Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.206
- 10.436
- 2.413
Cevap: #25 Fernando Muslera
gecen sezonki muslera daha güven veriyordu
gecen sezonki muslera daha güven veriyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Muslera verdiğimiz paranın hakkını vermiyor.Bu maç da alakasız bir penaltı yaptırdı.Bu kadar oyuncu fanatiği olmayın arkadaş ya.
Yahu iyi oynadığı macta kacıyorsun,kötü oynadığı maclarda konusuyorsun.
Evet Muslera verdiğimiz paranın hakkını vermiyor.Bu maç da alakasız bir penaltı yaptırdı.Bu kadar oyuncu fanatiği olmayın arkadaş ya.
bu adamı bi daha volkanla karşılaştırmam.
volkan her maç 3 tane net pozisyon kurtarıp maçı kurtarıyor bizim kaleci bırak maç kurtarmayı puan kaybettiriyordu az kaldı
Muslera'nın bu takıma kazandırılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Verilen her kuruş helal olsun.
Bu sene biraz formsuz diye adamı kova ilan ettiniz be.
Geçen sene Muslera olmasaydı biraz zor şampiyon olurduk.
Ne zaman kaçmışım?Muslera hakkında sadece bu konuda yazmıyorum.Manu maçında işte Muslera'dan beklediğim oyun bu diye yazdım.Keza Braga ve Eskişehir maçında da öyle.1-3'lük Cluj maçında da yazdım.
volkan her maç 3 tane net pozisyon kurtarıp maçı kurtarıyor bizim kaleci bırak maç kurtarmayı puan kaybettiriyordu az kaldı

Madem beklediğin oyunu oynayabileceğini biliyorsun.
Ne diye hala hak etmiyor diye bagırıp cagırıyorsun.
3 maçta bir Volkan'ın kontrolünde gol olan toplara ne diyeceğiz peki?