#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

mondragon iyi kaleciydi o kadar.hata yaptığı maçlar da oldu. muslera ise dünyanın en iyi kalecilerinden biri olabilir 2-3 sene içinde.

Kardesim onu 2-3 sene sonra değerlendiririz o zaman. Bak biz bu kaleciye 6.750 verdik. Dürüst cevap vereceğine inandığım için soruyorum, sen Muslera'da 6.750'lik ne gördün ?

Forumca kızacaksınız ama o gol yememe rekorunu ''takım'' kırdı bence. Allah aşkına kac tane Muslera'yı zorlayacak top geldide tek basına Muslera kırmıs gibi konusuyoruz :) .Mondragon'a gelince onun diğer bir şanssızlığı ise yaptığı imkansız kurtarısları övecek forum gibi platformların olmamasıdır.

He kardeş he, biz farklı maçları izledik. Muslera bi bok yapmadı eyv hiç tartışamam seninle..

Dediğim gibi en basitinden mondragon'un fenerden yediği o dandik golleri o günlerde birebir izleseydin kalpten giderdin, Mondragon orta düzey bi kaleciydi. Asla üstü değildi.

Yahu geçen seneyi baz alacaksak selçuk'a, melo'ya, emre'ye, semih'e, eboue'e kısacası herkese saymanız gerekir. Şu anda kimse geçen seneki gibi oynamıyor ama ortalara doğru herkes formunu bulacaktır. Sabredin, futbolcular formsuz olabilir kötü de oynayabilir.

Ama sizler kötü oynasın da gidip yerden yere vurayım zihniyetindeki ergenlerden olmayın lütfen..

Ben sabredilmesi taraftarıyım zaten. Ama kötüykende eleştirmesini bilelim :)

Yaşım 30 onun olimpiyatta yuhlandığında da ordaydım samiyende gol sevinçlerinde yanımıza koşarkende tribündeydim liverpoolda tek başına savaşırken ekran başında ,fenerbahçeden 6 yerken cafede ama bir şeyden hep emindim bu adam kanının son damlasına kadar savaşır kötü oynar gol yer ama konstresi her maç aynı tutar kalpten oynar takım kötüyken geriden iter liderlik yapar konunun buraya gelmesi saçma mondi başkadır muslera başka bu benim fikrim mondi tafi benim efsanelerim kim ne karışır

Ona karışmam, senin bileceğin iş tabiki..

Moni dönemini çok iyi hatırlarım, çıkardığı iyi maçlar elbette oldu ama sıçtığı maç çok daha fazlaydı. Aklımda kalan en iyi maçı liverpool maçı, ama öyle hatalar yapıyordu ki tekrar ediyorum o zamanlar şu forum olsaydı herkes asardı burda mondragon'u..

He kardeş he, biz farklı maçları izledik. Muslera bi bok yapmadı eyv hiç tartışamam seninle..

Dediğim gibi en basitinden mondragon'un fenerden yediği o dandik golleri o günlerde birebir izleseydin kalpten giderdin, Mondragon orta düzey bi kaleciydi. Asla üstü değildi.

geçen senede yok elleri küçük, yok çelimsiz diye eleştiriliyordu. sanki damat adayı aranıyor.

Ona karışmam, senin bileceğin iş tabiki..

Moni dönemini çok iyi hatırlarım, çıkardığı iyi maçlar elbette oldu ama sıçtığı maç çok daha fazlaydı. Aklımda kalan en iyi maçı liverpool maçı, ama öyle hatalar yapıyordu ki tekrar ediyorum o zamanlar şu forum olsaydı herkes asardı burda mondragon'u..

Eskiden ne futbolcu denilen oyuncular; eğer internet gelişmiş olsaydı kim bilir ne hallere düşerlerdi.

there goes Cihadt;

ass-kicking.gif

Ben sabredilmesi taraftarıyım zaten. Ama kötüykende eleştirmesini bilelim :)

En fazla formsuz dersin, kötü diyemezsin.

Naptı ki kötü oldu. Hatalı gol mü yedi, boşa mı çıktı, aldığı topu rakibe mi verdi naptı yani..Dün 90 dakika izledim, adam kıçını yırttı. Crisle hakan batırırken onun gol yememesi zaten imkansızdı. Ayrıca yediği 2 gol de yenilme potansiyeli olan gollerdi. Cidden siz kötü görmemişsiniz başka bişey diyemiyorum. Kusura bakma da cahit hakatten sizin gibilere santis, franco ve zapata gibi kaleciler layık..

Kardesim onu 2-3 sene sonra değerlendiririz o zaman. Bak biz bu kaleciye 6.750 verdik. Dürüst cevap vereceğine inandığım için soruyorum, sen Muslera'da 6.750'lik ne gördün ?

Gecen sezon son macta, Semih'in karambolde serserice kaleye giden topunu hatirlatayim sana. Gerci birileri cikar bal falan der buna da.

15. dakika 45. saniyeye gel;

[video=youtube;Nd5c6wce-pE]https://www.youtube.com/watch?v=Nd5c6wce-pE[/video]

Muslera suan sadece formsuzdur, ayni butun takimin formsuz oldugu gibi. Selcuk'u taniyamiyoruz yahu, ne Muslera'si

Gecen sezon son macta, Semih'in karambolde serserice kaleye giden topunu hatirlatayim sana. Gerci birileri cikar bal falan der buna da.

15. dakika 45. saniyeye gel;

[video=youtube;Nd5c6wce-pE]https://www.youtube.com/watch?v=Nd5c6wce-pE[/video]

Muslera suan sadece formsuzdur, ayni butun takimin formsuz oldugu gibi. Selcuk'u taniyamiyoruz yahu, ne Muslera'si

bal :D

bence muslera mondi'den çok daha üst düzey bir kaleci mondi'ye nispeten oynadığı kısa dönemde bunu gösterdi.muslera hatalı gol yiyebilir koltuk altından vs.. kaçırabilir o tür yediği gollere ben de hayıflanıyorum "ah be muslera bunu kurtarabilirdin" şeklinde ama şimdi desek dünyanın en iyi kalecileri kim sayarsınız casillas cech buffon vs.. onlardan hangileri bu tür goller yemiyor sorarım muslera iyi kaleci ama nihayetinde diğer üst düzey kaleciler gibi insan ve kolay goller yiyebilir

Mondi'yi itin bi tarafina sokanlar var.. Uyarmam bidaha, basin geri.

Bi de sabredelim demiş yahu şaka gibi.. :)

Tamam o zaman Selçuk'a da sabredelim o zaman.. Hatta Fatih hoca'ya da sabredelim. :)

En fazla formsuz dersin, kötü diyemezsin.

Naptı ki kötü oldu. Hatalı gol mü yedi, boşa mı çıktı, aldığı topu rakibe mi verdi naptı yani..Dün 90 dakika izledim, adam kıçını yırttı. Crisle hakan batırırken onun gol yememesi zaten imkansızdı. Ayrıca yediği 2 gol de yenilme potansiyeli olan gollerdi. Cidden siz kötü görmemişsiniz başka bişey diyemiyorum. Kusura bakma da cahit hakatten sizin gibilere santis, franco ve zapata gibi kaleciler layık..

Ben kötü derken mac olarak bahsediyorum sen bana Zapata,Franco diyorsun. Eğer bilerek çarpıtıyorsan hoş değil.

Ayrıca gol yerken savunma hatalarından da söz ettik ama savunma hatalı diye gol olabilecek her 5 topun 3'ünün girmemesi lazım. Eğer girerse o hataya kalecide ortak olmus olur bunda anlasılmayacak birşey yok. FB'de Volkan kendini yırtıyordu her defans hatasında ama adam imkansızları cıkarıyor neredeyse. Bende Muslera'dan bunları bekliyorum. Haksızlık mı yapıyorum ?

Ben kötü derken mac olarak bahsediyorum sen bana Zapata,Franco diyorsun. Eğer bilerek çarpıtıyorsan hoş değil.

Ayrıca gol yerken savunma hatalarından da söz ettik ama savunma hatalı diye gol olabilecek her 5 topun 3'ünün girmemesi lazım. Eğer girerse o hataya kalecide ortak olmus olur bunda anlasılmayacak birşey yok. FB'de Volkan kendini yırtıyordu her defans hatasında ama adam imkansızları cıkarıyor neredeyse. Bende Muslera'dan bunları bekliyorum. Haksızlık mı yapıyorum ?

Yapmıyorsun ama Gscimbom linç ekibine dikkat et hoşuna gitmeyen yorumlarda itin bir tarafına sokarlar adamı .Lafa gelincede demokrasi ,düşünce özgürlüğü falan filan hadi lan ordan

6.750 gibi bir miktar Muslera gibi genç bir kaleci için son derece az bir miktar ki 3 yıl vadeli alınmıştır bu bonservis.

MANU maçında yaptı. gelip tebrik ettinmi. bilmedigimden soruyorum:confused:

İmkansızları mı çıkarıyor? Anlaşılan bu akşam ki maçı izlemedin sen? 4 top geldi kaleye, 2'si gol 2'si de direğe çarptı.

Zapata vs olayında falan ne diyorsam o.. Çarpıtma marpıtma yok açık açık dedim diyeceğimi.. Biz ki son on yılda kalecilerden en çok çeken kulübüz, böyle bi adam bulmuşuz demediğinizi bırakmıyorsunuz.

Şimdiye kadar derbilerde fark bu kadar açıldıysa hep kaleyi koruyan salak kalecilerimiz yüzündendi. Üstlerine gelen topu içeri alırlardı, biz de '' ya biz oynadık onlar yendi'' geyiğini yapardık her zaman.. Şimdi kalede güven veren bi adam var, aptal aptal bahanelerle adama yükleniyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt