#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

fener ve bu trabzon maçı... tam konsantre olamadı mı artık nedir...

4-2 olduktan sonra topu ıskalayıp çizgiden giden bir top var ki, gol olsaydı çok sıkıntı yaşardık son dakikalarda...

Penalti posisyonu kirmizimiydi?

Ya bi gidin ya,penalti karari zaaten yanlisdi.

Illa Ridvan abiniz gibi objektif olmaya calismayin.

muslera tokatlayacaktım seni kendine gelmen için sen böyle değilsin sempatik çocuk topla kendini ufak hataların sonucu bizim için kötü sonuçlar doğurur...

:asd: aynen , sahte objektifler çoğaldı.. örnek :

"fırat aydınus'un yapacağı birşey yoktu , biz golleri kaçırdık , adam ne yapsın? biraz objektif olun arkadaşlar" oysa fırat dingili caner'e 2.sarıyı veremedi.. çok ciddi hata , bir taç ya da korner değil

şimdi de , neden kırmızı vermemiş ?? yahu penaltı değilki! olcan bile kabul etmiş

Bariz penaltı pozisyon... penaltı olması için bacağından tutup yere mi indirmesi lazım? kırmızı vermeyebilir oda semih kaleyi kapatır şekilde koştuğu için. kırmızı versede neden verdinki denmez.

Olcan kendisi söyledi basın toplantısında ''Muslera'nın bana çok az bir teması oldu ama bence penaltı değildi''

Olcan cok net yere basiyor.

Ben hic bir zaman GS gözlükten bakmam böyle seylere,ama Olcan kendisni atti.Muslera dokunsaydi,gözükürdü,ama Olcan tam Musleranin ellerinin arasina basip kendisini yere atti.

Hakem´in hatasi oldugunu söylemiyorum,biz herseyi kameralardan göriyoruz,hakem göremiyor.Penalti vermesine kizmadim (tabi maci kazandik diyede kizmiyorum,yalana gerek yok) ama yanlis karardi.

Olcan kendisi söyledi basın toplantısında ''Muslera'nın bana çok az bir teması oldu ama bence penaltı değildi''

Tamam Galatasaraylıyızda 20 yıldır şu futbol denen şeyi seyrediyoruz, ben bu pozisyonu Paraguay liginde görsemde penaltı derim, Mozambik ligindede görsem penaltı derim. Topu geçirmiş, kaleci boşa atlamış ve temas var. Penaltı olması için herşey var.

konu ne uzadı bea bari musleranın konusunda bunu tartışmayın ayıptır bee

Hakem kırmızıda gösterebilirdi penaltı çaldığı için iyiki öyle bşe olmadı

penalti + kirmizi kart olsa kimse agzini acip birsey diyemezdi. net.

ucuz atlattik.

Formu biraz düşmüş gibi ama düzelecektir.

[video=youtube;ZZ5CTe9Y9s0]https://www.youtube.com/watch?v=ZZ5CTe9Y9s0&feature=g-all-f[/video]

:D

Seneye Bu Takımda Görmek İstemiyorum ...

tamam vurmayın şakaydı :asd:

Kapasitesi bu kadar ne yapalim. Kalecilerden yana hic sansimiz yok malesef. Mondi'nin ahini almayacaktik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt