#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Maç sonu olanlar çok gereksizdi bi ara yuhaladılar bile ya inanamadım adama el hareketi çeken bile vardı , ölürmüsün öldürürmüsün böylelerini.

O mahluklar taraftar değildir. Hasan Şaş'ı da yuhaladı o oksijen tüketicileri. Galatasaray taraftarı değil onlar. :mad:

O kurtarışı yapmayıp golü yese 50. saniyede geri düşecektik.

2009-08-27-lion_bucket.gif

:D:D:D:D:D

BU resim leo yu aşağlama amaçlı değildir :D

Biz aslında kalecilerinde,yeni bir takımda oynamaya başladığında uyum sorunu yaşayabileceği ihtimalini çoğu sefer göz ardı ediyoruz.

Zoran Simović'te,Galatasaray'a katıldığı ilk yılda çok kötüymüş.Devamında ise yaptıklarıyla Galatasaray tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilmiştir.

Kalecinin hatası gol ile sonuçlanır,buda eleştirmen için yeterli bir malzemedir.Buna alet olanlardan bir farkımız olmalı.

Belki gollerde yapacak birseyi yoktu, ama ne bilim bi mactada 100% bir pozisyonu cikar be kardesim. De Sanctis'i bile arar oldum bu sezon.

Belki gollerde yapacak birseyi yoktu, ama ne bilim bi mactada 100% bir pozisyonu cikar be kardesim. De Sanctis'i bile arar oldum bu sezon.

hocam de santics zavallı defansla oynamadı ki. ben çok beğeniyordum ve çok disiplinliydi. hatırlasanıza yaz döneminde imzaya gelmişti adam o sıcakta takım elbise giymişti o zaman demiştim ki ne saygılı bi adam. şansızlığı defansla oynamamasıydı. bak napolide neler yapıyo. şu an sezonuın en iyisi. şans işte. leo olmadı bizde ya. ilk golde mesela hatası yok deniyor ama kalenin neresinde duruyor kerhaneci. yani bi plajman yapacak durumu bile yoktu. abuk subuk yer tutuyo. bize kameni lazım aslında :D

Hiç sevmiyorum bu adamı. Sanırım sevemeyeceğim de. Biliyorum geyiğe gerek yok. Sanki o da bana ölüyordu değil mi?

Leo Franco'nun kalitesi tartışılmaz. Türk futboluna hiçbirşey vermemiş, hayatlarında kalecilik yapmamış, oturduğu yerden ahkam kesen insanların Leo Franco'yu yerin dibine sokmalarını anlamıyorum. Dahası bonservis ödenmeden böyle bir kaleciyi almak da bulmak da zor. Gönderilirse kafanızı taşlara vurursunuz sonra. Geçen sene De Sanctis'e de söylenmeyen kalmamıştı, bu sene Napoli'de çok iyi bir sezon geçiriyor.

Leo Franco'nun kalitesi tartışılmaz. Türk futboluna hiçbirşey vermemiş, hayatlarında kalecilik yapmamış, oturduğu yerden ahkam kesen insanların Leo Franco'yu yerin dibine sokmalarını anlamıyorum. Dahası bonservis ödenmeden böyle bir kaleciyi almak da bulmak da zor. Gönderilirse kafanızı taşlara vurursunuz sonra. Geçen sene De Sanctis'e de söylenmeyen kalmamıştı, bu sene Napoli'de çok iyi bir sezon geçiriyor.

Başkananı eleştirmek için başbakan mı olmak lazım? Sen hiç mi bir futbolcuyu eleştirmiyorsun?

Kalecilikten pek anlamıyor resmen kalenin 10 metre önünde yok böyle birşey ya.

Franco napsın

1 tane 100% golluk pozisyon çıkardı zaten

Sene sonu gitmezse zenci önlibero alamayız :D yollamamız gerek :D

Bize zenci kaleci lazim. :asd:

Geri
Üst Alt