#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bu adamın ne suçu var ? Ne kadar küfür etse haklı.

adam danny e ileri cikin ileri at diye resmen yalvariyor. Bu takim seni haketmiyor reis daha iyilerine layiksin.:tiphat:

soyunma odasında crise,eboueye,danyye,selcuka,meloya ana bacı kaysa haklıdır adam

ben olsam gider ederim küfürü

Muslera bugün kendisinden beklenenleri yaptı. İnanılmazdı. Yediği golde ne kadar sövse haklıdır. Gol ofsayt bile olsa orda tek kalmamalıydı Muslera.

Çok büyük insansın be. :016:

"Yediği golde hatası var. Galatasaray'ın kalecisiysen 1,2,3 yetmez, 4'ü,5'i hatta 6'yı çıkaracaksın" diyenler çıkar.

iyi olan herhangi bir takimdan gelecek ilk teklife evet der. bu defansi gordukce evet demesi de normal

Galatasaraya 5 gömlek fazla bu kaleci bize Hyrettin gibi kaleci lazım ki defansa uysun.

Yetişkin bir Muslera maç başına 3 defans oyuncusunun kariyerini kurtarabiliyor.Sen bu leş takıma fazlasın be oğlum :(

cris alırken kafayı yemek üzere olduğumu belirtmiştim

Bu defans hattıyla çok canımız yanacaktı ve yanıyorda

Üstüne istikrarda sağlanamıyor

Her hafta farklı defans.

defans haşat adam daha ne yapsın be büyüksün muslera

51533895.jpg

Gol yemesin, stoper gibi kademeye girip top kessin, uzun topla oyunu başlatsın, e beyler bari golü de Muslera atsın ha takımın geri kalanının pek bişey yaptığı yok.

Forumda bi kaç tane moron vardı, nerde arkadaş yahu göremiyoruz onları kaç maçtır? Hadi gelip saysanıza gene.. Herşey yolunda, defans hoca on numara ama bakın Muslera maç kurtaramıyor..

3 tane tuttun 1 tane daha tutsan ölürmüydün. diger defans oyuncuları malum etrafı gözlüyorlardı.

Sv: #25 Fernando Muslera

Hiç yakıştıramadım o golü nasıl yedin. Hadi yedin neden çıkıp gol atmiyorsun??

3-5 bakmadan satalım bari yıllık 2m'yi kurtaralım.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

CAN Muslera iyi ki varsın iyi ki kalemizdesin.Yenilen golde takım savunmasındakiş arkadaşlarına ne desen,sitem etsen hatta yüzlerine tükürsen hakkındır.Başarılarının devamını diliyorum güzel insan.

Muslera orda 4 eskişehirle savaşırken bizim defans nerdeydi çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt