- 10 Nisan 2013
- 54.067
- 34.345
- 2.993
kırbaç cezası verelim yine de,ben de yazmış olabilirdim nasıl bi yol izleyeceğimizi belirleyelim acil
Üst yönetimden birisi 1.olamazsa alın görevden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kırbaç cezası verelim yine de,ben de yazmış olabilirdim nasıl bi yol izleyeceğimizi belirleyelim acil
tolgayla ben temsili
![]()
vay helal kardeşim şikeci adamlar kiminle şike yapacağını bilir diyosun çok haklısın
Çok konuşan modları sevmem.
Sana ne oluyor amirim?
Saygıdeğer GSC Moderasyon Kurulu Üyelerine,
Modlar arasında kaybolan dirliği sağlamak, adaleti ve kaybolan güven ortamını tesis etmek içün en kısa zamanda bu şanlı göreve talip olduğumu deklare etmekten duyduğum kıvancı zaatalerinize arz ederim.
Saygılarımla,
Göreve kabul edilirsek temel ilkemiz : Şeriat'ın kestiği parmak acımaz, olacağını da ayrıca bildiririz.
Saygıdeğer GSC Moderasyon Kurulu Üyelerine,
Modlar arasında kaybolan dirliği sağlamak, adaleti ve kaybolan güven ortamını tesis etmek içün en kısa zamanda bu şanlı göreve talip olduğumu deklare etmekten duyduğum kıvancı zaatalerinize arz ederim.
Saygılarımla,
Göreve kabul edilirsek temel ilkemiz : Şeriat'ın kestiği parmak acımaz, olacağını da ayrıca bildiririz.
adama bak 2 dk yemeğe gittik o ara lobiyi sattı.
yazıklar olsun bee
![]()