#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

gecen sezonki muslera daha güven veriyordu

Yahu iyi oynadığı macta kacıyorsun,kötü oynadığı maclarda konusuyorsun.

Ne zaman kaçmışım?Muslera hakkında sadece bu konuda yazmıyorum.Manu maçında işte Muslera'dan beklediğim oyun bu diye yazdım.Keza Braga ve Eskişehir maçında da öyle.1-3'lük Cluj maçında da yazdım.

olur böyle...eski hırslı meloyu kazanıyoruz sayende muslera. hata yapsan bile faydan var.:ayatollah:

Evet Muslera verdiğimiz paranın hakkını vermiyor.Bu maç da alakasız bir penaltı yaptırdı.Bu kadar oyuncu fanatiği olmayın arkadaş ya.

Muslera'nın bu takıma kazandırılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Verilen her kuruş helal olsun.

Bu sene biraz formsuz diye adamı kova ilan ettiniz be.

Geçen sene Muslera olmasaydı biraz zor şampiyon olurduk.

Muslera bizim için önemli bir nimet.Arada olur böyle şeyler

Muslera'nın bu takıma kazandırılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Verilen her kuruş helal olsun.

Bu sene biraz formsuz diye adamı kova ilan ettiniz be.

Geçen sene Muslera olmasaydı biraz zor şampiyon olurduk.

Geçen sene takım savunmamız o kadar iyi olmasaydı zor şampiyon olurduk.

Neyse bu konuya yazmıştım zaten uzun bir şekilde.Aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamak istemiyorum.

penaltı pozisyonunda hatalı ama 50 tane kaçırmasalar o sıkıntı olmazdı

Ne zaman kaçmışım?Muslera hakkında sadece bu konuda yazmıyorum.Manu maçında işte Muslera'dan beklediğim oyun bu diye yazdım.Keza Braga ve Eskişehir maçında da öyle.1-3'lük Cluj maçında da yazdım.

Madem beklediğin oyunu oynayabileceğini biliyorsun.

Ne diye hala hak etmiyor diye bagırıp cagırıyorsun.

bu adamı bi daha volkanla karşılaştırmam.

volkan her maç 3 tane net pozisyon kurtarıp maçı kurtarıyor bizim kaleci bırak maç kurtarmayı puan kaybettiriyordu az kaldı

karşılaştırma zaten. volkan muslera'nın yaşındayken donunu toplayamıyordu. yaptığı hatalardan uzun metrajlı film olur.

3 maçta bir Volkan'ın kontrolünde gol olan toplara ne diyeceğiz peki?

hocam fenerin maçlarını izliyorum 2 seneden beri bu volkan denen dağ ayısının kurtarmadığı tutmadığı top kalmadı.

şu fener şu oyunuyla avrupa liginde gruptan falan çıktıysa geçen sene ensemize kene gibi yapıştıysa bu sene 2 puan arkamızdaysa sırf bu herif sayesinde.

şimdi beni fenerli falan sanan olacak ama cidden değilim.penaltı kurtarıldığında nasıl kendimden geçtim bilemem.burada da galatasaraylılığımı kimse tartışamaz ama muslera geldiğinden beri şöyle maçı kurtardı dediğimiz maç yok

bi geçen sene manisa maçında ahmet ilhanın plaseli vurduğu topu fena kurtardı bir mersin maçında penaltı kurtardı onun dışında cidden maç kurtardı dediğimiz olay yok yenilecek topları yiyor yenmiyecekleri kurtarıyor.musleraya kötü demiyorum ama volkanla karşılaştıracaksam o dağ ayısı gibi bana maç kurtarması gerekiyor

senin kazmaların (emreç-aydın-umut vs) o kadar gol kaçırmıyıp sadece 1ni atıp 2-0 yapsaydı o çocukta o pozisyona çıkmazdı 1. bu 2. ise adamın arkasından gelen hakan balta neden sonra ceza sahasına kaçıyor adamı bırakıp tabi yakalayamıyınca oraya kaçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt