#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Onur´un Muslera´dan fazla eksikleri yok. Ama bu Muslera´nin vasat oldugunu degil, Onur´un türk futbolunda bence son 20 senenin acik ara en yetenekli kaleci oldugunu gösteriyor.

Muslera´yi iyi paraya satip Onur´u alip cok önemlidir benim gözümde. Ama biz Muslera´yi satip, Espanyon Barcelona´nin su anki kalecisi kimse onu aliriz.

Sadece sırıt zaten sen.

Ne eksiği var Onur'un Muslera'dan???

1 Dünya Kupası yarı finali , 1 Amerika Kupası , 1 Türkiye Süper Ligi , 1 İtalya Kupası , 1 İtalya Süper Kupası eksiği var kardeş. :yenieek:

Ki Dünya Kupasındaki performansını izleyen her insan Muslera'nın nasıl bir kaleci olduğunu bilir.En basitinden örnekle Gana maçındaki penaltı atışlarını izle bakalım. :b5: Ve geçen seneki gol yememe rekoru + Dünya'nın en iyi kalecileri listesinde ki 6./7. likleri :)

edit : Kontejan dolayısıyla Onur'u alıp , Muslera'yı satma fikrine sıcak bakılabilir ama Onur'un Muslera'dan iyi olduğunu söylemek. :o

1 Dünya Kupası yarı finali , 1 Amerika Kupası , 1 Türkiye Süper Ligi , 1 İtalya Kupası , 1 İtalya Süper Kupası eksiği var kardeş. :yenieek:

Ki Dünya Kupasındaki performansını izleyen her insan Muslera'nın nasıl bir kaleci olduğunu bilir.En basitinden örnekle Gana maçındaki penaltı atışlarını izle bakalım. :b5: Ve geçen seneki gol yememe rekoru + Dünya'nın en iyi kalecileri listesinde ki 6./7. likleri :)

edit : Kontejan dolayısıyla Onur'u alıp , Muslera'yı satma fikrine sıcak bakılabilir ama Onur'un Muslera'dan iyi olduğunu söylemek. :o

Saydığın başarılar da takımın da etkisi var. İyi bir jenerasyon yakaladı Uruguay.

Geçen sene ki gol yememe rekorunda da Muslera'nın ahım şahım top çıkardığı maç sayısı fazla değildi.

TSL'de Onur'u da izliyoruz Muslera'yı da izliyoruz. Sen Muslera'nın performansı Onur'dan daha iyi diyebiliyorsan bi şey diyemem. Bunun cevabını ver yeter bana.

Muslera'yı 10-12 ye satıp Onur'u 6'ya alırsak ben mutlu olurum.

İşte vizyon bu.Bu vizyonla bu kadar olur.İyi ki bir kez sekizinci olduk.Takımımızı bu kadar küçük görmeyin artık.Unutun şu lanet olası Adnan Polat dönemini.

İyi ki bir kez sekizinci olduk diye bir şey yok , bana Mondragon'dan sonra bizim kalemize geçipte güven veren bir kaleci söyle. :)

Saydığın başarılar da takımın da etkisi var. İyi bir jenerasyon yakaladı Uruguay.

Geçen sene ki gol yememe rekorunda da Muslera'nın ahım şahım top çıkardığı maç sayısı fazla değildi.

TSL'de Onur'u da izliyoruz Muslera'yı da izliyoruz. Sen Muslera'nın performansı Onur'dan daha iyi diyebiliyorsan bi şey diyemem. Bunun cevabını ver yeter bana.

Muslera'yı 10-12 ye satıp Onur'u 6'ya alırsak ben mutlu olurum.

Ben zaten bu fikre sıcak bakılabilir dedim.Muslera'nın tek eksiği konsantrasyonunu kaybediyor bazen.Ayrıca saydığım başarılardan Dünya Kupasında en büyük 3 pay Suarez - Forlan - Muslera 3 lüsündeydi. :b5:

Evet. :b5:

Beğenilmeyecek bir kaleci değildi bence, zaten kiralık almıştık; bonservisi de düşük değildi onun yerine bedelsiz Leo Franco gelmişti.

Güven veriyordu kalesinde, ayrıca bizden sonra Napoli formasıyla da gayet iyi sezonlar geçirdi.

Ben zaten bu fikre sıcak bakılabilir dedim.Muslera'nın tek eksiği konsantrasyonunu kaybediyor bazen.Ayrıca saydığım başarılardan Dünya Kupasında en büyük 3 pay Suarez - Forlan - Muslera 3 lüsündeydi. :b5:

Bende Muslera kalitesiz demedim ama kalitesini bizim ligde özellikle bu sene gösteremiyor.

Muslera ligde aşırı kötü bu yıl. Böyle devam edecekse gönderilebilir. ŞL dışında hiç yok gibi.

Sorun o zaten bu yıl kurtardığı maç yok hep kötü oynarsak puan kaybediyoruz muslera da takıma uyuyor eskişehir maçında maçı kurtarabiilirdi orda da savunma yüzünden golü yedik onun dışında hem cl de hem de lig de maşşalah baya yedi

Bu sene toplar hep ölü noktalara gidiyor , Muslera'nın hatasından yediğimiz gol sayısı çok az bence. :b5:

Hocam görüntü dediğiniz gibi olabilir ama ben katılmıyorum ,

yenecek her topuda yemesin birinide çıkartsın , yani çıkarttığı imkansız bir top hatırlıyormusunuz ,

İki örnek ,

İlki 2005 kupa finalinde Mondragon'un yaptıklarını bir hatırlayın ,

ikinci örnekte pek kimsenin aklına gelmez ama " kaleci performansı " deyince hep aklıma gelir 2006-2007 sezonunda evimizde 3-1 kazandığımız bursaspor maçı ,

yani bu iki maçta Muslera olsaymış demek şimdiki haliyle ne olurdu düşünmek bile istemem ,

Adam geçen sezon harikaydi 19 maçtır gol yememiş...

Bu sezon ne oldu her maçta gol yiyorsun......:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt