#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Daha adam bize gelemden facia diyordum,tuttu onu biz aldik bence sezon sonu gonderilmeli,bosuna yabanci kontenjani isgal ediyor.

Sezon sonuna kadar Ufuk oynatılmalı, Rijkaard ve yonetim buna cesaret etmez ama etmeli. Ufuk begenilmezse, sene sonu avatarımı isterdim kaleye. Diego Cavalieri.

bu takimin kalecisi olamaz. hic ama hic güven vermiyor. olmayacak goller yiyo. gereksiz riskli hareketler yapiyor. bir de cok pasif abi. kaleci dedigin ortaligi dagitacak abi. gecen seneki Sanctis i hatirlayin.

Söylenecek birşey yok. Zaten maç içindeki hareketlerinden herşey anlaşılıyor. :(

Leo ben bu takımın kalecisi değilim diye bağırıyor resmen ama evdeki hesap çarşıya uymuyor bi türlü, İstermisiniz şampiyon olacağımız maçta son saniyede topu önündekine çarptırıp gol yesin.İlla bunun olmasınımı bekliyoruz.Zararın neresinden dönersek kardır.

Leo Franco hakemi alkışlayacağına az kendini alkışlasın.

Leo gidecek dertler bitecek. Eğer ki bu adam yüzünden daha puan kaybedersek yavaş yavaş eleştiriler rijkaarda gelecek. Kendi kariyeri açısından leoyu oynatmamalı hatta ilk 18 e bile almamalı yazık oluyor bizim ufuğa aykuta

Adamın kurtardığı bi maç olsa içim yanmayacak.

2555g07.jpg

Leo Franco´yu savundugum icin herkesten özür diliyorum.Hakliymissiniz.

inş yarın leo nun gittiğini defansif orta saha ve bir türk forvetin geldiğini görmüş olurum bu hata yapacağına bizim evlatlarımız yapsın

Büyük takımda oynadığının farkında değil . . Galatasaray kalecisi rakip kim olursa olsun zaman geçirmemeli .

Çoğu kişi gibi ben de sezon sonunda gönderilmesi taraftarıyım .

Bugün vücut dili olarak da umursanmaz gibi göründü bana...

Alkış yaptı bide ya!Kalecisiz kalabilirdik.Zaten kalecisiziz sene başından beri o ayrı da neyse.

Uyduruk A. Madrid'in uyduruk kalecisi... Aykut oynasın; daha kötü değil. Hiç olmazsa Leo oynamazsa yabancı kontenjanını boşalır. Yedek kalsın sene sonuna kadar kendi gider zaten.

Ama bugün Rijkaard çok bozuldu Leo'ya, bir keserse bir daha kaleyi alamaz. Bknz: Rüştü. Hakemi alkışlaması tepesini attırdı Rijkaard'ın. Ufuk'u bir koyarsa kaleye bir daha çıkarmaz benden söylemesi. Bknz: Valdez

Valdez ne eleştiriler aldı. Türkiye taraftarı deyimiyle kaleci değil bu dediler. Ama Valdez hala orada. Leo bir sıçradı, Bu maçta 2 sıçradı, 3. sünde yedek kalır

Madrid macina mi konsantre oluyor acaba ?:)Saka maka bu kaleci kadromuzda oldugu surece daha cok basimizi yakacak gibi duruyor.

yonetimde goruyordur arkadaslar leo franconun bu formunu eminim birtek biz soylenen biz degilizdir heralde yarina kadar bekleyip gorelim derim ben saat 17.00 a kadar neden olsa nonda ankaragucune karsi oynadi 24 saat gecmeden fesh oldu. yine oyle bir haber gelirse hic sasirmam

Geri
Üst Alt