#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

çıkıp çıkmamakta kararsıız kaldı. ve hata yaptı. hamleyi yapamadı. defans 4 lüsünün hatasıda var. ööyle pozisyon verilmez. hata hatayı dogurdu. birde şu volkkan denen gavatıı şurda vmeyin. ayrı bir başlık açın. övgünüzü orda yapn.

Aydın Kabasakal

Muslera'nın kurtardığı, çok övdüğün Volkan'ın da batırdığı bir sürü maç var, dikkatli izlememişsin demek ki.

Oynayabileceğini biliyorum da oynuyor mu acaba?Kendin yanıt vermişsin zaten kendi soruna.

Yahu birader gecen sene sampiyonlukta direk etkili adamdı.

Bu sene defansın sıkıntılı olmasından dolayı gol sayısı yukseldi ama kotu motu değil.

2 de bir fırlayıp kotu demeyin.

Ayı Volkanla karsılastıran herife hic bir şey demiyorum zaten.

hocam fenerin maçlarını izliyorum 2 seneden beri bu volkan denen dağ ayısının kurtarmadığı tutmadığı top kalmadı.

şu fener şu oyunuyla avrupa liginde gruptan falan çıktıysa geçen sene ensemize kene gibi yapıştıysa bu sene 2 puan arkamızdaysa sırf bu herif sayesinde.

şimdi beni fenerli falan sanan olacak ama cidden değilim.penaltı kurtarıldığında nasıl kendimden geçtim bilemem.burada da galatasaraylılığımı kimse tartışamaz ama muslera geldiğinden beri şöyle maçı kurtardı dediğimiz maç yok

bi geçen sene manisa maçında ahmet ilhanın plaseli vurduğu topu fena kurtardı bir mersin maçında penaltı kurtardı onun dışında cidden maç kurtardı dediğimiz olay yok yenilecek topları yiyor yenmiyecekleri kurtarıyor.musleraya kötü demiyorum ama volkanla karşılaştıracaksam o dağ ayısı gibi bana maç kurtarması gerekiyor

Ben senin her şeyini tartışırım.

Ayı Volkan ustune gelen topu kurtarınca kral oluyor.

Bir gidin suradan.

penaltı doğru karar ama kırmızı çok yanlış

Muslera düşüşte, bu gerçek. Muslera'nın bunda etkisi %50 ise %50 de defansımızın kötü olması ve ne zaman ne yapacağının belli olmaması ve sürekli farklı kişilerin oynaması.

tereddüte düştü ilk anda çıkcaktı of neyse sağlık olsun cezasının teki Balıkesir maçında geçer zaten ...

volkanla karşılaştırdım diye yerin dibine sokmuşsunuz ama cidden açın bakın şu 2 sezon maç kurtardı dediğimiz defansımız berbatken yaptığı kurtarışlarla takımı oyunda tutacak kaç tane hamle yaptı.bu sene naninin penaltısını kurtardı bir tek onun dışında geçen sene ve bu sene oh be muslera aldı dediğim maç yok.inşallah bundan sonra her topu kurtarır ben de göt olurum burada da istediğiniz gibi gelip dalga geçersiniz benimle zerre gocunmam yeter ki galatasaray iyi olsun ama cidden volkan ayısı gençliğinde ne kadar denyoluk yapsa da şu anki durumuyla musleradan daha iyi bence.bugün de yaptığını koca maç top gelmedi tek pozisyonda fahiş hata yaptı maç gidiyordu resmen

volkanla karşılaştırdım diye yerin dibine sokmuşsunuz ama cidden açın bakın şu 2 sezon maç kurtardı dediğimiz defansımız berbatken yaptığı kurtarışlarla takımı oyunda tutacak kaç tane hamle yaptı.bu sene naninin penaltısını kurtardı bir tek onun dışında geçen sene ve bu sene oh be muslera aldı dediğim maç yok.inşallah bundan sonra her topu kurtarır ben de göt olurum burada da istediğiniz gibi gelip dalga geçersiniz benimle zerre gocunmam yeter ki galatasaray iyi olsun ama cidden volkan ayısı gençliğinde ne kadar denyoluk yapsa da şu anki durumuyla musleradan daha iyi bence.bugün de yaptığını koca maç top gelmedi tek pozisyonda fahiş hata yaptı maç gidiyordu resmen

Noktalama işareti diye bir şey icat etmişler, kullanmak ister misin?

Nando geçen sene önemli işler yaptı, maç kurtarmasına gerek yoktu, çünkü biz kalecimizin maç kurtarmasına ihtiyaç duymuyorduk, deplasman serimiz yok..

Volkan Nando yaşlarındayken jöle kafa diye eleştirilirdi, defalarca dayaktan kurtulmuştu..Çok değil milli maçlarda gördük Volkan'ı..

fb balı en çok Volkan'da zuhur ediyor, rakipler kale ağzında gol atamıyor, dağlara taşlara vuruyor dahası üstüne gelen toplarla da Volkan süper kaleci oluyor :)

Galatasaraylı ya da fbli olmayı geçtim tarafsız gözle hiç mi real olamıyorsunuz ya da geçmişi unutuyorsunuz..

Volkan'a gelen teklif, transfer dedikosu var mı? Ya da IFFHS'de Muslera ilk onda gözükürken Volkan nerelerde..

images

yahu şu yav he heli şeyleri bırakın da gelin düzgünce tartışalım.volkan denince tepki çekiyorum o yüzden volkanla falan karşılaştırmayacağım.volkan ayısından da nefret ederim bunu da belirteyim

siz musleranın şu anki performansından memnun musunuz?maçlarda büyük kaleci gibi mi oynuyor sizce?

o zaman şu son 2 sene açın bakın muslera tek başına hangi maçı kurtarmış bana söyleyin.

bu sene defans kötü diyoruz o yüzden çok gol yedi diyoruz ama geçen seneki defansta çok iyiydi top gelmiyordu resmen.

ben ki geçen sene muslera daha ilk maçlarda hata yaparken yakın çevremde herkese karşı muslerayı savundum yine tekrar ediyorum iyi kaleci ama o günden bu yana bakın şöyle çok olağanüstü maç kurtardı dediğimiz bir maç var mı?

ben hatırlamıyorsam bir hatırlatın da ben de aydınlanayım veya yanlışımdan döneyim.

biz muslerayı taffarelle,mondragonla karşılaştırıyoruz ama tafi ve mondinin tek başına kalede devleştiği maçları bi hatırlayın desek herkesin aklına bir çok maç gelir.büyük kalecilerin bu tip maçları vardır

muslera dediğimiz de galatasaray formasıyla şu ana kadar böyle bir maç yok.ya da benim aklıma gelmiyor

benim hatırladığım manisa maçında 1-0 giderken ahmet ilhanın plasesini müthiş çıkardı sezonun en iyi kurtarışıydı bence.

mersin maçında penaltı kurtardı yenik duruma düşmemizi engelledi

manu maçında maç 1-0 ken naninin penaltısını kurtardı

başka var mı bilemiyorum benim aklıma gelen bunlar.

bu seneki performansı muslera yerine orkun,aykut falan yapsa hepimiz acımasızca eleştirir adamı yerin dibine sokarız ama konu muslera olunca iş bahanelere kalıyor.yok defans kötüydü yok adamın yapacak bir şeyi yoktu falan tamam anladım da kurtarılacak topları tutup yenilecek golleri yiyorsa biz bu adama niye 15 milyon para saydık?

yine tekrar ediyorum umarım bu sezon sonuna kadar inanılmaz bir performans gösterir de beni rezil eder.zerre gocunmam sonuçta galatasaray iyi olacaksa her türlü destek çıkarım.ama anlamıyorum herkes eleştirilirken musleraya neden toz kondurulmuyor?

arkadasım ben 300 kere dedim. savunma yapan takımda kaleci olmakta kolaydır, savunmacı olmakta. o mevkilerin kralları takım acık oynayınca belli olur. her yigidin harcı degildir 3/2 yakalanmak ve gol yememek

inonudeki bjk derbisini unuttun herhalde bjk 30 saniyede bi pozisyona girdi. eminim volkan olsa 2-0 3-0 yenilirdi fb o macta inanılmaz derecede toplar cıkardı oyle boyle degil. evet arada boyle hataları var ama her kalecinin var ovdugun volki tolki zenci fetisisti surekli bacak arası yapıyor zenciler

@ Aydın KABASAKAL ,

Hocam yazına genel anlamda katılıyorum , katılmadığım nokta geçen seneki performansı ,

ama bu sezon için onun yediği golleri yerli birisi yeseydi şuanda idamının şekli konuşuluyor olurdu ,

ama ismi Muslera olunca " canın sağolsun " oluyor ki bence buda bizim ayıbımız ,

Muslera'nın özellikle lig maçlarını ciddiye almadığını düşünüyorum yanlış tabir etmiş olabilirim yada şöyle dersek lig maçlarında yeterli konsantrasyonu sergilemiyor ki sezon başından beridir böyle ,

bunu düzeltmekte teknik ekibin işi .

Saygılar.

kalecinin takima katkisi sadece kurtarislardan ibaret degildir sen bunu izlerken goremiyosan burda sana aciklama yapmayada gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt