profiliyle bizden bir cacık olmaz.Muslera hiç tartışmam abartıldığı kadar iyi kaleci değildir.Heleki verilen bonservis falan fiyaskodur.O bonservisle muslerayı kimse almazdı.Bunu bu maçtan sonra değil her zaman söyledim.

Benim gözümde kesinlikle üst düzey bir kaleci değil.Tabiki kötü kalecide değil.

Fakat dün yediği golleri franco yediği zaman ulan bir kerede kurtar oluyor,ama Muslera yediği zaman çıt yok.

Bu tür pozisyonlarda fizik olarak biraz daha geniş kaleciler daha avantajlı oluyor.volkan şerefsizi gibi.Musleranın fizik olarak ince bu çok büyük bir dezavantaj..

Ama şimdi bu gerçekleri görüp söylediğimiz zaman kuş oluyoruz,söyleyenlerde Galatasaraylı oluyor.O yüzden bu takım senelerden beri akıl tutulması yaşıyor.Bunun başka bir izahı yok.

la yürü git işine deli etme milleti

Franco'nun yediği gol

[video=youtube;-OTiDOGd_GY]https://www.youtube.com/watch?v=-OTiDOGd_GY[/video]

onla biyere varamazsin

musleraya az top geliyor

Hocam maçı burda herkes 2 kere izleyip kaçan goller için neden üstüne vuruyoruz bu hayvanın diyerek zaten söylenmiştir.

Muslera'ya az top geliyor nedir yahu ondan az gol yedi doğru biz düşünemedik bunu.

Volkan ne kadar şerefsiz,orman çocuğu bilmemnede olsa çok üst düzey kaleci,bunu kabul etmek lazım.Neleri çıkarıyor adam her derbide.

Muslera'yı suçlu ilan edenler var , komik.. Neden 3 top gelmiş 2'si gol olmuş ? Aynı soru savunma için de geçerli , adamlar iki ara pasıyla savunmayı çökertti maçı aldı..Siz hala Muslera'yı suçlayadurun ama gerçek şu ki Eboue , Semih ve Ujfa dün leş ötesi leş bi performans sergiledi

Muslera özellikle ikinci golde çıkması gerekiyordu. Sabit kalarak yanlış bir tercih yaptı. Çıkıp Stoch'un açısını kapatması gerekiyordu. Yanlış anlaşılmasın maçı kaybetmemizin nedeni tabiki bu değil ama, golü tekrar izleyin. Çıkıp açısını kapatsa o topun gol olma ihtimali daha azdı.

Muslera'yı suçlu ilan edenler var , komik.. Neden 3 top gelmiş 2'si gol olmuş ? Aynı soru savunma için de geçerli , adamlar iki ara pasıyla savunmayı çökertti maçı aldı..Siz hala Muslera'yı suçlayadurun ama gerçek şu ki Eboue , Semih ve Ujfa dün leş ötesi leş bi performans sergiledi

Bunlar böyle Mustafa

Yediği golleri sayarlar..

15 tane kurtarır gol yemez piyasada olmazlar..

2 gol yer ortaya cıkarlar..

Maçları NTVSpor'dan altyazıyla takip etmelerinin sonucu olmalı.

onla biyere varamazsin

musleraya az top geliyor

artık harbi harbi maçları RADYO'dan İZLEMEK kötü bir durum yani.

Volkan mı daha çok kurtarış yapmış tamam ya volkan en iyisi, tamam hadi öyle olsun, tamam musleradan top toplayıcı bile olmaz.

Muslera özellikle ikinci golde çıkması gerekiyordu. Sabit kalarak yanlış bir tercih yaptı. Çıkıp Stoch'un açısını kapatması gerekiyordu. Yanlış anlaşılmasın maçı kaybetmemizin nedeni tabiki bu değil ama, golü tekrar izleyin. Çıkıp açısını kapatsa o topun gol olma ihtimali daha azdı.

İkinci golde 2 hatalı isim var. Semih ve Tomas. İkisinden biri kırmızı kart pahasına indirecekti rakip oyuncuyu. Casillas bile olsa yerdi o golü.

İkinci golde 2 hatalı isim var. Semih ve Tomas. İkisinden biri kırmızı kart pahasına indirecekti rakip oyuncuyu. Casillas bile olsa yerdi o golü.

Belki de onlara güvenerek çıkmadı bilemeyiz. Her neyse Muslera hatalı demiyorum zaten. Çıksa ve açısını kapatsa daha iyiydi. Bu onun kalitesini değiştirmez. Yalnız dün her topta Semih vardı. Ben Ujfalusi'yi çok fazla göremedim.

Dün yediğimiz gollerde takım savunması ve stoperlerin hataları büyüktü. İlk golde Semih Sow'a takıldı, Ujfalusi'nin yanına kadar gitti. O arada ara pas ve boşluktan gol. 2. golde de Semih faul yapmalıydı. Kaçırdığımız golleri bir izlerseniz golcü vuruşu görmezsiniz. Bam güm Volkan'ın kucağına ya da dağlara taşlara.

muslera en bok kaleci laaan bi kaleci nasıl GOL YER lan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt