Semih Ulukaya
Kırmızı Üye
- 9 Mart 2012
- 1.306
- 0
- 856
Cevap: #25 Fernando Muslera
Maşallah geleni gideni kaleye alıyo.
Maşallah geleni gideni kaleye alıyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Size Zapata'lar müstahak. :yenieek:
Sadece sırıt zaten sen.
Ne eksiği var Onur'un Muslera'dan???
1 Dünya Kupası yarı finali , 1 Amerika Kupası , 1 Türkiye Süper Ligi , 1 İtalya Kupası , 1 İtalya Süper Kupası eksiği var kardeş. :yenieek:
Ki Dünya Kupasındaki performansını izleyen her insan Muslera'nın nasıl bir kaleci olduğunu bilir.En basitinden örnekle Gana maçındaki penaltı atışlarını izle bakalım. :b5: Ve geçen seneki gol yememe rekoru + Dünya'nın en iyi kalecileri listesinde ki 6./7. likleri
edit : Kontejan dolayısıyla Onur'u alıp , Muslera'yı satma fikrine sıcak bakılabilir ama Onur'un Muslera'dan iyi olduğunu söylemek.![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Size Zapata'lar müstahak. :yenieek:
İşte vizyon bu.Bu vizyonla bu kadar olur.İyi ki bir kez sekizinci olduk.Takımımızı bu kadar küçük görmeyin artık.Unutun şu lanet olası Adnan Polat dönemini.
Saydığın başarılar da takımın da etkisi var. İyi bir jenerasyon yakaladı Uruguay.
Geçen sene ki gol yememe rekorunda da Muslera'nın ahım şahım top çıkardığı maç sayısı fazla değildi.
TSL'de Onur'u da izliyoruz Muslera'yı da izliyoruz. Sen Muslera'nın performansı Onur'dan daha iyi diyebiliyorsan bi şey diyemem. Bunun cevabını ver yeter bana.
Muslera'yı 10-12 ye satıp Onur'u 6'ya alırsak ben mutlu olurum.
İyi ki bir kez sekizinci olduk diye bir şey yok , bana Mondragon'dan sonra bizim kalemize geçipte güven veren bir kaleci söyle.![]()
Mondragon'un gittiği dönemden beri kaleyi boş bıraktığımız için sıradan bir kaleci gelince bile off manyak kaleci moduna giriyoruz. Muslera adamın başını ağrıtmaz basit hata yapmaz ama maç da kurtarmaz.
İyi ki bir kez sekizinci olduk diye bir şey yok , bana Mondragon'dan sonra bizim kalemize geçipte güven veren bir kaleci söyle.![]()
Ben söyleyebilirim; De santis ve Muslera... Mondragon'dan sonra gelip de güven veren isimler.
de sanctis mi?![]()
Ben zaten bu fikre sıcak bakılabilir dedim.Muslera'nın tek eksiği konsantrasyonunu kaybediyor bazen.Ayrıca saydığım başarılardan Dünya Kupasında en büyük 3 pay Suarez - Forlan - Muslera 3 lüsündeydi. :b5:
Bende Muslera kalitesiz demedim ama kalitesini bizim ligde özellikle bu sene gösteremiyor.
Bu sene toplar hep ölü noktalara gidiyor , Muslera'nın hatasından yediğimiz gol sayısı çok az bence. :b5:
Bu sene toplar hep ölü noktalara gidiyor , Muslera'nın hatasından yediğimiz gol sayısı çok az bence. :b5: