Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.952
- 7.454
- 1.548
Cevap: #25 Fernando Muslera
İşte bizim taraftarın büyük kitlesi gibisin sende. Yargısız infaz yapıyosun. Ben dedim mi muslera çok kötü oynuyor ama asla eleştirilmeyecek diye ? Ben defansı eleştiriyorum ve musleranın yediği gollerde yapabileceği hiçbişey yok. Adam Galatasarayda oynuyor diye uzaylı olup uzanamayacağı köşeye ışınlanacak diye bişey yok
Aslında bu klüp sizin zihniyetinizdeki adamlardan çekiyor ne çekiyorsa.Galatasarayın ileriye gitmesini daha iyi olmasını resmen farkında olmasanızda engelliyorsunuz.Bu sadece sana özel değil genel yapıdan bahsediyorum.Sizin gibi düşünen taraftar ve yöneticiler olduğu sürecek bazı gerçekler görünmeyecek ve biz başarıyı sürekli kılamayacağız.
Başkanda eleştirilir,Muslerada eleştirilir Fatih Terim bile eleştirilir.Hatta bu takıma çok fazla zarar vermeye başladıkları zaman,çok ciddi başarısız olunduğunda bile hepside gidebilir.Şunu kafanıza sokun hiçbirisi bizim kadar Galatasaraylı değil.
Hiçbirisi Galatasaraydan büyük değil.
İmparatoru sapına kadar her yerde savunurum vede inanılmaz severim.Ama herşeyden öte asıl olan bu klübün başarısıdır.
İşte bizim taraftarın büyük kitlesi gibisin sende. Yargısız infaz yapıyosun. Ben dedim mi muslera çok kötü oynuyor ama asla eleştirilmeyecek diye ? Ben defansı eleştiriyorum ve musleranın yediği gollerde yapabileceği hiçbişey yok. Adam Galatasarayda oynuyor diye uzaylı olup uzanamayacağı köşeye ışınlanacak diye bişey yok