#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Destege, motivasyona ihtiac var adamin... Bize gelirken hic beklemedigim bir kulub ile, bir ülke ile karsilastim, cok etkilendim, tercihimi Galatasaraydan yana kullandigim icin aile olarak cok mutluyuz demisti.

Leo ya güvendigimizi gösterirsek daha da iyi olucaktir.

2 maçtır çıkardığı toplarla güvenmeye başladım ama çoğu topu yumrukluyor yahu alabileceği topları bile yediğimiz golde bence çok rahat alabilirdi topu

İyi toplar çıkarıyor cidden,yan topları falan da aldı baya ama golde al o topu be kardeşim.Düşmüşsün yumruk sevdasına.Ben halen destekliyorum ama kendisini.

bende cok elestirdim

bize kapaklari takmaya devam et leo ben raziyim yeterki böyle devam oyna

Bu adamın stilini fabian bartheze benzediyorum

Yeri geldimmi dünyanın en iyi kalecilerine taş çıkartıyo

yeri geliyo leğenlik yapıyo

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima
Bu adamın stilini fabian bartheze benzediyorum

Yeri geldimmi dünyanın en iyi kalecilerine taş çıkartıyo

yeri geliyo leğenlik yapıyo

İyi toplar çıkarıyor cidden,yan topları falan da aldı baya ama golde al o topu be kardeşim.Düşmüşsün yumruk sevdasına.Ben halen destekliyorum ama kendisini.

O topu alması imkansız. Çünkü ona karşı yapılan bir faul var ve o arada bile topa dokunması iyiye işarettir.

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi. 180 derecelik yapacağım aklıma gelmezdi. Ama heralde bu sezon kalecimizin şampiyon olmamızda katkısı olcak :D

O topu alması imkansız. Çünkü ona karşı yapılan bir faul var ve o arada bile topa dokunması iyiye işarettir.

İzlediğimde bende faul dedim ki hala öyle düşünüyorum.Ancak biraz erken sezip öne çıksa o zaman hakemin faulü vermeme şansı kalmazdı.Yan toplarda çok iyi yumrukladı topları ancak arada kontrol edebileceği topları almıyor sanki.

Yumruklaması çok yanlış madem yumruklayacaksın yere değilde havaya yumrukla!

Hatalıydı golde biraz öne çıksa faul alacaktı ve bacaklarını açıyor,o kadar dar açıdan adam şut atacak belli niye bacağını açıyorsun ki aradan geçti top,bırak üstüne gelecek zaten top!

Yediğimiz golde büyük bir hatası vardı.

Hatalıydı golde biraz öne çıksa faul alacaktı ve bacaklarını açıyor,o kadar dar açıdan adam şut atacak belli niye bacağını açıyorsun ki aradan geçti top,bırak üstüne gelecek zaten top!

Ah şimdi o golü yemeseydik harika olurdu (:

Sinan o pozisyonda topu tutmaya kalkması hata olurdu. Yumruklamak en mantıklısıydı ama hakem Toraman'ın faulünü gör(e)medi.

Sinan o pozisyonda topu tutmaya kalkması hata olurdu. Yumruklamak en mantıklısıydı ama hakem Toraman'ın faulünü gör(e)medi.

Coşkun hocam tutması için zaten Toraman'dan önce topa hamle yapması gerekirdi,tamam yumruklama tercihini kullandı fakat bu seferde saçma yere yumrukladı yani kısaca Toraman,Leo'yu bozdu ve şaşırttı bu kadar.İyi kaleci orada akıllı davranacak,herşeyi geçtim o açıdan bacaklarını niye açıyor ki gerçekten komedi,Leo'yu çok savunurdum ama sinirlendim maçta bunu yapmamalı!

Olsun renkdaş bugün puan farkını açtık beraberliğe rağmen çok mutluyum.Kaçan galibiyet biraz burksada içimi olsun böylesi daha iyi oldu...

Bundan sonra zaten Baros,Kewell ve Sabri dönüyor.

Uğur sağbekte Sabri'nin yokluğunu çok aratmadı.

Forvetsiz oynamayı öğrendik.

Forvet sıkıntımız sona eriyor haftaya.

Artık bol gollü galibiyetler bizi bekliyor.

Geri
Üst Alt