#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Niye ömer dedim izah ediyim. Çünkü ortalamanın üstü bi kaleci ama büyük takımda oynıyabilcek bi kaleci değil.

Bunun için ispanyanın ömeri leo francodur

Niye ömer dedim izah ediyim. Çünkü ortalamanın üstü bi kaleci ama büyük takımda oynıyabilcek bi kaleci değil.

Bunun için ispanyanın ömeri leo francodur

Atletico Madrid ve Valencia gibi İspanya'da Barça, Real'den sonra gelen takımlar senin kriterlerine göre büyük takım değil demekki.

Atletico Madrid ve Valencia gibi İspanya'da Barça, Real'den sonra gelen takımlar senin kriterlerine göre büyük takım değil demekki.

1. Franco valenciada oynamadı.

2. Atletico Madrid büyük bi takım değildir, bizim ligde eşdeğeri Beşiktaşdır en fazla, hatta kayserispordur

3. Dün francoya gelen şutları ömerde iyi gününde kurtarırdı.

4. Franco baraj kurdurmasını bilmiyo, mondragonun 7 senede yediği freekick gollerini 1 senede yedik

5. Baraj kurdurmasını bilmeyen kaleci büyük takımın kalecisi olamaz

Bu mesaja;

Bu cevabı vermeyi nasıl başardın?

?

Valencia ve atletico madrid gibi dediğin için valenciayıda kastetiğini varsaydım.

Ayrıca atletico büyük takım değildir ispanyada, meşhur olmasının tek nedeni torres ve real madrid in ezeleli rakibi olmasıdır

son 20 yıldaki başarılarına bak istersen

Hatalı bi gol yedi ama "Bizim kaleci de top tutuyormuş" dedik en nihayetinde.. İnşallah kendine güveni gelir bu maçla, kaliteli bir kaleci.. Ama ben gene de Ufukun oynatılmasından yanayım..

Yahu şu Ufuk'ta ne buluyorsunuz anlamıyorum. Acaba Ufuk'u savunup Leo'yu yerenler Ufuk'un kaç maçını izlemiş? İzlediğim kadarıyla Ufuk vasat bir kaleci ve bundan öteye gidemez.

Athletico Madrid, İspanya'da büyük takım değildir diyen adamları tebrik ediyorum. Nasıl vardınız bu kanıya? :D :D

Yahu şu Ufuk'ta ne buluyorsunuz anlamıyorum. Acaba Ufuk'u savunup Leo'yu yerenler Ufuk'un kaç maçını izlemiş? İzlediğim kadarıyla Ufuk vasat bir kaleci ve bundan öteye gidemez.

Aynen katılıyorum ben de, herkes tutturmuş Ufuk-Aykut diye ama hiçbir artıları yok Francoya göre.

Sen ne kadar izlemişsen onlarda o kadar izlemiştir emin ol . . Allah aşkına adam kötü kaleci olsa 2. Ligdeyken milli takıma çağırılır mı ya biraz mantık lütfen.

Ufuk ilerki senelerde kalemizi zaten devralacaktır. Ama bu süreçte ara ara oynayarak tecrübe kazanması gerekir. Leo Franco avrupadaki kritik maçlarımızda tecrübesiyle, sakin yapısıyla çok şey katıyor bize siz farkında olmasanızda. Bu seneki avrupa ligi maçlarımızı baştan sona izleyin anlarsınız ne demek istediğimi.

İspanyol gazetesi maçın yıldızı seçmiş.Dediğim gibi LEo'nun konsatrasyon sorunu var.Üstüne devamlı top geldiğnde iyi bir kaleci.

Sen ne kadar izlemişsen onlarda o kadar izlemiştir emin ol . . Allah aşkına adam kötü kaleci olsa 2. Ligdeyken milli takıma çağırılır mı ya biraz mantık lütfen.

Böyle savunmalara hasta oluyorum. "Leo Franco kötü kaleci olsa İspanya'da oynar mıydı", Ufuk kötü kaleci olsa Milli takımda çağrılır mıydı"...

Şu an ikisini de teraziye koyup tartarsak Leo Fraco ağır gelir. Ufuk'un Leo'dan bir artısını henüz göremedik.

Ama dediğim gibi "şu an". Gençtir, gelcek vaad ediyordur buna katılırım. Temennim bundan 2-3 yıl sonra Leo gittiğinde tekrardan kaleci aramıyor olmamız.

Bence Leo Franco'yu taraftar olarak hiç desteklemiyoruz, motive etmiyoruz, pankart açıp; "Sana güveniyoruz" da demiyoruz. Oysa ki Atletico maçında İspanyollar Leo Franco'nun her kurtarışında onu alkışladı, destekledi. Bu ona hem güven, hem de motivasyon kazandırdı. Bizim de yapmamız lazım, Leo Franco kötü bir kaleci değil sadece konsantre ve motivasyon eksikliği var. Galatasaray taraftarı olarak, oyuncumuzun arkasında olduğunu bir şekilde ona yansıtmalıyız.

Bir maçta şans eseri top üzerine geldiğinden o kurtarışları yaptı.

Şişirmeye devam edin.Bakalım sezon sonu kim bu adamın kalmasını isteyecek ?

Geri
Üst Alt