#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#25 Fernando Muslera

Muslera gecen senede iyi başlamamıştı.

Az sabırlı olun her zaman iyi mac çıkaracak diye bir sey yok. Önümüzdeki maçta kral olur yine.

Bahri abi yapma bunu.

Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera gecen senede iyi başlamamıştı.

Az sabırlı olun her zaman iyi mac çıkaracak diye bir sey yok. Önümüzdeki maçta kral olur yine.

Bahri abi yapma bunu.

formda bir musleraya kim hayır diyebilir ki, ama siz bir kaleciyi rakipsiz yaparsak, sonuçlarına katlanmak zorunda kalırız

muslera geçen seneki muslera değil. baya formsuz, ufuğun form durumu daha iyiyse hocamız düşünmeli. hem böylece kendine biraz daha çeki düzen vermiş olur. kaleye gelen hemen her top gol oluyor nerdeyse.

Kaleye gelen her top muslera yüzünden mi yoksa defansımızın yaptığı hatalar yüzünden mi gol oluyor acaba?

Melo kalesine atıyor, muslera napsın. Semih top kaptırıyor muslera napsın. hakan topu al at diye veriyor muslera napsın.

Bursa maçındaki gollerde defans evlere şenlik muslera napsın?

Tamam muslera çok formda falan demiyorum ama itin götüne de sokmaya gerek yok. Kaleye gelen her topun gol olduğu zamanları da gördük geçen senelerde.. Halimize binlerce şükür..

muslera geçen seneki muslera değil. baya formsuz, ufuğun form durumu daha iyiyse hocamız düşünmeli. hem böylece kendine biraz daha çeki düzen vermiş olur. kaleye gelen hemen her top gol oluyor nerdeyse.

Yediğimiz gollere bakalım.

Kasımpaşa maçı :İlhan'a vurdurmayacaksın defansın hatası, Muslera'nın suçu yok.

Beşiktaş maçı:Melo kendi kalesine.

Beşiktaş maçı:Çıkarken top kaybı ve karşı karşıya Holosko golü atıyor

Beşiktaş maçı:Hakan kaptırıyor boş kaleye Holosko.

Bursaspor maçı:Batalla ortayı kesiyor Musa bomboş topu ağlara gönderiyor.

Bursaspor maçı:Karambolde Ömer bomboş topu ağlara gödderiyor.

Eee Muslera hangi golde hata yapmış ?

muslera kolu kirik ciksin, yine ufuktan 1 kat daha iyi durur kalede.

sözleşmesi fesh edilsin bu ne lan böyle her maçta gol mu yenir 3-4 tane !1!!

bu kafayla muslerayı da ufuğa çeviririz biz.

Ufuk'un form durumu diye bişey yok abi. Hazırlık maçlarında bile çok kötüydü. Geçen sezon ADS maçında baya umutlandım, 4-5 net pozisyon kurtarmıştı ama gel gör ki o pozisyonlar ADS oyuncularının beceriksizliğimiş maalesef. :o

incii-caps-arka-sokaklar.jpg

Takımdaki tüm mevkiler muhteşem, sıra Muslera'ya geldi, öyle mi? Muslera kendi mevkisinde dünyada ilk 10'a girip girmeyeceği tartışılacak tek oyuncumuz.

Cani sağolsun ne olmus buffon da İspanya dan dört yedi

Sent from my Turkcell T10 using Tapatalk 2

Senin defansın kötüyse saçma sapan yerlerden rakibe kafayı vurdurtuyorsan muslera napsın ? Bizden daha fazla sövüyordur şu an defansa emin olun. Uruguayın defansı bizimkindende beter. Geçen sene ilk 5 hafta adamı göndermek isteyen taraftarlarda vardı. Neyse defan bi toplarlansın muslera başlar showa

Yediğimiz gollere bakalım.

Kasımpaşa maçı :İlhan'a vurdurmayacaksın defansın hatası, Muslera'nın suçu yok.

Beşiktaş maçı:Melo kendi kalesine.

Beşiktaş maçı:Çıkarken top kaybı ve karşı karşıya Holosko golü atıyor

Beşiktaş maçı:Hakan kaptırıyor boş kaleye Holosko.

Bursaspor maçı:Batalla ortayı kesiyor Musa bomboş topu ağlara gönderiyor.

Bursaspor maçı:Karambolde Ömer bomboş topu ağlara gödderiyor.

Eee Muslera hangi golde hata yapmış ?

