#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

lan daha cuma gun atip tutanlar vardi, nerde onlar

CL'e lig maçlarından daha konsantre olduğu da bir gerçek.

Sene sonu ayrılacakmış gibi geliyor :sad007:

Maçın ilk yarı bitmesine engel olan adamdı. Geçen günde dedim Muslera'yı eleştirerek başkalarının gözünde komik duruma düşmeyelim diye.

Muslerayı kaybedersek yine o francolu zapatalı saçma dönemlere döneriz takımda tutulması gereken ilk isimdir Muslera

Muslerayı kaybedersek yine o francolu zapatalı saçma dönemlere döneriz takımda tutulması gereken ilk isimdir Muslera

gitmek isterse bişey yapamayız. gönülsüz oynamasıda bize zarar verir ama böyle bişey yok ortada. ben hemen gidecegini sanmıyorum. eger diyelimki gitti. 7.5 milyon euroya serbest kalır maddesi olan onuru alıcaz başka çaresi yok:o

Bu adama yazık cidden şu savunmaya böyle kaleci lüks.

Dünyada ki sayılı kalecilerden :ayatollah:

Gitmek istese haklı bu pozisyondan sonra. Bir kaleciye üst üste 4 şut çektirilmez.

Şu anki futbolu oynayan takıma böyle kaleci çok fazla. Fatih Terim takımı eşitlemek için gelecek maç Ufuk'u oynatsa şaşırmam. E rotasyon şart (!)

Şu anki futbolu oynayan takıma böyle kaleci çok fazla. Fatih Terim takımı eşitlemek için gelecek maç Ufuk'u oynatsa şaşırmam. E rotasyon şart (!)

hamdi-alkan.jpg

istediğin yere gidebilirsin Muslera.Premier Lig hayalinmiş.inşallah hayalin gerçekleşir.:ayatollah:

Bu sene takımda görevini layıkıyla yapan tek oyuncu.

Adam savunmaya tepki göstermekten bikti artik.

Maç sonrasında defans oyuncuları Musleranın yüzüne nasıl baktı merak ediyorum...

Soyunma odasında ana avrat sövse haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt