#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

valla cok iyi kurtarislari vardi turu getirdi diyebiliriz ama 2 goldede hatasi var.

istediginiz kadar kizin isin gerceklerinide görmek lazim.

Melo ile birlikte bugüntakimda en begendigim futbolcuydu..Hamit 2.yari yoktu oyunda yoksa oda cok iyi oynadi..Muslera +20Milyon Euro üzeri teklif gelmedigi sürece bu takimda kalmalidir ..Efsane oynadi 10/10

Iki golde de faul oldugu icin kendisinde hata aramam. Bu aralar cok formda bunu topa oyuna sokusundan da cok net belli ediyor. Neredeyse bütün uzun toplari adrese teslim gibi verdi.

Onur'u transfer edelim bunu satalim diyenleri linc edesim var :)

Onur felan iyi kaleci ama bu adamın verdiği güveni hiç kimse vermiyor. Ayrıca yediği 2 goldede faul vardı.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:V

Maçı alan adamdır kendisi bir daha buraya gelip Onur Onur diye viyaklamayın çok fena söverim :mad:

İyi kaleciler böyle maçlarda belli olur benim zaten şüphem yokta hani bu sene yediğimiz çoğu golü Musleraya bağlayan futbol fakirlerine söylüyorum.

Tebrikler aslan parçası :005:

Bu adamı elimizden kaçırırsak başımızı çok taşlara vururuz

Ekstra kurtarış yapmıyor diyenlere selam olsun.Muslera büyük maçların büyük adamı olduğunu göstermiş oldu.Ha bu arada maçı izleyemeyen olduysa kesin hatalı goller yemiştir diyen taraftar kardeşlerimiz olursa şunu bilsinler yenilen iki golde net fauldü.

Canına kurban Nando....

Helal olsun, sana kaç kere hayran kaldım; SAYAMADIM!

35 milyon euro

Bu adam 30 milyon € etmez diyeni artık dövelim :asd:

Helal Muslera, bir çok pozisyonda defans oyuncularımızı kurtardın. :ayatollah:

Aslan parcası

NAZAR%20BONCUGU-336.jpg

Ekstra kurtarış yapmıyor diyenlere selam olsun.Muslera büyük maçların büyük adamı olduğunu göstermiş oldu.Ha bu arada maçı izleyemeyen olduysa kesin hatalı goller yemiştir diyen taraftar kardeşlerimiz olursa şunu bilsinler yenilen iki golde net fauldü.

Canına kurban Nando....

Bence de faul vardı gollerde. Bugün Muslera ayrı bir keyif verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt