#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Dün baya iyiydi ama bana guven vermi kafamdan bi flim yazıyım belkı ufuk olsa o golude yemicektik:-D. Yeni stadımizda gormek istemedığım tek futbolcu ne yazıkkı. + bu adam konuştuğu zaman sinirlerim parçalanıyo ne gıcık bi konuşması var arkadas ya . Abartım ama olsun.:-@

Dün Franco iyiydi. Hakkını vermek lazım. Kurtarışlarıyla takımın oyundan düşmesini engelledi. Bundan sonraki maçlardada bu şekilde performans bekliyorum. Ancak bu onun ne Ufuktan nede Aykuttan iyi olduğu anlamına gelmez. De Gea'yı daha önce hiç izlememiştim çok beğendim. Allahtan sakatlandı değilse o golüde zor atardık.

İyi kurtarışlar yapmasına rağmen yine çok güven vermedi bana .

Bu adam kaleci falan değil.Golde hatası vardı.Baraj kurdurmasını bile bilmiyor.Biraz şanslıydı rakibin şutları hep üzerine gitti.

Çok açık söylüyorum.Kaleci sorunu düzelmeden UEFA hayal.Herkes Atletico kadar beceriksiz olmayabilir.

Yine de adamlar Leo 'nun frikiklerde zayıf olduğunun farkındaydılar. :D

Kendisine verilen paraya yazıktır.Sene sonu hemen gönderilmesi gereken bir kalecidir.

Bu adam kaleci falan değil.Golde hatası vardı.Baraj kurdurmasını bile bilmiyor.Biraz şanslıydı rakibin şutları hep üzerine gitti.

Çok açık söylüyorum.Kaleci sorunu düzelmeden UEFA hayal.Herkes Atletico kadar beceriksiz olmayabilir.

Yine de adamlar Leo 'nun frikiklerde zayıf olduğunun farkındaydılar. :D

Sırf meraktan soruyorum. Sen olsan kaç kişilik baraj kurdururdun goldeki frikikte?

İstediği kadar iyi oynasın ben yine de güvenemiyorum bu adama.Sanctis'e de güvenemiyordum buna da güvenemiyorum.

Mondragon buna "baraj nasıl kurdurulur" dersi vermeli

Ondan sonra daha iyi bi kaleci olabilir

Geçen sene De Sanctis rezaletti şimdi çok iyi kaleci oldu.Seneye Franco gider ona ne deriz acaba?

aman avrupa maçlarında iyi oynasında talibi çıksın!...yoksa elimizde patladı gibi...dar açıdan freekick golü yemez iyi kaleci...mondragon yanılmıyorsam bizde oynadığı dönemde sadece 1 gol yemişti oda bizim ligde...rivaldo ''bir kaleci o topu nasıl çıkarabilir,gol olması lazımdı'' demişti 90 a gönderdiği füze için...beckenbauer de ''bu adamın kurtaramayacağı top yok,dünyanın en iyi kalecisi'' şeklinde hayranlığını belirtmişti...

Sen 10 sene At. Madrid'in kalesini koru, biri çıksın sana "Ömer" desin...Allahım yarabbim...

Gerçekten beğenmiyoruz ama böyle de hakaret edilmez. Adam İspanya'da en çok forma giyen yabancı kaleciydi bize gelmeden önce. 10 sene İspanya'da kalecilik yapmak kolay değil.

Sana güvenenleri gücendirmediğin için sağol Leo:)

:badwords:

Taraftar Leo'ya artniyetle yaklaşıyor. Neill geldiğinden beri hiçbir maçta eleştirilmedi kendisi. Ama Ufuk gibi bir yedeği olması elinde olmadan ona karşı bir nefret oluşturdu. Ne yapsa yaranamaz bundan sonra.

Kapattığı köşeden frikik golü yemiş onu halen beğeniyorsunuz,çok iyi oynadı diyorsunuz.

Geri
Üst Alt