#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

banada ayı volkanla kıyaslamalardan gına geldi onu napıcaz. birde iyi olsa gam yemicem. macar romanya maçlarına bak. antalya maçına bak yedigi gole bak. adam 0-0 ken pozisyonu kurtardı herhalde her topu çıkarmasını bekliyorsun ama öyle bir kaleci yok icat edilmedi.

Bişey yapmıcaz. Son dönemde lig maçları dışında başka maçlara bakmıyorum o yüzden volkanı örnekledim. Kaldı ki herif milli takımda maç satıyo gibi oynuyo nerdeyse. Kulüp performansıyla çok zıt. Benim Muslera'dan beklentim mesela ilk golde çıkmaması, o topu çıkarması. Tutup da üçüncü golde 2'ye 1 kaldığı pozisyonu eleştirecek değilim.

Hic kizmiyorum ama takim gibi oda formsuz.. Bu savunmadanda kaynaklaniyor..

Nando ilk golde o nasıl topa çıkıştı öyle. Resmen adama gel at üstümden dedin.

Piyasası iyiyken elden çıkarılmalı kanımca yerine Onur alınırsa isabetli olur.

Futbolcunu kalitesizliği vardır, 3 maç oynar 1 maçta kendi extra çabalarıyla öne çıkar, gerisi standarttır.

Futbolcunun formsuzluğu vardır, çok kalitelidir, kendini ispatlamıştır ama takımın ve oynadığı futbolcuların formsuzluğu onu da etkiler fakat bu onun kalitesinden ödün vermez.

Forumca bu ikisinin ayrımını yapabilsek çok iyi olacak.

İyi kaleci ama daha önce de dediğim gibi, "Dünyanın en iyi 6. kalecisi" klasında bi performans ortaya koymuyor.

Avrupa maçlarında daha iyi tabi.

Önünde ki tandemide baz alırsak Dünyanın en iyi kalecisidir.

Koy Dany-Cris'in tandeminin arkasına Casillas'ı,Buffon'u,Handanoviç'i ne olacak ? Ne değişecek ?

Böyle bir ortamda Muslera tartışılacak en son adamdır.

Önünde ki tandemide baz alırsak Dünyanın en iyi kalecisidir.

Koy Dany-Cris'in tandeminin arkasına Casillas'ı,Buffon'u,Handanoviç'i ne olacak ? Ne değişecek ?

Böyle bir ortamda Muslera tartışılacak en son adamdır.

Muslera tartışılacak ilk veya son adamdır orası beni ilgilendirmez, ama tartışılmayacağını iddia edenler bana göre yanılıyordur. Kalede yeteri kadar güven vermiyor, bu açık ve net. Tamam önündeki defans iyi değil ama bi oyuncuyla karşı karşıya kaldığında çok tedirgin bi hâl alıyor. Çıkıp çıkmamak arasında tereddütte kalıyor vs vs...

Şu değişecek. İlk ve son golleri kalemizde göremeyebilirdik.

Muslera tartışılacak ilk veya son adamdır orası beni ilgilendirmez, ama tartışılmayacağını iddia edenler bana göre yanılıyordur. Kalede yeteri kadar güven vermiyor, bu açık ve net. Tamam önündeki defans iyi değil ama bi oyuncuyla karşı karşıya kaldığında çok tedirgin bi hâl alıyor. Çıkıp çıkmamak arasında tereddütte kalıyor vs vs...

ONU TEREDDÜTTE BIRAKAnlar belli talha. muslera geçen kayseri maçının sonunda danye yerini kaybediyorsun beni tedirgin ediyorsun diyordu. kesinlikle bu defanstan tedirgin oluyor adam zaten. evet oda hatalar yapıyor. ama istem dışı. dany ve crisin ne yapcagını kestiremiyor.

ONU TEREDDÜTTE BIRAKAnlar belli talha. muslera geçen kayseri maçının sonunda danye yerini kaybediyorsun beni tedirgin ediyorsun diyordu. kesinlikle bu defanstan tedirgin oluyor adam zaten. evet oda hatalar yapıyor. ama istem dışı. dany ve crisin ne yapcagını kestiremiyor.

Sebebi vardır tabi ki, ben Muslera'ya kötü kaleci de demiyorum zaten. Ama bazı eksikleri var. Kendine güveni fazla değil gibi, arkadaşlarıyla komunikasyonu az gibi, motivasyonu da az... Bunlar da onun performansının istenen seviyede olmasını engelliyor. Önü isterse bomboş olsun, yine de bazı şeyleri yapabilmeli. Rakip forvetle karşı karşıya kaldığında o değil, rakibi korkmalı.

Vallahi ne dersen de ama ben maçı Televizyondan izlerken şaşkınları oynuyorum o defans hattına Muslera'nın olmaması,sürekli tedirgin olması normal. Adamlar haybiye top atıp kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Savunmada kademe anlayışı yok. O leş tandemin yanısıra Eboue formsuz. Hakan ve Riera malum. Böyle bir savunmanın hattında Muslera'nın kötü performansına saygı gösteririm. Biliyorum çünkü kalitesini.

Hatırlasan geçen sezon Ujfalusi-Semih tandemine kadar Muslera'dan leş performanslar almıştık. Sorun bana göre savunma hattında.

Vallahi ne dersen de ama ben maçı Televizyondan izlerken şaşkınları oynuyorum. Adamlar haybiye top atıp kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Savunmada kademe anlayışı yok. O leş tandemin yanısıra Eboue formsuz. Hakan ve Riera malum. Böyle bir savunmanın hattında Muslera'nın kötü performansına saygı gösteririm. Biliyorum çünkü kalitesini.

Hatırlasan geçen sezon Ujfalusi-Semih tandemine kadar Muslera'dan leş performanslar almıştık. Sorun bana göre savunma hattında.

Yukarıda da yazdım, sorun savunmada olabilir (öyle zaten), tabi ki Muslera'ya çok yüklenmek doğru değil (ki yüklenmiyorum da, sadece eksik gördüklerimi eleştiriyorum) ama bazı beklentiler var karşılayamadığı. En basitinden rakip forvetle karşı karşıya kaldığında o değil, rakibi korkmalı. Ama benim gördüğüm kadarıyla Muslera çok heyecan yapıyor rakip ceza sahasına yaklaşınca.

Veya ne bileyim, çok iyi bi kurtarışını hatırlamıyorum bu sene ligde. Motivasyonla alakalı da bi durum...

Önünde dany,cris ve solunda hakan gibi sağda formsuz eboue gibi bi 4lü olunca adam napsın.Musleraya hiç kızmıyorum.Bizim defans kevgir olmuş,takım savunmasınıda yapamıyosak adamın suçu ne.Bizim geçen seneki iskelet kadromuza dönmemiz lazım.Muslera,Eboue,Semih,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Elmander bu adamları yazacaksın,geri kalanlara yerleştir diğer adamları.

Yukarıda da yazdım, sorun savunmada olabilir (öyle zaten), tabi ki Muslera'ya çok yüklenmek doğru değil (ki yüklenmiyorum da, sadece eksik gördüklerimi eleştiriyorum) ama bazı beklentiler var karşılayamadığı. En basitinden rakip forvetle karşı karşıya kaldığında o değil, rakibi korkmalı. Ama benim gördüğüm kadarıyla Muslera çok heyecan yapıyor rakip ceza sahasına yaklaşınca.

Veya ne bileyim, çok iyi bi kurtarışını hatırlamıyorum bu sene ligde. Motivasyonla alakalı da bi durum...

İyi kurtarışları var adamın ama berabere kalınca veya yenilince göze çarpmıyo.

Önünde dany,cris ve solunda hakan gibi sağda formsuz eboue gibi bi 4lü olunca adam napsın.Musleraya hiç kızmıyorum.Bizim defans kevgir olmuş,takım savunmasınıda yapamıyosak adamın suçu ne.Bizim geçen seneki iskelet kadromuza dönmemiz lazım.Muslera,Eboue,Semih,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Elmander bu adamları yazacaksın,geri kalanlara yerleştir diğer adamları.

meloyu severim ama şu haliyle oynamaz takımda ayakta duramıyor. bende zamanla düzelir diyordum adamda gıdım ilerleme yok fizik bakımından. dün orta sahamızın çabuk geçilmesinde onunda payı vardı. lua lua yıldız oldu. selçuk yekta 2 lisi oynamalı.

meloyu severim ama şu haliyle oynamaz takımda ayakta duramıyor. bende zamanla düzelir diyordum adamda gıdım ilerleme yok fizik bakımından. dün orta sahamızın çabuk geçilmesinde onunda payı vardı. lua lua yıldız oldu. selçuk yekta 2 lisi oynamalı.

Geçen seneki iskeleti yakalama bazında yazdım.Formsuz olunca yekta oynasın tabi.

Bana göre Muslera,Eboue,Semih,Ujfalusi,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Hamit/Amrabat,Elmander,Umut/Burak.Takımın 11 i bu olmalı.Ujfalusinin döndüğünü baz alırsak 2.devre gibi.Bide devre arası forvet almamız lazım elmanderin yanına,Necati geri alınabilir.

Geçen seneki iskeleti yakalama bazında yazdım.Formsuz olunca yekta oynasın tabi.

Bana göre Muslera,Eboue,Semih,Ujfalusi,Riera,Melo,Selçuk,Engin,Hamit/Amrabat,Elmander,Umut/Burak.Takımın 11 i bu olmalı.Ujfalusinin döndüğünü baz alırsak 2.devre gibi.Bide devre arası forvet almamız lazım elmanderin yanına,Necati geri alınabilir.

çocuk oyuncagımı mert necati bir git bit gel:asd: bize iyi bir forvet lazım. baştan gitmemeliydi necati zaten. gönderilmemliydi. yok gitmek istedi filan. demekki ısrar edilmemiş. yoksa kalırdı o adam. ujfalusi biraz zor döner gibi. iyi bir adam kiralasak bari. bekede artık çaglarımı hazırlarlar belediyeden gökhan süzenimi alırlar bilemem ama bişeyler yapılmalı.

Yediği hiç bir gol hatalı değil.Bazen Hart,Casillas bile öyle komik goller yiyor ki şaşıyorum.Boşa adama çamur atmayın.Dün Karabük en aşağı 10 tane gol pozisyonu buldu

çocuk oyuncagımı mert necati bir git bit gel:asd: bize iyi bir forvet lazım. baştan gitmemeliydi necati zaten. gönderilmemliydi. yok gitmek istedi filan. demekki ısrar edilmemiş. yoksa kalırdı o adam. ujfalusi biraz zor döner gibi. iyi bir adam kiralasak bari. bekede artık çaglarımı hazırlarlar belediyeden gökhan süzenimi alırlar bilemem ama bişeyler yapılmalı.

Çocuk oyuncağı değil ama ben necatinin gitme isteğini ilk başlarda çok saçma ve mantıksız bulsamda şuanda çok doğru yaptığını düşünüyorum.Adam geçen sene devre arası bize gelmeden önce kulüpteki imajı kötüydü.Hatta necatiyi aldıktan sonra twitterda dalga geçenler forumda yönetime saydıranlar olmuştu.

Ama adam geldi müthiş top oynadı.Şampiyonluğa katkı yaptı ve klupte iyi bi imaj edindi, taraftarlarla arası iyi ayrıldı kulüpten.Es es de iyi bi sözleşme önerince adama bide bizim takıma Elmander,Umut,Burak,Baros,Sercan gibi bi forvet hattı oluşunca forma şansının azalacağını düşündüğü için gitti.Ama herşeye rağmen bırakmamalıydık orası ayrı.

Geçen trtrspor da mı ne denk geldim konuşmalarına adam diyoki orası benim yuvam ne zaman çağırılırsam giderim falan.Adam da niyetli zaten geri gelmeye.Zaten necatiye ihtiyacımız var şuan.Nedeni ise bizim takımın geçen seneki takım presinde,organizasyonlarda ileri ikiliden birin,in orta sahaya yardımcı olması,pas alışverişinde bulunması takıma çok iyi bi katkı veriyodu.Hatta ve hatta buna Elmander de destek verince fark oluşuyodu kendinden.Şimdi fatih hoca umut veya burağında aynı9 şeyleri yapmasını söylüyo belli ama bu adamlar orta sahaya gelince falan tam tersi takımın aleyhine oluyo faydadan çok.Çünkü top tutamıyolar veya tehlikeli yerde faul yapıyolar.Buda bazen pahalıya mal oluyo.

Takımda şuan 4-5 forvet var gibi gözüküyo ama bunların içinde Necati vari biri yok.Onun için pasör biri,orta sahada pas alışverişini rahatlatacak biri lazım takıma.Bu seçimde en iyi necati gibi duruyo şuan.

Takıma önümüzdeki sene çok iyi bi forvet,solbek,stoper,kanat lazım as olarak.Devre arasında önümüzdeki seneler içinde oynayacak bi adam alıcaksak çok iyi seçim yapmamız lazım.Onun için ben devre arasında alper,atila,stoper,necati, belki bide frei transferlerine okeyim.Sezon sonuda as solbek,inler,kanat,forvet transferlerini yaparız.Devre arası hata yapmamamız lazım.Veya hata yapma ihtimalini en aza indirmemiz lazıım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt