#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

oha diyorum bu adamı bile eleştirmişler. doğru sizde haklısınız 4 tane kolu olması lazım

Sezon başları kötü performans sergilese de düzelir,geçen senede ilk 3-4 hafta kötüydü.

tövbe tövbe ya. futbolu FM'den öğrenen bi taraftar profili oluşmaya başladı.

Formsuz olan adam illa ki eleştirilecek ne bekliyorsunuz yahu ? Habire geçen seneyi öne sürüp durmayın zira geçen sene kalede Muslera'dan başka bir kaleci olsada yine aynı sonuçları alırdık çünkü kalemizde top dahi gelmeyen bir sürü maç yaşadık..

Muslera muhakkak iyi kalecidir, ilerde olacaktır illaki ama ayaklarınız biraz yere bassın ya adamı putlaştırmayın..

ne yani herhangi biri derken ufuk aykut zapata olsada farketmez yani. biz ozaman ylllardır boşuna kaleci arııyyormuşuz. top gelmemiş bak sen. şakamısınz siz ya:D

Kasti penalti yapalim rakibe. Muslera kurtarir ve kendine gelir gecen sezon oldugu gibi.

Geçen sene 2 hafta adamı kovacaktınız nerdeyse medya ile el ele verip şurada yaptığınız yorumları unutmadık, Karabük maçından sonra... Kendinize gelin artık yahu bırakın şu dakika skor taraftarlığını...

Formsuz olan adam illa ki eleştirilecek ne bekliyorsunuz yahu ? Habire geçen seneyi öne sürüp durmayın zira geçen sene kalede Muslera'dan başka bir kaleci olsada yine aynı sonuçları alırdık çünkü kalemizde top dahi gelmeyen bir sürü maç yaşadık..

Muslera muhakkak iyi kalecidir, ilerde olacaktır illaki ama ayaklarınız biraz yere bassın ya adamı putlaştırmayın..

Eleştirmen için elinde yada bulabileceklerinin içerisinde daha iyisini bulman lazım... Eboue,Muslera,Melo ve Selçuk'u eleştiremezsin çünkü ne takımda ne ülkede onun yerini tutabilecek oyuncu yok... Putlaştırmayın demişsin katılıyorum ama Muslera'dan başka kaleci olsada aynı sonuçları alırdık demek ne demek ya bu basitleştirme olmuyor mu?

ben öyle maçlar hatırlıyorum ki Muslera'nın 4-5 %100 gol kurtardığı maçlar biliyorum .. Başka kalecileri de gördük...

Gecen sezon son macta genc golcu Semih'in karambolde yarattigi tehlikeyi nasil cikarttigini hatirlayin beyler. Muslera bu, canimiz kanimiz.

B_b84cfbe589c40ccfe36f961250cb15d3.jpg

formsuz olan adam illa ki eleştirilecek ne bekliyorsunuz yahu ? Habire geçen seneyi öne sürüp durmayın zira geçen sene kalede muslera'dan başka bir kaleci olsada yine aynı sonuçları alırdık çünkü kalemizde top dahi gelmeyen bir sürü maç yaşadık..

:Z3:

Bu mesaji moderatorler silebilirmi

Gecen sezon son macta genc golcu Semih'in karambolde yarattigi tehlikeyi nasil cikarttigini hatirlayin beyler. Muslera bu, canimiz kanimiz.

Baksana geçen sene top gelmemiş kaleye ne maçlar çıkardığımız ne çabuk unutulmuş ya her maçı rahat rahat kazanmışız gibi konuşuyor millet..

Kalede bir "kalecinin"(bakin kaleci diyorum anlami aslinda cok fazla, anlayana) olmasi bile takima rahatca futbol oynama ozguveni veriyor. Yani soyle diyeyim, benim arkamda Aykut olsa ben hucuma cikmaya korkarim acikcasi.

Gecen sene forumda en çok kullanılan cümlelerden biriydi ''Muslera'ya pek iş düşmedi''. Ki bencede pek iş düşmedi. Çünkü takım olarak mükemmel oynuyorduk. Hee bu demek değildirki Muslera'nın şampiyonlukta payı yok. Tabi ki payı var ama kaleye gelen zor toplarda şahsen Volkan gibi çok müthiş işler çıkardığını düşünmüyorum. Herşeye rağmen ben Muslera'yı destekliyorum ama ne yalan söyleyeyim karşıt görüşlerde hiç mantıksız değil. Yani eleştirene niye eleştiriyorsun diyemem. Denmemelide zaten.

Futbolu çok bilen arkadaşlar için söylüyorum isme göre değil performansa göre eleştiri yapın..

Ben Muslera'ya kötü kaleci demedim geçen sene ona pek iş düşmedi dedim, bunun aksini iddia eden hiçbir maçımızı izlememiştir.. Ama her lafı başka yere çekmek adet olduğu için daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum bu konuda..

Genç kalecidir zaman zaman kötü oynasada düzelecektir muhakkak ilerde efsanemiz olacaktır ama hakkaten formsuzluğunu eleştiren insanlara yaptığınız alaycı yorumları kınıyorum..

Bazı insanlar gerçekten acayip isim takıntısı içerisinde ama bundan da önemlisi en ufak eleştiride hemen saldırı moduna geçiyorlar..

Böyle adamlar Yekta'nın çabasını görmez, herkes Hamit düzelecek diye bekler..

Benim sorunum Muslera'yla değil aksine belki bir çoğunuzdan daha fazla seviyorum, senelerce formamızı terletip jübilesini burada yapsın istiyorum.. Benim problemim performanstan çok isim eleştirmenliği yapanlarla..

Aylardır bu adamı amansızca eleştiriyorsunuz.Biraz silkelenin de kendiniz gelin.Bu taraftarlar Hayrettin,Stauce,Zapata,Volkan Kilimci,Mehmet Bölükbaşı ve Leo Franco gibi üçüncü sınıf kalecilere tahammül ettiler. Futbolda playmaker tarzı oyuncuların ender yetiştiği yani tabir-i caizse naçizane 10 numaraların yetiştiği futbolda en önemli ikinci mevkii kaleci mevkisidiir.Futbolda kolay kolay çok iyi kaleciler yetişemez.Muslera henüz 25 yaşında ve yaşına göre çok yol katetti.Dünya dördüncülüğü ve Copa Amerika şampiyonlukları gördü.İtalya'da Lazio ile iki önemli kupa kazandı.ve şuan dünyanın en iyi 6'ncı kalecisi.Geçen sene bizde oynadığı 39 maçta 29 gol yedi ve sadece iki maçta hatalı oynadı.Hata mı illaki yapacak o da insan.Ama takımın en üst düzey oyuncularından biri olduğu gerçeğini görün ve bu eleştirileri amansızca yapmayın.Ayrıca Muslera her sene üstüne koyuyor.Çok geç değil en geç gelecek sene sonunda takımda kalması için dua edecek çok renkdaşımız olacak.Rotası bundan sonra Barca,M.United veya Chelsea gibi takımlar olursa kimse şaşırmasın.

Cok ilginc bir elestiri furyasi var forumda. Gülüp geciyorum ama ilginc geliyor bana.

Fenerbahceliler bu kadar olumsuz konusmuyor futbolcularimiz hakkinda.

Elestirilen adam da Muslera. Ne denir ki buna simdi?

Besiktas macinda tek basina bize puan kazandiran, Mersin macinda bize puan kazandiran, Antalya macinda bize puan kazandiran baskasi miydi?

Her sutun gol oldugu dönemleri özlediniz galiba siz. Atak yapamamislar da zart zurt. Ne ictiniz siz?

Eleştiren varsa camdan aşağı atlasın.Eleştirilir gerçi ama abartıya kaçmadan.Maalesef bunu yapamıyoruz.Kötü oynayan futbolcuya anında hakaretler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt