#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Aslında bu klüp sizin zihniyetinizdeki adamlardan çekiyor ne çekiyorsa.Galatasarayın ileriye gitmesini daha iyi olmasını resmen farkında olmasanızda engelliyorsunuz.Bu sadece sana özel değil genel yapıdan bahsediyorum.Sizin gibi düşünen taraftar ve yöneticiler olduğu sürecek bazı gerçekler görünmeyecek ve biz başarıyı sürekli kılamayacağız.

Başkanda eleştirilir,Muslerada eleştirilir Fatih Terim bile eleştirilir.Hatta bu takıma çok fazla zarar vermeye başladıkları zaman,çok ciddi başarısız olunduğunda bile hepside gidebilir.Şunu kafanıza sokun hiçbirisi bizim kadar Galatasaraylı değil.

Hiçbirisi Galatasaraydan büyük değil.

İmparatoru sapına kadar her yerde savunurum vede inanılmaz severim.Ama herşeyden öte asıl olan bu klübün başarısıdır.

İşte bizim taraftarın büyük kitlesi gibisin sende. Yargısız infaz yapıyosun. Ben dedim mi muslera çok kötü oynuyor ama asla eleştirilmeyecek diye ? Ben defansı eleştiriyorum ve musleranın yediği gollerde yapabileceği hiçbişey yok. Adam Galatasarayda oynuyor diye uzaylı olup uzanamayacağı köşeye ışınlanacak diye bişey yok

281560_10152215022100164_2041377969_n.jpg
reis hem bizim hem de uruguayın takım savunmasının acizliğinden.. sezon başından beri tek başına mücadele veriyo koca kalede.

Muslera Candır formsuz değil DEFANS Anlayışımız leş

Aslında bu klüp sizin zihniyetinizdeki adamlardan çekiyor ne çekiyorsa.Galatasarayın ileriye gitmesini daha iyi olmasını resmen farkında olmasanızda engelliyorsunuz.Bu sadece sana özel değil genel yapıdan bahsediyorum.Sizin gibi düşünen taraftar ve yöneticiler olduğu sürecek bazı gerçekler görünmeyecek ve biz başarıyı sürekli kılamayacağız.

Başkanda eleştirilir,Muslerada eleştirilir Fatih Terim bile eleştirilir.Hatta bu takıma çok fazla zarar vermeye başladıkları zaman,çok ciddi başarısız olunduğunda bile hepside gidebilir.Şunu kafanıza sokun hiçbirisi bizim kadar Galatasaraylı değil.

Hiçbirisi Galatasaraydan büyük değil.

İmparatoru sapına kadar her yerde savunurum vede inanılmaz severim.Ama herşeyden öte asıl olan bu klübün başarısıdır.

Dogru sözler, ancak yanlis baslikta. Musleraya elestirme yapilamaz diyen yok. Ama elestiriyi hak eden en son kisidir kendisi, hatta hic hak etmedi bu sezon.

muslera çok iyi bir kaleci ona laf yok ama şu ülkede volkanla birlikte en iyi yerli kaleci olan onuru 5-6 civarı bir paraya alıp muslerayı 15e satarsak hem çok akıllı bir iş yapmış oluruz hemde yabancı kontenjanı açılmış olur. sadriyi kandırmak zor değil yeterki onuru ikna edelim:D

Eskişehir maçında çıkardığı 3 topun ardından gelen golden sonra ona laf söyleme hakkım yok şahsen.Adam küfür etse,hakaretler yağdırsa haklıdır bizim savunmaya.

şansızlık ya adamın oynadığı milli takımda formsuz adamın orda morali bozulabilir selçuk olayını düşünün muhakkak performansını da etkiler bizim takım bir kaç maç üst üste başarılı sonuç alırsa motivasyonu yükselir diye düşünüyorum yoksa kaleci olarak bence zaten tartışılamaz

muslera'nın yerinde olsam bir dk bu takımda durmam..

15m. euro veren olursa satılmasında sakınca yok bana göre. iyi kaleci ama bi taffarel değil ve kontenjan yemesi de cabası. satılırsa onuru alalım yerine hemen

[video=youtube;hIJzkbchsYs]https://www.youtube.com/watch?v=hIJzkbchsYs[/video]

00:43-01:09

Muslera :asd:

yediği gollerde 1-2 defa kendisine ait olan hamleyi yapıyor zaten.

mesela Braga maçında topu kurtardı,dönen topu savunma çıkaracakken yedi.

eskişehir maçında 3 defa çıkardı bizim aptallaşmış savunma topa gideceğine ofsayt itirazında bulundu.

g.birliği maçında şutu çıkardı,top döndüğünde yedi.

yani ilk gelen topları rahatlıkla çıkarabiliyor ama top döndükten sonra yapacak bir şey pek kalmıyor.sorun savunmanın kaleciden dönen topları çıkarmaması,adam tutmada lakayt davranması

Adam maçtan önceki gün 48 saatlik yolculuğun ardından gelmiş. Uzun süreli uçak yolculuğundan dolayı dişi fena halde şişmiş ve yüzü de şişikti. Tabi bunu bazı cahil insanlara anlat anlatabilirsen. Onlar Muslera'dan inanılmaz kurtarışlar beklemeye devam etsinler bu şartlarda.

bu noktada bence defansın yanında fatih hoca da suçlu. 2. kaleci ne güne duruyor? Ufuk'u oynatsın böyle zamanlarda

Defans haşat cluj maçında takımın en büyük güvencesi olacak yine reyis

374042_444800422222065_882368950_n.jpg

Muslera'nın Sivas'daki çocuğunu bulduk :D

Dün barca maçını izledim ve kaleci konusunda ne kadar şanslı olduğumuzu gördüm..Barcanın kalesinde çok rahat oynar hemde çok..

Orta yuvarlaktan gelen bir top haricinde top gelmedi.

Bi şekilde gol yiyoruz zaten, Muslera'ya bi şey demek olmaz.

Dun bir top bile gelmedi, gelen top gol oldu zaten, Muslera'ya søylecek laf yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt