#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Son golü atan oyuncunun ne yapmak istediğini anlamadım. Yahu zaten karsı karsıyasın, ne diye öküz gibi abanıyorsun topa. Muslera'da neredeyse tutuyordu ki tutsaydı ayakta alkıslardım, elinin altından kacırdı. Ayrıca golü atan Dorlan Pabon'du sanırım.

uruguay kolombiyanın her atağında gol yiyecek gibiydi.musleraya laf söyleyecek bişey bulamıyorum.

bursasporlu zunigadan bile gol yiyecek adammıydı ?:&/

4.golü kötü yemiş.3.gol de bence hatası yok pis top atmış çıksa alamaz.1.gole benzer topu geçen sen kurtarmıştı sanki.

Sonuç, bence de formsuz bu aralar umarım geçer yakın zamanda.İhtiyacımız olacak, ve oluyor da zaten.

2 tane kotu gol yemis ama bisi olmaz olur boyle vakkkalarrrrrr

Cidden bir daha baktım 4. gol Hayrettin+Ufuk karışımı bir gol.Bir de Rüstü yer bu goller.2 de beşlik ama top sert geliyor biraz da şans işi bence.

ya o degilde, bu güney amerika ulkeler, yada afrika ülkeleri karsi kakrsiya oynadiklari zaman sanki bir hali saha maci gibi oluyor yahu

su anda arjantin vs paraguay izliyorum, herkes kafasina göre takiliyor yahu, kalite sifir

cok degisik top oyniyorlar, hani avrupada oynayan oyunculardan kurulu olmasa bu takimlar anlarim, ama hemen hemen hepsi avrupada para kazanan, avrupada önemli takimlarda oynayan adamlardan kurulu

cok kalitesiz, hali saha havasini veen maclar oluyor

ya o degilde, bu güney amerika ulkeler, yada afrika ülkeleri karsi kakrsiya oynadiklari zaman sanki bir hali saha maci gibi oluyor yahu

su anda arjantin vs paraguay izliyorum, herkes kafasina göre takiliyor yahu, kalite sifir

cok degisik top oyniyorlar, hani avrupada oynayan oyunculardan kurulu olmasa bu takimlar anlarim, ama hemen hemen hepsi avrupada para kazanan, avrupada önemli takimlarda oynayan adamlardan kurulu

işte uruguay da çok açık oynadı. defansı hallaç pamuğu gibi oldu.gelen giden gol atacak gibiydi.muslera tek başına ne yapsın:063:

Sezon basından beri Muslera'nın kalesine gelen her top gol ki hepside öyle yenmeyecek goller değil. Umarım böyle devam etmez. Eğer böyle devam ederse CL de yanarız. Su yediği golleri Volkan leblebi gibi cıkarıyor. Bir de Volkan'dan cok daha iyi diyoruz Muslera için.

Güney Amerika veya Afrika'da ki futbolun son derece basit görünmesinin bir sebebi var tabiki de.

Yetenek olarak o kıtalardaki takımların Avrupa'da ki takımlardan cok fazla bir farkı olduğu söylenemez, ancak özellikle son 10 senede Avrupa'da ki taktik anlayışı inanılmaz seviyeler atladı. Avrupa'da ki kulüp olsun, milli takımlar olsun her düzeyde ki takımlar taktiksel olarak diger kıtadan gelen rakiplere karsı cok daha donanımlı olarak cıkıyorlar sahaya. Kıtasal turnuvalara da yansıdı bu haliyle, son 10 yılda heryerde Avrupa takımlarının damgasını görebiliyoruz artık acık bir sekilde. Arjantin-Brezilya gibi devlerin taktik olarak Avrupa'da ki rakipleriyle aynı sekilde maclara hazırlanmadıkları icin son turnuvalarda düşürüldükleri hali görüyoruz, hala 4-2-4, 4-1-5 gibi taktiklerle oynayarak basarıya ulasacaklarını düsündüler son turnuvalarda. Özellikle Maradona'nın kendi zamanlarındaki gibi bir futbol oynattırdığını da izledik Arjantin'e. Elit teknik direktörler zirvesine Güney Amerika gibi yerlerden antrenörler cagırılıp, bu taktikleri yavas yavas oraya da yaymak gerekir belki, yoksa üst düzey bir Avrupa takımı bundan sonra uzun bir süre daha Güney Amerika veya diger kıtalardan gelen esdeger kalitedeki rakiplerine karsı büyük bir taktiksel avantajla sahaya cıkmaya devam edicekler.

Muslera kötü bir maç çıkarmış.Geçici bir durumdur.Çok büyütmemek lazım.

Bence Man. Utd maçında çok pozisyon kurtaracak , göreceksiniz.:yenieek::yenieek:

muslera geçen seneki muslera değil. baya formsuz, ufuğun form durumu daha iyiyse hocamız düşünmeli. hem böylece kendine biraz daha çeki düzen vermiş olur. kaleye gelen hemen her top gol oluyor nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt