#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

tamam lan susun artık sizin gibiler yuzunden myc yemek istemiyorum. allah akıl fikir versin sizede vallahi.

satalım gitsin o zaman sizde kurtulun bu adamda kurtulsun

tamam lan susun artık sizin gibiler yuzunden myc yemek istemiyorum. allah akıl fikir versin sizede vallahi.

satalım gitsin o zaman sizde kurtulun bu adamda kurtulsun

İşte bu klüp neden senelerdir çekiyor.Bu zihniyet yüzünden.

Adama hiçbirşey dendiği yok.Kötü kaleci diyen yok,satılsın diyen yok.Sadece mantıklı yorumlar yapılıyor ama anlayan yok.

Ben katılmıyorum desin olur biter.

la yürü git işine deli etme milleti

Franco'nun yediği gol

[video=youtube;-OTiDOGd_GY]https://www.youtube.com/watch?v=-OTiDOGd_GY[/video]

Haddini bil,rahat ol ve birazda mantık..

Bana çıkartmış franconun yediği golü gösteriyor.Genel anlamda diyorum örnek olarak diyorum francoda bazı maçlarda böyle goller yediğinde iki tane top geliyor onlarıda yiyor diye çok atıp tutan vardı.Fener maçı hariç kaç tane hatalı gol yemiş çıkart bakalım görelim.Ama burada konu franco değil.

Madem bu kadar süper kaleci,üst düzey kaleci bir tanesini kurtarsaydı diyorum ve eksiklerini yazıyorum.Altı üstü iki top geldi kaleye.

Tabiki 2 golde kaleciyle karşı karşıya zor pozisyonlar.Fakat bir taraftar olarak o kadar bonservis verilen bir kaleciyi hiç eleştirme hahkkımız yok mu.2 tane top geldi bir tanesini çıkarsaydı deme gibi bir eleştiri yapma hakkımız yok mu.Eksiklerini söyleme hakkımız yok mu.

la yürü git işine deli etme milleti

Franco'nun yediği gol

[video=youtube;-OTiDOGd_GY]https://www.youtube.com/watch?v=-OTiDOGd_GY[/video]

o degilde abi biz ne maglubiyetler aliyoruz bunlara karsi , su golle mac vermisiz. yaziktir günahtir yahu.

aklima geldi yine johnsonlar-de sanctisler-sarplar fln.

İşte bu klüp neden senelerdir çekiyor.Bu zihniyet yüzünden.

Adama hiçbirşey dendiği yok.Kötü kaleci diyen yok,satılsın diyen yok.Sadece mantıklı yorumlar yapılıyor ama anlayan yok.

Ben katılmıyorum desin olur biter.

bu kulübün tek sorunu senin gibi cakma objektif galatasaraylilar.

baskalarin biyerine girme niyetiyle her puan kayibinda gelen galatasaray´i sivasspora cevirenlerin yüzünden.

bana volkanin 1 kere köseye sicradigi posisyon gösterin dünkü macda,bi daha buraya birsey yazmam.söz.15 topun 15i üstüne geldi.tabi bi kac kez volkanda köselere sicradi ama topa dokunmadi,toplar kaleyi bulmadilar.

necati ve aydin 2metreden volkanin suratina cekiyorlar.ziegler ve stoch tam köseye sapliyorlar topu.fark burda iste.

musleraya laf yok adam maçta 3 şut geldi zaten adam maça ısınamadı bile.

Eğer Zolkan'a geldiği gibi Muslera'ya da o pozisyonlar gelseydi art arda Muslera yemezdi o golleri. Zaten minik hatalardan dolayı geldi gol. Ama Muslera bize Şampiyonlar liginde çoooooooooooook maç kazandırır.

bu kulübün tek sorunu senin gibi cakma objektif galatasaraylilar.

baskalarin biyerine girme niyetiyle her puan kayibinda gelen galatasaray´i sivasspora cevirenlerin yüzünden.

bana volkanin 1 kere köseye sicradigi posisyon gösterin dünkü macda,bi daha buraya birsey yazmam.söz.15 topun 15i üstüne geldi.tabi bi kac kez volkanda köselere sicradi ama topa dokunmadi,toplar kaleyi bu

necati ve aydin 2metreden volkanin suratina cekiyorlar.ziegler ve stoch tam köseye sapliyorlar topu.fark burda iste.

İşte gelde küfretme bu adama. Objektifmiş..Sen daha söylediğin kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.

Ben objektif ama bu klübü deliler gibi seven bir taraftarım.Haklarının yenilmesine gönlü razı olmayan gerçek taraftar.Bunun içinde sizin gibi çakma,sözde taraftarların karşısındayım.Aynen senelerden beri bu klübün başına gelen habi neyetine takım tutan sözde Galayasaraylı yöneticilerin karşısında olduğum gibi.

Ama senin beyninin içine girmesi için tekrar tekrar anlatıyorum.

Muslera çok üst düzey bir kaleci değildir.Ama kötü bir kalecide değildir.Bu takımın kalesinide geldiğinden şu zamana kadar gösterdiği performansla haketmektedir.Ama bu adama verilen bonservis hiç tartışmasız fazladır.

Karşı karşıya pozisyonlarda çok ciddi dezavantajı var,o da ince olması.Ve dün atılan gollerde belki biriini çıkarabiliridi,belki daha önce çıkabilirdi demek neden suç oluyor.

Kalkmış bana şerefsiz volkandan bahsediyorsun yahu.

Haddini bil,rahat ol ve birazda mantık..

Bana çıkartmış franconun yediği golü gösteriyor.Genel anlamda diyorum örnek olarak diyorum francoda bazı maçlarda böyle goller yediğinde iki tane top geliyor onlarıda yiyor diye çok atıp tutan vardı.Fener maçı hariç kaç tane hatalı gol yemiş çıkart bakalım görelim.Ama burada konu franco değil.

Madem bu kadar süper kaleci,üst düzey kaleci bir tanesini kurtarsaydı diyorum ve eksiklerini yazıyorum.Altı üstü iki top geldi kaleye.

Tabiki 2 golde kaleciyle karşı karşıya zor pozisyonlar.Fakat bir taraftar olarak o kadar bonservis verilen bir kaleciyi hiç eleştirme hahkkımız yok mu.2 tane top geldi bir tanesini çıkarsaydı deme gibi bir eleştiri yapma hakkımız yok mu.Eksiklerini söyleme hakkımız yok mu.

sen kafayi yemissin. O iki golde Muslera ne yapsin? Birak Muslera yi, Neuer veya Casillas bile tutamaz. O toplari cikartmak icin sans lazim, bir kez olur ama cok zor.

İşte gelde küfretme bu adama. Objektifmiş..Sen daha söylediğin kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.

Ben objektif ama bu klübü deliler gibi seven bir taraftarım.Haklarının yenilmesine gönlü razı olmayan gerçek taraftar.Bunun içinde sizin gibi çakma,sözde taraftarların karşısındayım.Aynen senelerden beri bu klübün başına gelen habi neyetine takım tutan sözde Galayasaraylı yöneticilerin karşısında olduğum gibi.

Ama senin beyninin içine girmesi için tekrar tekrar anlatıyorum.

Muslera çok üst düzey bir kaleci değildir.Ama kötü bir kalecide değildir.Bu takımın kalesinide geldiğinden şu zamana kadar gösterdiği performansla haketmektedir.Ama bu adama verilen bonservis hiç tartışmasız fazladır.

Karşı karşıya pozisyonlarda çok ciddi dezavantajı var,o da ince olması.Ve dün atılan gollerde belki biriini çıkarabiliridi,belki daha önce çıkabilirdi demek neden suç oluyor.

Kalkmış bana şerefsiz volkandan bahsediyorsun yahu.

birader sen nesin yahu? sabahtan beri muslera 1 elmander 2. adamlara 3. lig topcusu demedigin kaldı

edit: rakamlara dikiz, kafiye olmus :asd:

Renktaş bu taraftar profiliyle bizden bir cacık olmaz.Muslera hiç tartışmam abartıldığı kadar iyi kaleci değildir.Heleki verilen bonservis falan fiyaskodur.O bonservisle muslerayı kimse almazdı.Bunu bu maçtan sonra değil her zaman söyledim.

Benim gözümde kesinlikle üst düzey bir kaleci değil.Tabiki kötü kalecide değil.

Fakat dün yediği golleri franco yediği zaman ulan bir kerede kurtar oluyor,ama Muslera yediği zaman çıt yok.

Bu tür pozisyonlarda fizik olarak biraz daha geniş kaleciler daha avantajlı oluyor.volkan şerefsizi gibi.Musleranın fizik olarak ince bu çok büyük bir dezavantaj..

Ama şimdi bu gerçekleri görüp söylediğimiz zaman kuş oluyoruz,söyleyenlerde Galatasaraylı oluyor.O yüzden bu takım senelerden beri akıl tutulması yaşıyor.Bunun başka bir izahı yok.

ne diyon? fizik olarak ince ne lan?

bu nasil?

Sumo3.jpg

Gördüğüm kadarıyla yeni nesil troller türemiş, camiamıza hayırlı olsun. Neyse, fazla bulaşmayın ergendir ısırabilir.

Bu babadan oğula nesiller derbiden derbiye maç izler gelip burada öterler, at kafalı japon askerleri.

elinden geleni yaptı, o golleri eminim casillasta yerdi buffonda. adamlarla karşı karşıya kaldı açıyı iyi kapattı karşısındakilerde bidon değil sonuçta onlarda iyi yere vurdular.

Suç sizce bence genşler, ciddiye alırsanız adam da size trollük yapar.Meslek bu, meslek !!

elinden geleni yaptı, o golleri eminim casillasta yerdi buffonda. adamlarla karşı karşıya kaldı açıyı iyi kapattı karşısındakilerde bidon değil sonuçta onlarda iyi yere vurdular.

bizimkiler bidonluk yaptı ne yazıkki. volkanın üstüne toplar attık. köşelere giden topa bir halt yemiyor o volkan. o toplar tutunca musleraya sardı bazı kişiler.

Muslera için satılsın diyen Kaan Cengis'in babası tarafından satışa çıkarılmasını bekliyorum...

Parası neyse verip alacam...

Hiç olmazsa parende atar eğlendirebilir insanları...

Kadiköy´de cay ocagi...

DUYDUNUZMU? KADIKÖY´DEKI MACA CAY OCAGI KURACAKLARMIS GALATASARAY KALESININ ARKASINA...

GALATASARAYIN KALECI´SI (MUSLERA) TFF´YE BASVURMUS CANIM COK SIKILIYO DEMIS FENER MACLARININ IKINCI YARISINDA ;)

FARKINDA OLDUYSANIZ 20 DAKIKA TV´DE KALECIYI GÖREMEDIK.

BI ARA DÜSÜNDÜM ACABA TRANSFERMI OLDU DEDIM KENDI KENDIME ;)

BIR AN ÖYLE AKLIMA GELDI FACEBOOK´TA YAZAYIM DEDIM FENERLILER ATES PÜSKÜRDÜ...

HAKLI DEGILMIYIM???:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt