#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

MANU maçında yaptı. gelip tebrik ettinmi. bilmedigimden soruyorum:confused:

O tip maçlarda gelmezler, en ufak bi formsuzlukta zıplarlar buraya ve ondan sonra da son zamanların trend cümlesini kurarlar.. ''Muslera'nın maç kurtardığını görmedim daha yeahhhhh XD''

busene konsantre olmakta zorlanıyor ama bu degil sadece formunu etkileyen melonun geç katılması stoperlerde belirli 2 linin oluşmamasıda etkendir

İmkansızları mı çıkarıyor? Anlaşılan bu akşam ki maçı izlemedin sen? 4 top geldi kaleye, 2'si gol 2'si de direğe çarptı.

Zapata vs olayında falan ne diyorsam o.. Çarpıtma marpıtma yok açık açık dedim diyeceğimi.. Biz ki son on yılda kalecilerden en çok çeken kulübüz, böyle bi adam bulmuşuz demediğinizi bırakmıyorsunuz.

Şimdiye kadar derbilerde fark bu kadar açıldıysa hep kaleyi koruyan salak kalecilerimiz yüzündendi. Üstlerine gelen topu içeri alırlardı, biz de '' ya biz oynadık onlar yendi'' geyiğini yapardık her zaman.. Şimdi kalede güven veren bi adam var, aptal aptal bahanelerle adama yükleniyorsunuz.

Kalemizde tafi varkende o terör yuvasından mağlup ayrılıyorduk ilk 10 dakika saçma bir gol yer başı kesik tavuk gibi ordan oraya koştururduk .O derbileri asla kaleciler yüzünden kaybetmedik 2002 hariç.Rahmetli canaydının vizyonsuzluğu ve başarızlığı polatın beceriksizliği derbilerde farkı açtı ben mondinin 10 gollük posizyon çıkarıp 80 de rapaiçin frikiğiyle yenildiğimizide biliyorum şükür o günler geride kaldı bu arada orkun aykut gibi vasat kalecilerin bile kadıköy performansları hiçde fena değildi bu tezini anında çürütürüm.

şu konuya kilidi vursun adminler.bu ne la:asd:

Millet Kadikoy performansina gore kaleci degerlendirir oldu. Son 10 senede o stadda istisnasiz en basarili kalecilerimiz Orkun ve Aykut'tur. Bilginize.

Kalemizde tafi varkende o terör yuvasından mağlup ayrılıyorduk ilk 10 dakika saçma bir gol yer başı kesik tavuk gibi ordan oraya koştururduk .O derbileri asla kaleciler yüzünden kaybetmedik 2002 hariç.Rahmetli canaydının vizyonsuzluğu ve başarızlığı polatın beceriksizliği derbilerde farkı açtı ben mondinin 10 gollük posizyon çıkarıp 80 de rapaiçin frikiğiyle yenildiğimizide biliyorum şükür o günler geride kaldı bu arada orkun aykut gibi vasat kalecilerin bile kadıköy performansları hiçde fena değildi bu tezini anında çürütürüm.

Ne kadıköy'ü yahu.. Ben aklına gelen her derbiyi kastediyorum. En basitinden hemen şu anda aklıma Sami yen'de Selçuk kazmasının vurduğu franco'nun da afiyetle içeri aldığı gol geldi aklıma..

Hatırlarsan o maçta da biz oynamıştık ama onlar yenmişti.

Vursun Sergen. Eleştiriye tahamülün olmadığı yerde bu başlıkların bir anlamı yok :) .Sanki art niyetliyizde zevk alıyoruz eleştirirken.

Kardeşim anlamsız eleştiri yapıyorsunuz. Var mı alternatifiniz? Yok. Daha iyiyi parayla alma şansımız var mı? Yok. Muslera hatalı gol mü yemiş, saçma sapan bi gol mü yemiş? Yok.. Eee o zaman adama sorarlar ne diyon diye..

Kardeşim anlamsız eleştiri yapıyorsunuz. Var mı alternatifiniz? Yok. Daha iyiyi parayla alma şansımız var mı? Yok. Muslera hatalı gol mü yemiş, saçma sapan bi gol mü yemiş? Yok.. Eee o zaman adama sorarlar ne diyon diye..

Muslera beşiktaş maçından beri top tutmuyor kardeş nasıl eleştirmeyelim yahu her golü atan zidane gibi vurduda golmü yedi demek ki hatalı yediği bir kaç maç üstüste gelmiş bizde performansını eleştirmişiz neresi tuhaf bunun yani...

Muslera beşiktaş maçından beri top tutmuyor kardeş nasıl eleştirmeyelim yahu her golü atan zidane gibi vurduda golmü yedi demek ki hatalı yediği bir kaç maç üstüste gelmiş bizde performansını eleştirmişiz neresi tuhaf bunun yani...

İşte ben de tam olarak neyi eleştirdiğinizi anlamıyorum. Geçen seneki formunda mı, Allah var değil. Ama kim eski formundaki..

Takıma genel eleştiri tablosu yapacak olursak Muslera benim gözümde son sıralarda yer alır. Bu sene melo ve defans blok'unun formsuzluğundan dolayı her top kalede tehlike yaratıyor. Muslera'da illahaki gol yiyecek yani bu tabloda.. Yoksa Muslera babamın oğlu değil benimde.. Defans iyi, takım iyi muslera buna rağmen gol yese ben de eleştiririm.

Birde ben burda sinirimi bozuyorum musleranın haberi yok almıştır ebru şancıyı hard yapıyordur bananeyse anasını satayım adam gününü gün ediyor garibanlar birbirini yiyor son mesajım daha da davosa gelmem ::)

Birde ben burda sinirimi bozuyorum musleranın haberi yok almıştır ebru şancıyı hard yapıyordur bananeyse anasını satayım adam gününü gün ediyor garibanlar birbirini yiyor son mesajım daha da davosa gelmem ::)

gariban derken burdaki kişilerimi diyorsun onu:o davos aglar arkandan ama:sad007:

musleranın hard yapması ne alaka bu arada:D

Ujfa'nin olmamasiyla geride lider eksikligi yasiyoruz. Bu hem Muslera'yi hem Semih'i etkiliyor.

Toure'yi alacaktik, ne yapip edip alacaktik.

İlk yarının en iyisi.

İlk yarının en iyisi olması, takımın ne kadar kötü oynadığının göstergesi.

Daha ne yapsın, stoperler bu maç güzellik uykusunda.

Cansın can..

Bazı maçlarda Muslera ile ilgili klasik bir yorum vardı birçok üyenin yaptığı..

Kaleye 2 top geliyor 2 sini de yiyor ama golde yapacak bişeyi yoktu gibi saçma sapan yorumlarla doluyordu bu sayfalar..

İşte bugün o yorumun tam yeri.. Gerçekten gollerde yapacak birşeyi yoktu ve nefis kurtarışlar yaptı, aferim adamım :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt