#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Aslansın emeğin çok büyük, fakat bu maçta sana top bile gelsin istemiyorum..

Ar4VhnYCEAEB6Nd.jpg

Harbiden inanılmaz seviyorum bu adamı yaa bu kadar sempatik mütevazi bi adam olamaz ... Adam güney amerika şampiyonu olmuş vs gelmiş burda sultanahmette yurdum insanına hiç artiz yapmadan hiç burnu bi tarafı kalkmadan gelip insan gibi konuşuyo :) başka adam olsa hiç sallamaz bile yes der çeker gider ...

pek fazla güven vermedi acikcasi.

son maçta muslera'ya gazı vermemiz lazım çünkü muslera gazla oynayan bir kaleci copa amerika'da gördünüz istedimi gol yemiyor..

degajları gerçekten ya taca çıkıyor yada çok kötü.oyunu hiç kuramıyor.bjk maçındaki yediğimiz ilk gole bakın ileri degaj yaptı top döndü ve kalemizde gol oldu.fener maçında mümkünse oyunu sakinleştirmeli ve yerden oynayıp defansa oyun kurdurmalı.

degajları gerçekten ya taca çıkıyor yada çok kötü.oyunu hiç kuramıyor.bjk maçındaki yediğimiz ilk gole bakın ileri degaj yaptı top döndü ve kalemizde gol oldu.fener maçında mümkünse oyunu sakinleştirmeli ve yerden oynayıp defansa oyun kurdurmalı.

Saka yapiyosun? Kaleci arada bir degaj hatasi yapabilir. Hele ayagini iyi kullanan kaleciler hayli yapabilir. Cordoba o konuda mukemmeldi, ama arada kritik hatalari oluyodu. Muslera'da oyle. Bunun nedeni topa bilincli vurmalari. Bilincsiz vuran kaleci, Volkan gibi Allah ne verdiyse vurur, top nereye giderse gitsin.

Saka yapiyosun? Kaleci arada bir degaj hatasi yapabilir. Hele ayagini iyi kullanan kaleciler hayli yapabilir. Cordoba o konuda mukemmeldi, ama arada kritik hatalari oluyodu. Muslera'da oyle. Bunun nedeni topa bilincli vurmalari. Bilincsiz vuran kaleci, Volkan gibi Allah ne verdiyse vurur, top nereye giderse gitsin.

musleranın kendisini geliştirmesi gereken tek yanı degaj.bjk maçından sonra emin oldum.fener maçında aynı hatayı yaparsa telafisi olmaz.

Sampiyonluk Muslera'nin elinde :)

musleranın kendisini geliştirmesi gereken tek yanı degaj.bjk maçından sonra emin oldum.fener maçında aynı hatayı yaparsa telafisi olmaz.

Muslera ok iyi degaj yapıyor. Neredeyse hepsi isabet ediyor. Ama çoğu maç en az 1 tane taca yolluyor. O da nazar boncuğu olsun.

musleranın sorunu nasıl degaj yahu. adam degajıyla bizi defalarca pozisyona soktu.

Muslera oğlum kendine gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt