#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Arkadaşlar Muslera'nın geçen seneye nazaran formu düşük.Ancak Şampiyonlar Ligi ile beraber ligde birkaç maçta kalitesini gösterdi.Bilhassa şampiyonlar liginde ekstra işler yaptı.Bu da motivasyonundan kaynaklanıyordu.Bu sene bizim takımda konsantrasyon problemi var.Beklentide olduğumuz tüm topçular geçen sezonun üstüne koyamıyorlar.Üstelik performansları düşüşe geçti.Bunlardan en çok ekilenen ise Muslera oldu.Kasımpaşa maçında konsantrasyon sorunu yaşadı.

Uzun lafın kısası Muslera sahip olduğumuz en önemli yeteneklerden biri.Yediği gollerde hatası yok.Ama sizlere şu yönde katılıyorum yediği gollerde ekstra performans gösterip bu kadar gol yemeyebilirdi.Zaten bu sene İstanbul B.Bld. maçında yediği hatalı gol dışında kayda değer hatalı bir gol yemişliği yok...

Hocam adamın piyasası var , G.Amerika şampiyonluğu , Dünya Kupası yarı finalinde bu adam önemli bir parçaydı , bu senede ŞL' de iyi iş çıkardı denilebilir ,

dolayısıyla bu adama para verecek olan takım kasımpaşa maçında ki oyununa değil uluslararası arendaki performansına bakıyor ,

bana göre bu sene ligde kesinlikle konsantrasyon sorunu yaşıyor , bence sezon sonu olabilecek en iyi paraya satılmalı ,

Taffarel ile beraber çalışacak bir Onur çok faydalı olacaktır .

İşte bende bunu anlamıyorum..Uruguayda oynayıp g.Amerika ampiyonu olması,Dünya kupasında yarı final oynaması bu adamın üst düzey olduğunu göstermez.Evet dikkat çeker sırf bu yüzden piyasasını yapar,fakat dediğim gibi onun çok üst düzey bir kaleci olduğunu göstermez.Arjantinde çok başarılı bir ülke takımı fakat kalecileri hiçbir zaman çok üst düsey olmamıştır.

Onur konusunda katılıyorum.

Adamların vurduğu top ya sıfırdan,ya ya çatal civarlarından gol oluyor.

Bence sorunu biraz da defansta aramak lazım,kapatamıyorlar önünü.

Geçen seneki taş gibi takım savunmasının da etkisini göz ardı ediyorsun yani?

İstatistiklere dayalı futbol anlayışı da sürdüğü sürece Türk futbolundan hiçbir şey olmaz.

Sarper aga Volkan'a iyi kaleci felan diyordun sen.

Volkan'ın yediklerini içtiklerini takip ediyorsun değil mi ?

Adamların vurduğu top ya sıfırdan,ya ya çatal civarlarından gol oluyor.

Bence sorunu biraz da defansta aramak lazım,kapatamıyorlar önünü.

kasımpaşadan yediğimiz gollerde ibricic ve viduezin önünde durmayı becerebilseydi bizimkiler 2 gol de yenmezdi.

e yani.. öylece bırakırsan atarlar tabi.bizim takım ciddiyetsiz.tüm sorun bu aslında.ama artık istekli,arzulu,ciddi olmak zorundalar.

Vallahi sezonun ilk 5 macından sonra her mac aynısını diyorum ama netice değişmiyor.

İnşallah bu Beşiktaş macı bir baslangıc olur :)

Vallahi sezonun ilk 5 macından sonra her mac aynısını diyorum ama netice değişmiyor.

İnşallah bu Beşiktaş macı bir baslangıc olur :)

aynen.artık maçları yarıda bırakıyorum,çoğunu izlemiyorum bile bu yüzden.güzel futbol oynayan ve güzel galibiyetler alan bi GS olmalı bundan sonra.

Sarper aga Volkan'a iyi kaleci felan diyordun sen.

Volkan'ın yediklerini içtiklerini takip ediyorsun değil mi ?

Ben Muslera'dan her topu çıkarsın gibisinden bir şey söylemedim.

Ama bu kadar ümit beslenip getirilmişse ve 2 senede hemen hemen hiç ekstrası yoksa ben bunları söylerim.Sadece üzerine gelen topları tutacaksa bu kadar masrafa ne gerek var.Sıradan bir kaleci alalım.

Kalecinin performansının büyük bölümü önünde oynayan adamlara bağlıdır. Biz Orkun ve Aykut'la 23 gol yiyerek şampiyon olmuşuz, bunlar çok mu iyi kaleci şimdi? Yok ligde kötüymüş, yok şöyle yok böyle. Senin savunman cepheden gelen her oyuncunun önünü açıyorsa, duran toplarda yerleşmeyi bile yeri geldiğinde beceremiyorsa kaleci ne yapsın? Sırf bu dönemdeki performansı nedeniyle Muslera'ya kötü kaleci diyenin aklından şüphe ederim.

bu sene dünyanın en iyi kalecilerinden denen kalecilerde bile büyük düşüş görüyorum.

Casillas, Valdes gibi kaleciler de büyük eleştiri yiyor. Muslera'nın da iyi kötü dönemleri vardır. Çok eleştirilmemesi lazım.

Ben Muslera'dan her topu çıkarsın gibisinden bir şey söylemedim.

Ama bu kadar ümit beslenip getirilmişse ve 2 senede hemen hemen hiç ekstrası yoksa ben bunları söylerim.Sadece üzerine gelen topları tutacaksa bu kadar masrafa ne gerek var.Sıradan bir kaleci alalım.

Onu Volkan yapıyor aga.

Yanlışın var.

Son maçlarda kötü olabilir.Neticede Tanrı değil bu adamlar.Ama Muslera geleli 2 sene oldu,2 sene.

Muslera 2 senede hiçbir şey yapmadı,sıradan bir kaleci,yahu bu sezon hadi jeneriklik atıyorlar neyse de önceki sezonu bile bile bunu demek ayıptır.

İyi kaleci dediğin Volkan ben kendimi bildim bileli hatalı gol yer,arada bir iyi mac cıkarır.Özellikle de bizle maclarında.Bu mu iyi kaleci ?

Muslera 2 senede hiçbir şey yapmadı,sıradan bir kaleci,yahu bu sezon hadi jeneriklik atıyorlar neyse de önceki sezonu bile bile bunu demek ayıptır.

İyi kaleci dediğin Volkan ben kendimi bildim bileli hatalı gol yer,arada bir iyi mac cıkarır.Özellikle de bizle maclarında.Bu mu iyi kaleci ?

Hiçbir şey yapmadı dersek acımasız davranmış oluruz da hadi biraz diyelim ona.

Arada bir mi?Bu sene biraz kötü olabilir de onları Alex'le birlikte ayakta tutan iki isimden biridir Volkan.İyi kaleci dediğin MAÇ kurtaracak abi.Yemişim sempatikliğini.Onur gelse daha iyi olur bence.

Hiçbir şey yapmadı dersek acımasız davranmış oluruz da hadi biraz diyelim ona.

Arada bir mi?Bu sene biraz kötü olabilir de onları Alex'le birlikte ayakta tutan iki isimden biridir Volkan.İyi kaleci dediğin MAÇ kurtaracak abi.Yemişim sempatikliğini.Onur gelse daha iyi olur bence.

Yahu iyide 1 mac kurtarıyorsa 2 macta da hatalı gol yiyor ne anladım ben bu işten ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt