25. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgayla ben temsili

fft5_mf880104.Jpeg

Saygıdeğer GSC Moderasyon Kurulu Üyelerine,

Modlar arasında kaybolan dirliği sağlamak, adaleti ve kaybolan güven ortamını tesis etmek içün en kısa zamanda bu şanlı göreve talip olduğumu deklare etmekten duyduğum kıvancı zaatalerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Göreve kabul edilirsek temel ilkemiz : Şeriat'ın kestiği parmak acımaz, olacağını da ayrıca bildiririz.

Modlar arasında kaybolan dirliği sağlamak, adaleti ve kaybolan güven ortamını tesis etmek içün en kısa zamanda bu şanlı göreve talip olduğumu deklare etmekten duyduğum kıvancı zaatalerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Göreve kabul edilirsek temel ilkemiz : Şeriat'ın kestiği parmak acımaz, olacağını da ayrıca bildiririz.

hyr

Saygılarımla,

adama bak 2 dk yemeğe gittik o ara lobiyi sattı.

yazıklar olsun bee

1306875_o.gif

Ohh daha 1.liğim açıklanmamış. :rolleyes:

11.liğin altına inmeliyim beyler :(

Ahahah listedeki isim sırasıyla playlistte sıra aynıymış farketmiştim :D Hatta söyledim özelden :D

not: oylama yaparken bunu göz önünde bulundurmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt