- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: #25 Leo Franco
Ben de.
O golu nasıl yedi hala şoku içindeyim .
Ben de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O golu nasıl yedi hala şoku içindeyim .
Yediği gol, umursamazlığı ve hatalarına rağmen 3 puan aldığımıza şükretmemiz lazım.
Toplara atlamıyor, yanından geçen topa elini uzatmıyor diye defalarca söyledim. Bu maçta golü yediği için göze battı ama normalde de yaptığı birşey bu. Tek fark o topların çoğu direğin tam dibinden geçti, bu kaleyi buldu. Yine aynı şekilde daha önceki maçlarda da bol miktarda pas hataları yaptı. Franco'nun bu saçmalıkları nasıl dikkatini çekmedi bazı arkadaşların, anlamak güç.
Şimdi de 1 maçta yediği golle Franco'yu satıcak değiliz tarzında laflar ediyorlar, eee normal tabii. Bu zamana kadar bu adamın zaaflarını anlayamadıysanız, bu saatten sonra da anlamazsınız.
Ayrıca bazı arkadaşlar Atletico'nun kalecisiydi demişler ama bu vatandaş Atletico'nun 3. kalecisiydi geçen sezon. Memnun olsalar üzerine kaleci almazlardı. Biz Atletico'nun geçen sezon 2-3. kalecisi olan adamı 1 yıl daha yaşlanmış ve refleksleri zayıflamış haliyle aldık.
Kendinize gelin beyler.Leo franco avrupanın en iyi kalecilerinden biridir İspanya'da en fazla forma giyen yabancı kaleci ünvanını elinde bulundurmaktadır.Yediği goller hiç önemli değildir bunları kafanıza takmayın yenilen gol olsun hiç önemli değil.
Ufuk niye Franco 'ya benzemez 3 'lük 5 'lik olur anlamıyorum. Denizli maçında 3 'lük 5 'lik olacaktık Leo mu kurtardıDefans çok sağlam, kalemize top gelmezken elbette Leo göze batmaz. Asıl defans kötüyken öne çıkması lazım.
Bence Ufuk 'a aşırı veya Aykut 'a aşırı güvensizlik, Leo Franco 'ya da aşırı bağlılık var sistem kalecisi(!) diyeNeyse umarım bundan sonraki maçların hepsinde kötü defansa rağmen kahramanlaşır, onu geçtim top kurtarır da haksız çıkarım. Bu konuda haksız çıkmayı çok istiyorum 20 maçtır.
Ufuk ve Aykut'un fırın fırın ekmek yemeleri lazım Franco kadar olabilmek için. Bu iki arkadaş topu oyuna sokamıyorlar felaketler bu konuda. Degajla topu taça gönderen istemiyorum, topu şandelleyip şişiren rakibe gönderen kaleci ve stoper görmek istemiyorum bir taraftar olarak. Ufuk'a sözüm yok daha genç, geleli hem daha ne olmuş ama Aykut! Yıllardır burada ve zerre kadar gelişmedi, kendisine verilen tonla fırsatı harcadı. Ufuk niye Franco'ya benzemez biliyor musun? Çünkü Ufuk'un oynadığı kadar Franco'nun unuttuğu vardır. Uluslararası tecrübesi, üst düzey lig tecrübesi yeter malum kalecilik tecrübe işidir. 7 metre kale, önünde 4 tane sadece dolaşan adam ve tek başına süpermen gibi kurtarmasını bekliyorsak Franco'dan yanlış bizde! Casillas ve Buffon bile önündeki defansta zorunlu ya da keyfi rotasyon olduğunda bocalayıp saçma goller yiyebiliyorlar. Özellikle bu sezon Buffon'un çektiğini hiçbir kaleci çekmemiştir. Servet-Gökhan-Emre-M.Topal-Hakan B-Emre G. bu sezon önünde devamlı değişerek oynayan stoperler ve hiç kimse idddia edemez bu stoperler çok iyidir diye! Neill gelmesi gerçekten çok önemli defansımız amatör küme defanslarını aratır haldeydi. Hollanda ligindeki defanslar gibiydi. Sağ-Sol beklerimiz ne etliye, ne sütlüye karışıyorlar onlarda aynı şekilde devamlı rotasyon içindeler Franco yakında deli gömleği giyer Rijkaard bu hızla değiştirmeye devam ederse! Artık bir karar vermeli sakatlık olmadığı sürece bu oynama huyundan vazgeçmeli tandemde, kaleci ile defans blogu arasındaki en önemli iki nokta uyum, defans elemanları ve kaleci alışma sürecidir. Bu hızla değiştikçe hiçbiri birbirine alışamıyor birisi akım derken ötekisi çakım diyor.
Topu oyuna sokmaktan aklına degaj mı geliyor? Benim aklıma degaj gelmiyor mesela. Kaldı ki Leo maşallah rakibi ıskalamadan vurabiliyor. Degajı taça atıyorlar onları görmek istemiyorum gibi bişey yazmışsın bir de Aykut ve Ufuk için. Artık bişey diyemiyorum bu yorumlara
Benim aklıma sağ taraftan atak yiyorken kaleci olarak topu kaptığında soldaki adamı görebilmek, ona elle ayakla pas atarak asist öncesindeki pası yaratmak olmadı tehlikeli ve etkili oyuna topu sokmak geliyor mesela. Bakınız Taffarel, bakınız Mondragon.
Leo Ufuk 'tan tecrübe olarak çoook önde olabilir. Ama Leo o tecrübeye genetik olarak sahip değildi. Oynayarak, hata yaparak kazandı. Bırakın Aykut 'un Ufuk 'un da hata yapma lüksü olsun. 7 senede yarım devre oynatmayın kaleciyi.
Kendinize gelin beyler.Leo franco avrupanın en iyi kalecilerinden biridir İspanya'da en fazla forma giyen yabancı kaleci ünvanını elinde bulundurmaktadır.Yediği goller hiç önemli değildir bunları kafanıza takmayın yenilen gol olsun hiç önemli değil.