#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

özeti izledim yine ve uzun seneler sonra cok kaliteli bir kaleciye sahipi oldugumuz icin cok mutluyum :)

Oyun görüşü ve tekniği kalecilik özelliklerinin yanında çok büyük artı katıyor.Seneye muslera gider de onur gelirse bu özelliği çok arayacağız gibi geliyor bana.

tumblr_mjkr9hmo4l1rkfs41o5_1280.jpg

Maç kurtaran kalecilerdendir kendileri helal olsun

Simoviç Taffarel Mondragon Muslera şimdiden efsanelerimiz unutulmaz kalecilerimiz arasına girdi çok iyi para verilmediği sürece satılmamalı.

match of man !!!!!

:016: :ayatollah: :tiphat:

en sevdiğim adam giderse cok üzülürüm ama satacağız gibi:sad007:

King ya, ulan bir iki yıl önce Aykutlara, Leo francolara, Mustafa Sarp, Barış Özbeklere, Mehmet Batdallara, yorum yazardık süper lig için, Fernando Muslera'ya (Snejder'e Drogba'ya Burak'a, Selçuk'a) ya yazıyoruz şampiyonlar ligi performansı için, bu bile gurur veriyor. :D Nerden nereye geldik.

avatarındaki p.yıldızına hastayım yanlız:D:D

Real manu barca chelsea bu 4 takım haricinde oynadığı heryerde hakettiğinin bi altında olmuş olur

Muslera - Melo - Semih bu 3lü benim gözümde bir ayri yerleri var belki kendim hep savunmaya dönük amatör futbolunda ön libero oyanamamdan mi dolayi yoksa savunmaya daha cok önem vermemden mi dolayi bilmiyorum ama bu bir sey tartisilmaz bu 3ü vasatin üstünde bir performans sergilediginde ligde puan kayibimiz olmaz Sampiyonlar liginde ise basa bas mücadele ederiz.

Adamin biri Bogaz Köprüsünden ÖLÜME ATLIYORUM!! INTIHAR EDECEGIM diye isyan eder.. yanindan gecen arabalar bir ara yavaslar.. duyduktan sonra biri camdan seslenir.. Birader bosuna trafigi kapatma... Adam yine bagirir YETER BIKTIM HAYATTAN!! söfür camini kapatirken son bir söz eder:

bosuna atlama MUSLERA kurtarir ;)

Yediği 2 golde de hatası var. Çıktığın o topları alacaksın kardeşim. Saçma sapan yerlere atladı, Allah muhafaza tur gitse görürdüm buraları.. Maçın adamıymış. Pehhh. Ulen Schalkenin kalecisi daha çok kurtarış yaptı. Sarışın forvetleri ilk yarıda sağa çekip vurdu Semihin bacak arasından geçti, bi tek onu iyi kurtardı. Draxlerin şutu var o üstüne geldi zaten.. Eee?

Bizim Selçukun sol ayakla çaprazdan karşı karşıya, Drogbanın yine aynı yerden karşı karşıya, Burakın sağ çaprazdan sert şutunu. Sneijderin uzaktan (Yediğimiz 2. golden sonra) şutunu, Amrabatın 2. yarı sol çaprazdan karşı karşıya vuruşunu, hatta Umutun son dk.da golünü bile kurtardı Schalkenin kalecisi..

Yediği 2 golde de hatası var. Çıktığın o topları alacaksın kardeşim. Saçma sapan yerlere atladı, Allah muhafaza tur gitse görürdüm buraları.. Maçın adamıymış. Pehhh. Ulen Schalkenin kalecisi daha çok kurtarış yaptı. Sarışın forvetleri ilk yarıda sağa çekip vurdu Semihin bacak arasından geçti, bi tek onu iyi kurtardı. Draxlerin şutu var o üstüne geldi zaten.. Eee?

Bizim Selçukun sol ayakla çaprazdan karşı karşıya, Drogbanın yine aynı yerden karşı karşıya, Burakın sağ çaprazdan sert şutunu. Sneijderin uzaktan (Yediğimiz 2. golden sonra) şutunu, Amrabatın 2. yarı sol çaprazdan karşı karşıya vuruşunu, hatta Umutun son dk.da golünü bile kurtardı Schalkenin kalecisi..

:SS:

wakabayaşi yemin ediyorum wakabayaşisin olm sen :b5:

komik olma çabası içindemisin? yoksa bilerek mi yapıyorsun dur şimdi sayayım sana ilk gol FAUL ikinci gol FAUL kurtardıkları vuruşlar ilk yarı 3-4 tane çıkardı 2. yarı en az 4 tane çıkardı bak sen ona bakarsan yediğimiz son golüde çıkardı ama faul yüzünden yedik ama yok birine laf atıcam diyosan kendine at tamam? :b5::yenieek:

shalkenin kalecisini alalım o zaman sende rahatlarsın :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt