Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
Cevap: #25 Fernando Muslera
o da diğerleri gibi formsuz
o da diğerleri gibi formsuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
banada ayı volkanla kıyaslamalardan gına geldi onu napıcaz. birde iyi olsa gam yemicem. macar romanya maçlarına bak. antalya maçına bak yedigi gole bak. adam 0-0 ken pozisyonu kurtardı herhalde her topu çıkarmasını bekliyorsun ama öyle bir kaleci yok icat edilmedi.
İyi kaleci ama daha önce de dediğim gibi, "Dünyanın en iyi 6. kalecisi" klasında bi performans ortaya koymuyor.
Avrupa maçlarında daha iyi tabi.
Önünde ki tandemide baz alırsak Dünyanın en iyi kalecisidir.
Koy Dany-Cris'in tandeminin arkasına Casillas'ı,Buffon'u,Handanoviç'i ne olacak ? Ne değişecek ?
Böyle bir ortamda Muslera tartışılacak en son adamdır.
ONU TEREDDÜTTE BIRAKAnlar belli talha. muslera geçen kayseri maçının sonunda danye yerini kaybediyorsun beni tedirgin ediyorsun diyordu. kesinlikle bu defanstan tedirgin oluyor adam zaten. evet oda hatalar yapıyor. ama istem dışı. dany ve crisin ne yapcagını kestiremiyor.Muslera tartışılacak ilk veya son adamdır orası beni ilgilendirmez, ama tartışılmayacağını iddia edenler bana göre yanılıyordur. Kalede yeteri kadar güven vermiyor, bu açık ve net. Tamam önündeki defans iyi değil ama bi oyuncuyla karşı karşıya kaldığında çok tedirgin bi hâl alıyor. Çıkıp çıkmamak arasında tereddütte kalıyor vs vs...
Şu değişecek. İlk ve son golleri kalemizde göremeyebilirdik.
ONU TEREDDÜTTE BIRAKAnlar belli talha. muslera geçen kayseri maçının sonunda danye yerini kaybediyorsun beni tedirgin ediyorsun diyordu. kesinlikle bu defanstan tedirgin oluyor adam zaten. evet oda hatalar yapıyor. ama istem dışı. dany ve crisin ne yapcagını kestiremiyor.
Muslera tartışılacak ilk veya son adamdır orası beni ilgilendirmez, ama tartışılmayacağını iddia edenler bana göre yanılıyordur. Kalede yeteri kadar güven vermiyor, bu açık ve net. Tamam önündeki defans iyi değil ama bi oyuncuyla karşı karşıya kaldığında çok tedirgin bi hâl alıyor. Çıkıp çıkmamak arasında tereddütte kalıyor vs vs...
Şu değişecek. İlk ve son golleri kalemizde göremeyebilirdik.
Vallahi ne dersen de ama ben maçı Televizyondan izlerken şaşkınları oynuyorum. Adamlar haybiye top atıp kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Savunmada kademe anlayışı yok. O leş tandemin yanısıra Eboue formsuz. Hakan ve Riera malum. Böyle bir savunmanın hattında Muslera'nın kötü performansına saygı gösteririm. Biliyorum çünkü kalitesini.
Hatırlasan geçen sezon Ujfalusi-Semih tandemine kadar Muslera'dan leş performanslar almıştık. Sorun bana göre savunma hattında.
Yukarıda da yazdım, sorun savunmada olabilir (öyle zaten), tabi ki Muslera'ya çok yüklenmek doğru değil (ki yüklenmiyorum da, sadece eksik gördüklerimi eleştiriyorum) ama bazı beklentiler var karşılayamadığı. En basitinden rakip forvetle karşı karşıya kaldığında o değil, rakibi korkmalı. Ama benim gördüğüm kadarıyla Muslera çok heyecan yapıyor rakip ceza sahasına yaklaşınca.
Veya ne bileyim, çok iyi bi kurtarışını hatırlamıyorum bu sene ligde. Motivasyonla alakalı da bi durum...
Önünde dany,cris ve solunda hakan gibi sağda formsuz eboue gibi bi 4lü olunca adam napsın.Musleraya hiç kızmıyorum.Bizim defans kevgir olmuş,takım savunmasınıda yapamıyosak adamın suçu ne.Bizim geçen seneki iskelet kadromuza dönmemiz lazım.Muslera,Eboue,Semih,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Elmander bu adamları yazacaksın,geri kalanlara yerleştir diğer adamları.
meloyu severim ama şu haliyle oynamaz takımda ayakta duramıyor. bende zamanla düzelir diyordum adamda gıdım ilerleme yok fizik bakımından. dün orta sahamızın çabuk geçilmesinde onunda payı vardı. lua lua yıldız oldu. selçuk yekta 2 lisi oynamalı.
Geçen seneki iskeleti yakalama bazında yazdım.Formsuz olunca yekta oynasın tabi.
Bana göre Muslera,Eboue,Semih,Ujfalusi,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Hamit/Amrabat,Elmander,Umut/Burak.Takımın 11 i bu olmalı.Ujfalusinin döndüğünü baz alırsak 2.devre gibi.Bide devre arası forvet almamız lazım elmanderin yanına,Necati geri alınabilir.
bize iyi bir forvet lazım. baştan gitmemeliydi necati zaten. gönderilmemliydi. yok gitmek istedi filan. demekki ısrar edilmemiş. yoksa kalırdı o adam. ujfalusi biraz zor döner gibi. iyi bir adam kiralasak bari. bekede artık çaglarımı hazırlarlar belediyeden gökhan süzenimi alırlar bilemem ama bişeyler yapılmalı.çocuk oyuncagımı mert necati bir git bit gelbize iyi bir forvet lazım. baştan gitmemeliydi necati zaten. gönderilmemliydi. yok gitmek istedi filan. demekki ısrar edilmemiş. yoksa kalırdı o adam. ujfalusi biraz zor döner gibi. iyi bir adam kiralasak bari. bekede artık çaglarımı hazırlarlar belediyeden gökhan süzenimi alırlar bilemem ama bişeyler yapılmalı.