#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Umarım 25'ten daha az bir fiyata satmak gibi bir hata yapmazlar.(Gitmesini istemem ama epl hayalim diyorsa gider elbet.)

Onur içinde 7,5m diyorlar.

Aradaki fark ile kaliteli bir stoper ve sol bek alınırsa geçen seneki sağlam defans kurgumuzu yakalamış oluruz.:yenieek:

25 milyona satmak kolay mı yahu, Lloris 16m€ gibi bi fiyata gitti. 15 iyi fiyat. Onur'a da 7.5'tan fazla vermemek lazım tabi hatta 7.5 bile çok ama yerli piyasası ve Trabzon ile durumumuz belli, bi de Muslera'yı 15 gibi bi fiyata satarsak Onur'a 10 milyon fiyat çekerler. Onur'un 7m€ serbest kalma bedeli olduğu söyleniyor, doğruysa iyi olur.

Ancak Muslera satılacak ve Onur alınacaksa yalnızca ve yalnızca aradaki fark doğru yabancı transferlerinde kullanılacaksa bu transferler gerçekleşmeli. LuaLua'ya falan 3er 5er savuracaksak parayı hiç gerek yok.

Muslera giderse transfer yapılacak bölgeye de üst düzey bi oyuncu almak lazım.

25 milyona satmak kolay mı yahu, Lloris 16m€ gibi bi fiyata gitti. 15 iyi fiyat. Onur'a da 7.5'tan fazla vermemek lazım tabi hatta 7.5 bile çok ama yerli piyasası ve Trabzon ile durumumuz belli, bi de Muslera'yı 15 gibi bi fiyata satarsak Onur'a 10 milyon fiyat çekerler. Onur'un 7m€ serbest kalma bedeli olduğu söyleniyor, doğruysa iyi olur.

Ancak Muslera satılacak ve Onur alınacaksa yalnızca ve yalnızca aradaki fark doğru yabancı transferlerinde kullanılacaksa bu transferler gerçekleşmeli. LuaLua'ya falan 3er 5er savuracaksak parayı hiç gerek yok.

Muslera giderse transfer yapılacak bölgeye de üst düzey bi oyuncu almak lazım.

Elbette zor ama bize bonservis maliyeti 11-12m civarında.

15m çok az.

En ama en kötü ihtimalle 20m olması lazım.

Ayrıca cl de tur atlarsak Muslera'nın kendini kanıtlaması için bol bol fırsat doğacak. :asd: Değerini katlayabilir. :asd:

Elbette zor ama bize bonservis maliyeti 11-12m civarında.

15m çok az.

En ama en kötü ihtimalle 20m olması lazım.

Ayrıca cl de tur atlarsak Muslera'nın kendini kanıtlaması için bol bol fırsat doğacak. :asd: Değerini katlayabilir. :asd:

Bize bonservis maliyeti 6.75+2(veya +3)'den fazla değil bana göre, Cana'yı 4.5'a almamız bişey ifade etmiyor çünkü bizden giderken değerini düşürmüş olacağını tahmin ediyorum ben.

En kötü ihtimalle 20 diyorsun da en yüksek bedelle transfer olan kalecilere bakıyoruz:

Buffon: 54.2m€ - 2001

Neuer: 24m€ - 2011

De Gea: 22m€ - 2011

Peruzzi: 17.8m€ - 2000

Lloris: 14.75m€ - 2012

Handanovic: 11m€ - 2012

Bu listeye göre yalnızca De Gea'ya bakıp "Muslera daha en az 20'ye transfer olmalı" diyebiliriz ama diğer kalecilere bakıp bunu söylemek zor. De Gea da çok genç olduğu için böyle bir fiyata gitti.

Ayrıca Premier Lig'de Muslera'yı kadrosuna katmak isteyecek tek takımı Chelsea olarak görüyorum, o da Cech bırakır (bırakmasa da hata yapıyor gerçi, gönderebilirler) ve Curtois'i Atletico'ya veya başka bi kulübe satarlarsa, ya da yedek olarak kullanmak isterlerse gerçekleşir... Chelsea iyi bir fiyat önerebilir ama Muslera transferi için yarışacağı fazla, veya hiç kulüp olmayacağı için 20'ye kadar çıkarlar mı orası meçhul.

15 ve üzeri iyidir.

Bize bonservis maliyeti 6.75+2(veya +3)'den fazla değil bana göre, Cana'yı 4.5'a almamız bişey ifade etmiyor çünkü bizden giderken değerini düşürmüş olacağını tahmin ediyorum ben.

En kötü ihtimalle 20 diyorsun da en yüksek bedelle transfer olan kalecilere bakıyoruz:

Bu listeye göre yalnızca De Gea'ya bakıp "Muslera daha en az 20'ye transfer olmalı" diyebiliriz ama diğer kalecilere bakıp bunu söylemek zor. De Gea da çok genç olduğu için böyle bir fiyata gitti.

Ayrıca Premier Lig'de Muslera'yı kadrosuna katmak isteyecek tek takımı Chelsea olarak görüyorum, o da Cech bırakır (bırakmasa da hata yapıyor gerçi, gönderebilirler) ve Curtois'i Atletico'ya veya başka bi kulübe satarlarsa, ya da yedek olarak kullanmak isterlerse gerçekleşir... Chelsea iyi bir fiyat önerebilir ama Muslera transferi için yarışacağı fazla, veya hiç kulüp olmayacağı için 20'ye kadar çıkarlar mı orası meçhul.

15 ve üzeri iyidir.

Ben hala 20'de ısrar ediyorum.

Transfer olduğu gün unutmazsam hatırlatacağım bu mesajı.

Umarım haklı çıkarım. :asd:

Ben hala 20'de ısrar ediyorum.

Transfer olduğu gün unutmazsam hatırlatacağım bu mesajı.

Umarım haklı çıkarım. :asd:

Ben de haklı çıkmanı umuyorum, 20'den yukarı gitmeyeceğini de iddia etmiyorum ama 15 civarına kendimizi mutlu etmeye hazır olmamız gerektiğini söylüyorum kısaca. :yenieek:

dvre arası liverpool radarna girebiilir.

17 den asagı olmaz

la noluyo facebook'ta onur felan diyorlar sallamamı o ? eğer değilse herhalde ciddi bir teklif var

Muslera 16 milyon Euroya gider totalde.Belki hani 12 milyon artı bir futbolcu da olabilir.Ama şöyle söyleyeyim bu cevheri işleyecek bir Taffarel ve sağlam bir defans ile 25 üstü olur. (Bir sene sonra) Yani normalde bu sene aslında bayağı bir yüksek olabilirdi fiyatı ama şu son milli maç ve lig maçlarındaki performansı onun fiyatını muhakkak etkilemiştir.

Ne olursa olsun 20 ye yakın bir teklif gelmezse satmamalıyız satamayız çok alıştık sana fernando geçen sene bizim okulda ünal başkan muslera için 25ten kapıyı açarız demişti umarım fikri değişmemiştir bence değişmedi

bu sene 20 olmaz ama seneye kalir ve clde iyi ilerlersek iyi performans gosterirse ozaman 25 veren cikar devre arasinda satilacak bi oyuncuda degil elbet gitmek isteyecek bigun ben 1 sene daha veriyorum

Elimize 12-13 milyon saysınlar peşin, alıp götürsünler. :)

muslera aslında bizim oyun anlayışımıza uymayan bir kaleci söyle anlatıyım muslera çizgi kalecisi mondragon cordoba hatta bi ara sakaryada martinez vardı çizgide inanlmaz kurtarışlar yapabilrler ama çıktıklarında tam bir saatli bomba gibidirler muslera aynen öyle çıktığı zaman birebir kaldığı zaman ya çalım yiyor ya penaltı yaptırıyor bize kornerlerde çıkıp top alabilecek birebirde iyi bir kaleci lazım.

Onur iyi kaleci ancak 7,5 milyon çok bee:cool:

15 ve üzeri iyidir.

Yukardıdaki listeye göre 22 milyon iyidir.Allah Bereket versin... :D:D:D:D

bragada oynamayacak 3 den fazla yemezsek mutlu olurum samimiyim

Muslera allah'tan bişi olmazsa yarın sahada.Rab'bim yar ve yardımcısı olsun.Umarım sakatlığı nüksetmez.Şu tur biletini cebimize koyalım,ligi bir şekilde hallederiz.

Satalım Muslerayı iyi fiyata, Demba, Onur ve sağlam bir defans oyuncusu alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt