#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Böyle bir yan top hakimiyeti hava topu hakimiyeti görmedim. Helal olsun :ayatollah:

Taffarel mondi Ve sen hacı bu 3 isim büyük maclardaki kurtarıslarıyla bu mac bize gelecek hacı bak burdan belli oluyor dedirtiyosun Masallah:ayatollah:

Taffarel mondi Ve sen hacı bu 3 isim büyük maclardaki kurtarıslarıyla bu mac bize gelecek hacı bak burdan belli oluyor dedirtiyosun Masallah:ayatollah:

sol açık oyuncusu ama sol bek de görev yapan albert riera ile ilgili herkes cok olumlu konuşurken senin yorumunu okudum.

Hala Muslera yabancı o gitsin, Onur yerli o gelsin diyenler varsa deli muamelesini hak ediyorlar

Her maç böyle, en azından bunun %50'sini oynayacaksa kalsın.

Onur'a laf atanlar da Onur'un en iyi maçını izlesinler bi zahmet.

Her maç böyle, en azından bunun %50'sini oynayacaksa kalsın.

Onur'a laf atanlar da Onur'un en iyi maçını izlesinler bi zahmet.

ama şöyle bir nokta var onur en iyi maçını stsl'de oynar. milli maçlarda bile eli ayağına dolandı kaç kere. onur kötü kaleci olduğundan değil ama muslera ile kıyaslanmaz.

ama şöyle bir nokta var onur en iyi maçını stsl'de oynar. milli maçlarda bile eli ayağına dolandı kaç kere. onur kötü kaleci olduğundan değil ama muslera ile kıyaslanmaz.

Yetenek olarak tabi ki Muslera üst düzey ancak insanların birini överken, göklere çıkarırken, diğerini yerin dibine sokması gerekmiyor.

Ancak Onur'un en iyi maçını STSL'de oynayacağı şeklindeki görüşüne katılmıyorum. Hatırlarsak Tolga Şampiyonlar Ligi'nde müthiş oynamıştı, Onur da oynayabilir. Muslera'nın kalitesi tartışılmaz tabi ki. :)

Yetenek olarak tabi ki Muslera üst düzey ancak insanların birini överken, göklere çıkarırken, diğerini yerin dibine sokması gerekmiyor.

Ancak Onur'un en iyi maçını STSL'de oynayacağı şeklindeki görüşüne katılmıyorum. Hatırlarsak Tolga Şampiyonlar Ligi'nde müthiş oynamıştı, Onur da oynayabilir. Muslera'nın kalitesi tartışılmaz tabi ki. :)

stsl'de oynar dedim çünkü yanlış hatırlamıyorsam belçika milli maçında çok hatalı iki gol yemişti. onur çok iyi kaleci ama sanki şl seviyesinde değil gibi.

stsl'de oynar dedim çünkü yanlış hatırlamıyorsam belçika milli maçında çok hatalı iki gol yemişti. onur çok iyi kaleci ama sanki şl seviyesinde değil gibi.

Bence o potansiyel var ancak tecrübesi yetersiz. 2 sene bizde oynasa çok daha iyi noktalara gelebileceğini düşünüyorum ben.

Hatalı golleri her kaleci yer ya, kötü gününde olabilir. :)

Bence o potansiyel var ancak tecrübesi yetersiz. 2 sene bizde oynasa çok daha iyi noktalara gelebileceğini düşünüyorum ben.

Hatalı golleri her kaleci yer ya, kötü gününde olabilir. :)

benim de sevdiğim bir futbolcu inşallah daha başarılı olur ama fbye ya da bjkye gitmesin. o zaman sevgim biter.:D

benim de sevdiğim bir futbolcu inşallah daha başarılı olur ama fbye ya da bjkye gitmesin. o zaman sevgim biter.:D

Bize gelmezse gider birine :D Ben yine de bize geleceğini düşünüyorum, Muslera'ya İngiltere'den teklif gelirse gidecek gibi çünkü. Bekleyip görelim bakalım.

Helal be muslera dün kritik yerlerde bizi rahatlattın yalnız 2. golde resmen önünü kapattı pukki nasıl faul vermez

Bize gelmezse gider birine :D Ben yine de bize geleceğini düşünüyorum, Muslera'ya İngiltere'den teklif gelirse gidecek gibi çünkü. Bekleyip görelim bakalım.

muslera gitmez inşallah ama giderse ilk tercih onur olmalı zati. en azından denemiş oluruz ki taffarelin elinde bir üst seviyeye daha çıkarsa zati muslera'yı pek aratmaz. böylece uzun yıllar sonra yerli kalecimiz olur ama ben avrupa'nın ilk 10 takımından olmak isteyen bir başkanın muslerayı satacağını düşünmüyorum. kendisi gitmek isterse yapacak bir şey yok tabi.

Katalonya'lı olsa 70-80 milyon Euro'ya Barca'ya okuturduk. O da en az, net. Barca'lı yöneticilerin salyaları akmıştır izlerken. Valdes'i Katalonya'lı, bir de ayağı hafif top yapıyor diye tuttular kadrolarında bunca sene. Muslera fersah fersah daha teknik Valdes'ten.

Gole 3. dereceden asist yaptı bir de. Gözden kaçmasın. Unutun Onur'u falan ve elinizdekinin değerini bilin :ka19:

Yemisim Onur'u bu adam gider ve Casillas dahi gelse sinirlenirim. Yillar sonra kalecimiz olmus millet hemen 20'ye satma derdinde.

tumblr_mjkr9hmo4l1rkfs41o1_500.jpg

Bu aralar cok formda,aslanım benim...

büyük maçlarda dahada büyüyor:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt