Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: #25 Fernando Muslera
Nedir ya bu muahaleft olma modası aldı başını gidiyor. İki golleri de faul, ilk golde yapacak hiç bişeyi yok. 2. golde zaten adam tabanı geçriyor karnına.
Bunların dışında çıkardığı hatta kestiği acaip pozisyonlar var. Yandan bi tane top aldı, yerden. Orda ben gözlerimi kapadım gol diye. Abartmamak lazım yan dün gece bayağı bayağı iyiydi Muslera?
Yediği 2 golde de hatası var. Çıktığın o topları alacaksın kardeşim. Saçma sapan yerlere atladı, Allah muhafaza tur gitse görürdüm buraları.. Maçın adamıymış. Pehhh. Ulen Schalkenin kalecisi daha çok kurtarış yaptı. Sarışın forvetleri ilk yarıda sağa çekip vurdu Semihin bacak arasından geçti, bi tek onu iyi kurtardı. Draxlerin şutu var o üstüne geldi zaten.. Eee?
Bizim Selçukun sol ayakla çaprazdan karşı karşıya, Drogbanın yine aynı yerden karşı karşıya, Burakın sağ çaprazdan sert şutunu. Sneijderin uzaktan (Yediğimiz 2. golden sonra) şutunu, Amrabatın 2. yarı sol çaprazdan karşı karşıya vuruşunu, hatta Umutun son dk.da golünü bile kurtardı Schalkenin kalecisi..
Nedir ya bu muahaleft olma modası aldı başını gidiyor. İki golleri de faul, ilk golde yapacak hiç bişeyi yok. 2. golde zaten adam tabanı geçriyor karnına.
Bunların dışında çıkardığı hatta kestiği acaip pozisyonlar var. Yandan bi tane top aldı, yerden. Orda ben gözlerimi kapadım gol diye. Abartmamak lazım yan dün gece bayağı bayağı iyiydi Muslera?