#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Yine takımın erkenden mağlup duruma düşmesini önledi. Kaç top çıkardı. Takımdaki aşırı derecede yan top yapma alışkanlığı yüzünden golü yedik ama. Bu kadar fazla korner faul yapılmamalı birinden biri gol oluyor anasını satayım. Ayrıca hala inatla bardağın boş tarafını görmeye çalışan taraftarlarda bir zahmet doğru düzgün eleştirecek birşey bulsun. Haksız yere Leoya yüklenmeyin gidin sinirinizi Uğur Uçar topiğinde dökün.

Franco'yu hep savundum ama bugün saçma sapan bir gol yedirdiğini düşünüyorum, eleştirenlerin ne söylemeye çalıştıklarını anlamaya başlıyorum sanıyorum

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum . Bu adam büyük maçlarda daha iyi performans gösteriyor

Önüne savunma gelince performansı artıyor doğal olarak. Aylardır dile getiriyorum ama saçmalamak ile suçlanıyordum.

Hayatının en iyi maçlarından birini çıkarttı sanırım...

O son golü de yemeseydik maçın yıldızı olurdu.

Balına attı kargalar

Performansı gayet iyi, açıldı bu aralar. Savunma iyi olunca kendisi de iyi oluyor orantılı olarak. Neill'ın geldiğine en çok sevinmesi gereken adamdır.

Her geleni yumrukladi, dedik hatta arkadaslarla basimizi yakar diye yakti da. Sadece Nobre'nin vurdugu kafaya iyi uctu o top da direkten dondu.

Tabata hiç oynamadı. Bugün iyiydi ve güven verdi. Gol'de yapacağı birşey yoktu. Sonuçta bir karambol topu gol oldu. Savunma çıkarmalıydı o topu orada. Çizgi'den aldığı top müthişti.

Geri
Üst Alt