Yahu tamam top kaleye gelirken tabiki Muslera'nın hatası yok ama illa defans hata yaptı diye tüm pozisyonların gol olmasımı gerekir ?

Yukarda saydığın gollerden

Holosko'nun ilk golünü çıkarması lazımdı , 2. golündede kalesini o şekilde terketmesine gerek yoktu yada zamanlama hatasıyla terketti diyebilirim bence iki goldede net hatalıdır demiyorum ama bizim istediğimiz Muslera'nın o gollerde birşeyler yapması lazımdı ..

Diğer gollerde katılıyorum bencede yapabilceği birşey yoktu ...

Bu sene 2-3 hafta önce yemin ederim kaç kere yazdım yazdım sildim sırf çok tepki görürüm diye ama Muslera gerçekten bizim abarttığımız kadar mükemmel bir kaleci değil bence ... Bakın kötü kaleci demiyorum iyi bir kaleci tabiki ama yani abartıyoruz ... Gerçekten geçen seneki BJK maçı ve 2-3 maç daha vardı Mersin maçımıydı birisi tam hatırlayamadım güzel kurtarışları ve performansları vardı ama onların dışında off ne kurtarış yaptı Muslera dediğimiz maç bence bir elin parmaklarını geçmez ... Bu kadar az gol yemesinin sebebi de bence takım olarak çok iyi savunma yapıyo oluşumuzdu ... Yani Muslera'dan daha iyi şeyler bekliyoruz açıkçası yeri gelcek karşı karşıyada kurtarcak defans hata yaptıysa o hatayı telafi etcek yani Holosko'nun ilk golünü kurtarcak abi kurtarmalı ... Açıkçası seneye 15m ve üzeri bi bonservise satabilsek ben yerine Onur ya da Tolga'dan birini alırsak memnun olurum daha iyi mi kaleciler Muslera'dan ? bence yakın kalibredeler ama en azından Türk'ler ...

edit : Kolombiya maçının özetini şimdi izledim açıkçası 2. ve 4. golleri yememeliydi diye düşünüyorum ... Zaten 4. gol tamamen hatalı ama 2. golü de bizim abarttığımız gibi mükemmel bir kaleciyse yememeli Muslera ( Holosko'nun ilk golüne benziyo )

Yeteneği tartışılmaz ama bariz bir form düşüklüğü var şuanda ...

Görüşüme katılmıyosanızda rica ediyorum doğru düzgün yorumlarınızı yazın saçma sapan resimlerle falan cevap vermeyin
tongue.png

Bir güven lazım Muslera'ya.Geçen senede iyi başlamamıştı.Mersin maçından sonra çoşmuştu.Güveni gelecektir yavaş yavaş.Sabretmesini bilmiyoruz ne yazık ki.

[video=youtube;WqOuOJJfZ7g]https://www.youtube.com/watch?v=WqOuOJJfZ7g&feature=plcp[/video]

Asmak da hatalarını görmezden gelmek de aynı şey ... iki farklı kutup ama ikiside zararlı ...

Sonuna kadar destek veriyoruz destekliycez tabi ki ama hatalarını da göz ardı etmemeliyiz ...

Muslera'ya karşı gerçekten hepimizin çok büyük bi sevgisi var ... Efendiliğinden , adamlığından ve uzun süredir bu kadar başarılı bir kaleciye olan açlığımızdan kaynaklanıyo bu bence o yüzden hatalarını da görmek istemiyoruz :)

Neyse umarım performansını daha da arttırır ve gerçekten beklediğimiz Muslera olur ...

Muslera nın performansı nın çok kötü olduğunu söylemek yersiz.Ligde 6 gol yemişiz 4 ü duran toptan bu bence takımın sorunu.Performansı çok iyi seviyede değil ama çok kötüde değil zamanla performansını bulacaktır.Milli takımda yediği 4 goleyse Uruguay düşünsün bize be :D

Muslera çok iyi kaleci, arada form düşüklüğü olabiliyor. Karşılaştırma yapmayacağım aralarında ama fb'li Volkan cidden çok üstdüzey bir kaleci. Koysan Barça'ya oynar. Sevmiyoruz evet haklı olarak ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Ligin de bence en iyi kalecisi Volkan Demirel, Avrupa'da da ilk 5 içindedir benim gözümde. Onun kadar çok maç kurtaran, onun kadar imkansız denilebilecek topları çıkaran kaleci çok görmedim, azdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt