#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

birde adam aykut olsa farktemezdi bu sene kalede diyor. bu beyinle çok bile yaşamışsın sen. gel eleştir ama malca yorumlar yapmayn kardeşim. muslera hata yaptı karasız kalmamalıydı.

arkadasım ben 300 kere dedim. savunma yapan takımda kaleci olmakta kolaydır, savunmacı olmakta. o mevkilerin kralları takım acık oynayınca belli olur. her yigidin harcı degildir 3/2 yakalanmak ve gol yememek

inonudeki bjk derbisini unuttun herhalde bjk 30 saniyede bi pozisyona girdi. eminim volkan olsa 2-0 3-0 yenilirdi fb o macta inanılmaz derecede toplar cıkardı oyle boyle degil. evet arada boyle hataları var ama her kalecinin var ovdugun volki tolki zenci fetisisti surekli bacak arası yapıyor zenciler

doğru diyorsun en önemli maçı unutmuşum bak.beşiktaş maçı vardı işte maçı kurtardı dediğim maç oydu hatırlattığın iyi oldu.

volkandan nefret ederim ama bu seneki ve geçen sene derbilerdeki yaptığı kurtarışları falan görünce bu sene de her gelen top gol olunca musleradan da aynı performansı bekliyorsunuz ister istemez

birde adam aykut olsa farktemezdi bu sene kalede diyor. bu beyinle çok bile yaşamışsın sen. gel eleştir ama malca yorumlar yapmayn kardeşim. muslera hata yaptı karasız kalmamalıydı.

yahu allahaşkına ben öyle bir şey mi demişim açın bakın.aykut kim muslera kim.

benim orada açıkladığım musleranın bu seneki performansını herhangi bir dandik yerli kaleci gösterse yerin dibine sokmuştuk konu muslera olunca hatalarını görmezden geliyoruz demek istediğim bu.

aykutla,orkunla saçma sapan kalecilerle falan karşılaştırdığım yok yani

Çok övülen Volkan eleştrilen Muslera yaşında iken kurtarılacak pozisyonlarda affedilmeyecek hatalar yapıyordu, ı örn:Schalke 3-3 lük maç, 1-0 yendiğimiz Nonda'nın attığı golde hatalı çıktı, şampiyonluk bizim oldu(6 maçlık seri), milli maçlarda hatalı çıkışlarıda oldu, fenerin Volkan sayesinde kazandığı şeyler var ama kaybettiği şeyler de oldu, ama ne yapıldı destek çıkıldı, ve bu günlere geldi, Muslera ne yaptı Şampiyonluk maçında, o maça kadar süper pozisyonları çıkardı.hey gidi hey, emekleri görmezden gelmeyelim.

Eger dünyanin önde gelen kalecilerinden biri olmak istiyorsan, kötü savunma arasinda da göze batacaksin Muslera, kusura bakma.

Tabi sana her topu tut demiyoruz, ama bir iki kiritik kurtarislarin olsun. Ne yazikki bu sezon cok kötü.

doğru diyorsun en önemli maçı unutmuşum bak.beşiktaş maçı vardı işte maçı kurtardı dediğim maç oydu hatırlattığın iyi oldu.

volkandan nefret ederim ama bu seneki ve geçen sene derbilerdeki yaptığı kurtarışları falan görünce bu sene de her gelen top gol olunca musleradan da aynı performansı bekliyorsunuz ister istemez

yahu allahaşkına ben öyle bir şey mi demişim açın bakın.aykut kim muslera kim.

benim orada açıkladığım musleranın bu seneki performansını herhangi bir dandik yerli kaleci gösterse yerin dibine sokmuştuk konu muslera olunca hatalarını görmezden geliyoruz demek istediğim bu.

aykutla,orkunla saçma sapan kalecilerle falan karşılaştırdığım yok yani

sen demediysen üstüne alınma. sana dememişimdir ozaman. bende eleştiriyorum. kararsız kalmayacaktı.ama musleranın bazı hataları yapmasında bu defansında pay var. eskişehirde 3 kere tuttu bizim defans mal mal baktı. konsantrede olamıyor olabilir. top gelmiyor çünkü oyundan soguyor. bunun için belki bişeyler yaplabilir.

Biz şikebahçe gibi maç başına 500 pozisyon vermiyoruz. Klişeleşmiş ama doğru olan bir cümle var; kaleciler ısındıkça panterleşirler. Muslera ara ara topla muhattap olmasına rağmen iyi iş çıkarıyor.

Volki tolki bizde olsaydı öyle maç kurtarmalar falan tarih olurdu, biz rakibin kalemizi, dolayısıyla kalecimizi dövmesine müsade etmiyoruz.

sen demediysen üstüne alınma. sana dememişimdir ozaman. bende eleştiriyorum. kararsız kalmayacaktı.ama musleranın bazı hataları yapmasında bu defansında pay var. eskişehirde 3 kere tuttu bizim defans mal mal baktı. konsantrede olamıyor olabilir. top gelmiyor çünkü oyundan soguyor. bunun için belki bişeyler yaplabilir.

esasında maç içi konsantrasyonu çok iyi oyundan da pek kopmuyor.bildiğim kadarıyla maçlarda top rakip kaledeyken oyuna soğumamak adına kale önünde kendi kendine ısınma hareketleri falan da yapıyordu.

ancak bu sene cidden formu çok düştü karşı karşıya pozisyonlar genelde gol oluyor.benim musleradan beklediğim en azından geçen sene beşiktaş maçıyla başladığı formuna geri dönmesi

Bence Muslera'nın performansındaki düşüşün ya da başka bir deyişle beklenen seviyede olmayışının en büyük nedeni önünde oynayan defans dörtlüsünün her maç farklı olmasından kaynaklanıyor.

Bi Dany - Semih oynuyor, bi Semih - Cris, bi Cris - Dany ya da Sol beki de buna katarsak bi Balta oynuyor bi Riera bu sene Ujfalusi sakatlanınca bir türlü defansın dörtlüsünü tam olarak oturtamadık bu da Muslera'yı hem konsantrasyon olarak hemde önünde oynayan dörtlüye uyum sağlaması açısından çok etkiliyor bence Muslera'daki sorunun en büyük kaynağı bu.

Orada geçeceğini düşünmedi bence.. Top geçince 1-2 saniyelik tereddüt ki orada elleriyle de bocaladığını gösterdi.. Yani çok suç vermiyorum sahada iki sol bek varken orada bir adamın olmaması çok daha ilginç olan benim için..

Orada geçeceğini düşünmedi bence.. Top geçince 1-2 saniyelik tereddüt ki orada elleriyle de bocaladığını gösterdi.. Yani çok suç vermiyorum sahada iki sol bek varken orada bir adamın olmaması çok daha ilginç olan benim için..

riera zaten sonlara dogru bocaladı. önünde kimse yok rieranın hep ordan geldiler. öyle bir pozisyon verilmemliydi. kontra atak bile degil bu.

bu arada musleranın kaşına dikiş atmışlar galiba. geçmiş olsun muslera

Eger dünyanin önde gelen kalecilerinden biri olmak istiyorsan, kötü savunma arasinda da göze batacaksin Muslera, kusura bakma.

Tabi sana her topu tut demiyoruz, ama bir iki kiritik kurtarislarin olsun. Ne yazikki bu sezon cok kötü.

kusura bakma ama bence öne çıktığı çok maç oldu gerçekten

ManU deplasmanı penaltı kurtarması

Braga maçı kornerden bi topu lenardan çıkardı harika ve ardından 2 pozisyon çıkardı

Eskişehir maçı son anlarda çıkardıgı topu hepimiz hatırlıyoruz

k.paşa maçı cluj maçı antalyaspor maçı malum var yine böyle kurtarısları bol gol yediğimiz için bu sefer göze batmıyomu bu kurtarıslar yada çabukmu unutuyoruz

riera zaten sonlara dogru bocaladı. önünde kimse yok rieranın hep ordan geldiler. öyle bir pozisyon verilmemliydi. kontra atak bile degil bu.

bu arada musleranın kaşına dikiş atmışlar galiba. geçmiş olsun muslera

Hakan o arada nerde oynuyordu çok merak ediyorum Bir ara stoper de bir kere de orta sahanın ortasında gördüm o kadar..

Hakan o arada nerde oynuyordu çok merak ediyorum Bir ara stoper de bir kere de orta sahanın ortasında gördüm o kadar..

amrabata sinirlendim bir halt yapmıyor diye daha kötüsünü soktu hoca. buragı soksa 2 yi atardk. burak o pozisyonda emreye bagırırdı bana at diye kaleye vuramazdı pası çkartırdı:D

böyle yenmemiz dahamı iyi oldu ne.:cool:

Karabük maçında anlamsız çıktı, gol yedik. Bu maçta da anlamsız çıktı penaltı oldu. Süper Lig'deki çöp takımların çöp futbolcuları o açılardan asla gol atamazlar kolay kolay, çıkmaması gerekir çaprazdaki böyle pozisyonlarda.

50 pozisyondan 2 sini atsalardı çıkmasına gerek kalmazdı canın sağolsun muslera !

Bu arada kırmızı yanlış demiştim ama, doğru gibi görünüyor.

bir kalecinin savunmasına guvenmesi cok ama cok onemlidir.

gecen sene ilk haftalar orta ikiliyi bir turlu bulamamıstık ve muslera sacma sapan goller yedi karabukte sacmaladı elleri kucuk haberleri falan cıktı.

sonra savunmayı oturttuk semih-ujfa ile, sonra surekli bunlar oynadı ve bi zaman sonra istikrar yakalandı, aralarındaki iletisim iyiydi ve gol yememe rekoruda beraberinde geldi

bu seneye donuyoruz;

bırak orta ikiliyi geri dortlunun hic birini oturtamadık ve muslera gecen senenin basındaki sergiledigi performansı sergiliyor. hatırlayın servet varken ota bka cıkıyordu muslera. yine oyle yaptı penaltı oldu.

Bizim gözümüze gayet de hos geliyor.

Sen galiba hic yemesin diyorsun.

Goller kaçıyor, paslar atılmıyor, fahiş savunma hataları yapılıyor, hakemler çoğunlukla aleyhimize hatalı, oyuncu tercihleri bazen hatalı, herkes hata yapıyor bırakın Muslera da yapsın..

Bir takımda kalecinin maç kurtarmasından sık sık bahsediliyorsa o takım sorunludur.

Muslera ne yapsın kritik kurtarış olacak pozisyonları kendi mi hazırlasın.

Bu sezon yediği gollerin büyük çoğunluğu bir değil iki Volkan'ın kurtaramayacağı cinsten enteresan gollerdi..

Kötü takımda, sürekli değişen ve güven vermeyen savunma kurgusu içinde kaleciden ekstra şeyler beklemek akıl kârı değil..Dany bomba, Cris bomba, Riera şu sıralar iyi gözükse de sıkıntı yaşattı dönem dönem, Eboue formsuz, Melo-Selçuk yok, takım savunması ciddi sıkıntılıyken kaleciden konsantre olmasını ve yetmezmiş gibi ekstra oynamasını beklememek lazım. Maçların genelinde topla çok az muhatap oluyor, kalecilik yapmayan Muslera'nın nasıl zorlandığını kolay kolay bilemez..

fb hemen her maç takım otobüsünü çekiyor cezasahasının önüne, etten duvar örmeye kalkıyorlar, şans devamlı yanlarında..

Volkan'ın ekstra iş yapıp kurtardığı maçlar kadar batırdığı çok kritik maçlar da var..

Bugün puan kaybetseydik bunun en büyük sorumlusu Terim, sonra Emre, hakem, Umut, Yekta ve daha sonra Muslera olurdu.

Muslera> Volkan

[video=youtube_share;UZeMF6xSOOs]https://youtu.be/UZeMF6xSOOs[/video]

The World‘s best Goalkeeper of the 21st Century

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt