Caner Turan
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 893
- 0
- 976
Cevap: #25 Fernando Muslera
Ekstra bir oyunu olmadı bu sene
Ekstra bir oyunu olmadı bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıradan bir kalecinin ilk senesinde gol yememe rekoru kırması.![]()
Hocam adamın piyasası var , G.Amerika şampiyonluğu , Dünya Kupası yarı finalinde bu adam önemli bir parçaydı , bu senede ŞL' de iyi iş çıkardı denilebilir ,
dolayısıyla bu adama para verecek olan takım kasımpaşa maçında ki oyununa değil uluslararası arendaki performansına bakıyor ,
bana göre bu sene ligde kesinlikle konsantrasyon sorunu yaşıyor , bence sezon sonu olabilecek en iyi paraya satılmalı ,
Taffarel ile beraber çalışacak bir Onur çok faydalı olacaktır .
Geçen seneki taş gibi takım savunmasının da etkisini göz ardı ediyorsun yani?
İstatistiklere dayalı futbol anlayışı da sürdüğü sürece Türk futbolundan hiçbir şey olmaz.
Adamların vurduğu top ya sıfırdan,ya ya çatal civarlarından gol oluyor.
Bence sorunu biraz da defansta aramak lazım,kapatamıyorlar önünü.
kasımpaşadan yediğimiz gollerde ibricic ve viduezin önünde durmayı bilselerdi bizimkiler 2 gol de yenmezdi.
Aynen öyle.hal böyle olunca adamda rahat rahat jeneriklik golünü atıyor.
e yani.. öylece bırakırsan atarlar tabi.bizim takım ciddiyetsiz.tüm sorun bu aslında.ama artık istekli,arzulu,ciddi olmak zorundalar.
Vallahi sezonun ilk 5 macından sonra her mac aynısını diyorum ama netice değişmiyor.
İnşallah bu Beşiktaş macı bir baslangıc olur![]()
Sarper aga Volkan'a iyi kaleci felan diyordun sen.
Volkan'ın yediklerini içtiklerini takip ediyorsun değil mi ?
Ben Muslera'dan her topu çıkarsın gibisinden bir şey söylemedim.
Ama bu kadar ümit beslenip getirilmişse ve 2 senede hemen hemen hiç ekstrası yoksa ben bunları söylerim.Sadece üzerine gelen topları tutacaksa bu kadar masrafa ne gerek var.Sıradan bir kaleci alalım.
Onu Volkan yapıyor aga.
Yanlışın var.
Son maçlarda kötü olabilir.Neticede Tanrı değil bu adamlar.Ama Muslera geleli 2 sene oldu,2 sene.
Muslera 2 senede hiçbir şey yapmadı,sıradan bir kaleci,yahu bu sezon hadi jeneriklik atıyorlar neyse de önceki sezonu bile bile bunu demek ayıptır.
İyi kaleci dediğin Volkan ben kendimi bildim bileli hatalı gol yer,arada bir iyi mac cıkarır.Özellikle de bizle maclarında.Bu mu iyi kaleci ?
Hiçbir şey yapmadı dersek acımasız davranmış oluruz da hadi biraz diyelim ona.
Arada bir mi?Bu sene biraz kötü olabilir de onları Alex'le birlikte ayakta tutan iki isimden biridir Volkan.İyi kaleci dediğin MAÇ kurtaracak abi.Yemişim sempatikliğini.Onur gelse daha iyi olur bence.