#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Tek bir şey yazmak istiyorum çünkü uzun uzun yorumları bile haketmiyor bu adam..

UFUK CEYLAN.. Artık kaleye geçmeli... Yeter Franco

Ulan orada Ochoa gibi müthiş bir kaleci dururken biz böyle adamlara tahammül etmek zorunda kalıyoruz.Ver ne istiyorlarsa getir 10 sene kaleci arama.Bu kadar zor mu?

Bu adam gelmeden hakkında tek başına maç alıyor diyorlardı.Aslında yanılmışlar.Tam tersi olması gerek,tek başına çok güzel maç verebiliyor kendisi.

Yediğim goller şeyimde değil gibi bir ifade var suratında. Selçuk malından 50 metreden gol yiyen kalecinin bunu kaleci diye getiren Adnan Sezgininde.....

Adnan Polat ,Adnan sezgine güvendikçe kafayı çok taşlara vurur.

bu adami sezon sonuna kadar oynatirsa rijkaard futbol bilgisinden suphe etmeye baslicam,

rustuyu kesti barcada, yerli kaleci valdez oynadi, koy ufugu kaleye bak neler yapiyor

böyle vasat bir kaleci gormek istemiyorum, zaten ne zaman ilk onbirde gorursem bunu izlemicem galatasaray maçlarini,

ilk maçta topu git alex e at sonra penaltı yaptır, sonra bugün gel SELÇUK dan lan SELÇUK dan 40 metreden gol ye...

hiç mi incelenmez bu adamım geçmişi? daha geçen sene yemiş 60 tane yol daha ne işaret olması lazım bu adamın kumbara olduğunu ispatı için?

Galatasaray'a her zaman iyi kaleciler gemiştir, simoviç, friedel, taffarel, mondragon... bu adamların böylesine bir gol yediğini hatırlayan var mı?

kim yer yahı böyle bi golu??? yada yiyen ben kaleciyim der mi...

Leo sezon sonu gidecekmis.

Kaynak: Kanaltürk

Franco bu golü Boca-River maçında yese vururlardı herhalde.Mağlubiyeti tek bir oyuncuya yıkmak doğru değil,takım olarak kötü oynadık ama Franco sene başından beri kötü oynuyor bu gerçek.

Yaktın bizi Leo

ilk maçta topu git alex e at sonra penaltı yaptır, sonra bugün gel SELÇUK dan lan SELÇUK dan 40 metreden gol ye...

hiç mi incelenmez bu adamım geçmişi? daha geçen sene yemiş 60 tane yol daha ne işaret olması lazım bu adamın kumbara olduğunu ispatı için?

Galatasaray'a her zaman iyi kaleciler gemiştir, simoviç, friedel, taffarel, mondragon... bu adamların böylesine bir gol yediğini hatırlayan var mı?

kim yer yahı böyle bi golu??? yada yiyen ben kaleciyim der mi...

.

Takım kötü oynayıp kalecisi de bu kadar amatörce bir gol yiyince tüm eleştiri okları onun üzerine yöneltiliyor.

Kolombiya da bu hatayi yapmis olsaydi su an yasamiyor olabilirdi. bu isler cocuk oyuncagi degil. ama suc Franco da degil. suc beles diye onu tutup getireden. ey adnan sezgin?? o belese aldigin futbolcular ne kazandirdi bu takima?? soruyorum sana belesci adnan. gecen sene 5. olduk, bu sene de ayni durum. takimin türk futbolcu kalitesi yerlerde sürünüyor. sezon basinda cingene pazarligi yüzünden almadigin sezer öztürk su anda döktürüyor. bizim orta saha Türkiye nin en kötüsü, en pasifi olmaya aday. olmaz olsun senin gibi yönetici. Franconu da al git.

Sezon basindan beri hep böyle güvensizlik veriyordu takima bugünde balon patladi iste.Bu takimin kalecisi degil.Mondi gitti 3 sene olucak halen adam gibi kaleci bulamadik, yönetimede yaziklar olsun...

Geri
Üst Alt