#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Kurtarmasaydi. Simdi gelsin Chelsea hemen satalim. Dalyan gibi Ufuk, zipkin gibi Aykut var.

Valla Melo'nun bonservisi + Ruffier'i alacak kadar para verirlerse satılabilir. Yani +15m euro :) Yoksa hayatta satmam, her kalecinin kötü gunu olur kaldı ki kötü değildi sadece ekstra iş yapmadı. Simoviç'in Mondi'nin çok hatasını gördüm önemli mi değil, arada olur guven vermesi önemli. Ama asla satılmaz diye birşey yok. Bu takımın satılmayacak adamı Selçuk'tur, ve Arda'ydı :(

Valla Melo'nun bonservisi + Ruffier'i alacak kadar para verirlerse satılabilir. Yani +15m euro :) Yoksa hayatta satmam, her kalecinin kötü gunu olur kaldı ki kötü değildi sadece ekstra iş yapmadı. Simoviç'in Mondi'nin çok hatasını gördüm önemli mi değil, arada olur guven vermesi önemli. Ama asla satılmaz diye birşey yok. Bu takımın satılmayacak adamı Selçuk'tur, ve Arda'ydı :(

Muslera suan icin satilmamali. Yukarida totem/saka karisimi yada Muslera satildigi taktirde kendi kafamda kurdugum bir programi yaziyodum ki bazi arkadaslar ciddiye alip fevri tavirlar sergiledi.

Ama hayatlarinda iki sefer izlemedikleri Ruffier'e kotu kaleci damgasi yapistiranlara yuzyuze olsak cok guzel seyler soylerdim.

Kapasitesi bu kadar ne yapalim. Kalecilerden yana hic sansimiz yok malesef. Mondi'nin ahini almayacaktik.

Kapasite kısmın katılmıyorum. Tamam A + kaleci değil zaten dunyada kalmadı nerdeyse Casilias, Julio Cesar var iste. Neuer falan çok çok iyi değil, Van Breukelen çıkmıyor artık. Mondi'yle Muslera kapaiste olarak karşılaştırırsam Muslera önde derim. Mondi o neslin b sınıf stabil kalecilerindendi eskiden çoktu oyle kaleciler. Andreas Köpke bile yıllarca üç kuruşa orta sınıf takımlarda oynadı :)

Sıkıntı paramızın kısıtlı oluşundan, piyasası varken iyi fiyata satalım çunku G.Saray'ın 15m euroluk kaleci oynatma luksu yok, PSV, Porto gibi her sene 20m euroluk satış yapmıyorsun, ikinci sınıf oyunculara abuk sabuk maaşlar ödüyorsun, hiçbir genç yıldız gelmek istemiyor, isimsiz adamı da camia baskısından alamıyorsun, yüz milyon euronun ustunde borcun var.

Ha asıl hatayı Riera, Lukunku, Elano gibi hatalı transferlerle, oyuncuların maaşlarını geciktirerek (Ribery'nin maaşını yatırmayarak 150.000 euro) yapıyorsun. Riera'nın maliyeti 10.2m euro. paran var diye de hava atmayacaksın madem var en iyi oyuncun niye gitti kaça gitti? 33'luk Ujfa'ya 2.2m euro bonservis ödenir mi? Arda başka takımda olcaktı Ujfa + 14m euro alırdı.

Colmanın penaltıyı oraya atacağını bağıra bağıra söyledim çok belliydi oraya atacağı...Ama olmadı sıradan bir penaltıydı.Biz atarken iyi yerken kötü denilemez..Kalecimiz her türlü bağrımıza basılıdır :)

Sıkıntı paramızın kısıtlı oluşundan, piyasası varken iyi fiyata satalım çunku G.Saray'ın 15m euroluk kaleci oynatma luksu yok, PSV, Porto gibi her sene 20m euroluk satış yapmıyorsun, ikinci sınıf oyunculara abuk sabuk maaşlar ödüyorsun, hiçbir genç yıldız gelmek istemiyor, isimsiz adamı da camia baskısından alamıyorsun, yüz milyon euronun ustunde borcun var.

Ha asıl hatayı Riera, Lukunku, Elano gibi hatalı transferlerle, oyuncuların maaşlarını geciktirerek (Ribery'nin maaşını yatırmayarak 150.000 euro) yapıyorsun. Riera'nın maliyeti 10.2m euro. paran var diye de hava atmayacaksın madem var en iyi oyuncun niye gitti kaça gitti? 33'luk Ujfa'ya 2.2m euro bonservis ödenir mi? Arda başka takımda olcaktı Ujfa + 14m euro alırdı.

mehmet renktaş nedemek 15 milyon euroluk kaleci fazla. bir takımın yarısıdır kaleci. şampiyonlar ligine gittigimizde zaten para gelecek. kac senedir kaleci koyamadık kalemize. bide bunu gönderip elimiz boş kalmasın.

Olcan adın açıklama yaptı penaltı değildi diye orada bariz kendini yere atıyor olcan belli zaten

Colmanın penaltıyı oraya atacağını bağıra bağıra söyledim çok belliydi oraya atacağı...Ama olmadı sıradan bir penaltıydı.Biz atarken iyi yerken kötü denilemez..Kalecimiz her türlü bağrımıza basılıdır :)

tamamda bu tahmin meselesi sana oraya atacak gibi gelmiş, muslerayada diger tarafa atacak gibi gelmiştir. o da oraya atladı zaten. penaltı şanstan ibarettir

sanki yillardir kaleci pek saglam olmadigi icin, bu durumlara gelmistik.

Fenerbahce macinda zamaninda, belki Muslera olsaydi, o golü Slecuk Sahin den yemeseydik, biz sampiyonduk, ve belki kat ve kat daha iyiyerlerdeydik, cünkü ondan sonra hersene gibi yine sil bastan oynadik.

sanki yillardir kaleci pek saglam olmadigi icin, bu durumlara gelmistik.

Fenerbahce macinda zamaninda, belki Muslera olsaydi, o golü Slecuk Sahin den yemeseydik, biz sampiyonduk, ve belki kat ve kat daha iyiyerlerdeydik, cünkü ondan sonra hersene gibi yine sil bastan oynadik.

De Sanctis gibi muthis bir kalecimiz vardi. Leo Franco'da vasat bir kaleciydi, yani lanse edildigi gibirezalet bi tarafi yoktu. Sorunu ben sana soyliyim.. Servet, Sabri gibi bu takima kimi sadece futbol olarak, kimi hem karakter hem futbol olarak yakismayan gereksiz oyuncular yuzunden. Mustafa Sarp gibi, etrafinda oynayan oyuncularin futbolunu körelten bir virusun takimda olmasida cabasiydi.

Herkes, beraberliğe üzülüyor ama bugün YENİLMEDİYSEK bunu Muslera'ya borçluyuz. Çok net 2 tane pozisyon çıkarttı...

gecende birebirlerde kizmistim bugün iyi cikardi.

keske öndekilerde birtane atsaydi kalecinin sayesinde mac kazanmis ve sampiyonlugu garantilemis olurduk.

yazik oldu.

Maçın kırılma anlarında çok iyiydi.Aynen devam.

muslera yine cok iyidi hele ayak ile golü cikardi ya helal olsun iyi ki varsin.

Reisin anne ve babasi da maca gitmis

546738_10150797215518168_324807338167_9649471_1673765764_n.jpg

Pes'te Barcelona'yı alan rakibine karşı Galatasaray'ı seçen adam gibi adam :tiphat:

[video=youtube;KsDXnkw_now]https://www.youtube.com/watch?v=KsDXnkw_now&feature=plcp[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt