Mert Varankaua
Cezalı
- 28 Ağustos 2009
- 83
- 0
- 1.276
Cevap: #25 Leo Franco
çimlere basma leo çimleri eziyosun
çimlere basma leo çimleri eziyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyonda kaleciden çok şut pozisyonunu verenler hatalıdır. Bizim savunma oyuncuları, top rakipteyken geriye çekiliyor tamam anladım alan daraltıyorsun da ön libero oyuncumuz napıyor? İnsan gider rakibin önünü kesmeye çalışır ama yok.
O pozisyonda kaleciden çok şut pozisyonunu verenler hatalıdır. Bizim savunma oyuncuları, top rakipteyken geriye çekiliyor tamam anladım alan daraltıyorsun da ön libero oyuncumuz napıyor? İnsan gider rakibin önünü kesmeye çalışır ama yok.
Franco 2. dakikada hata yapar sonra takım gol yer ve yenilir dersinki franco yüzünden takımın moralini bozdu
Ama adam 70. dakikada hata yapıyor ee selcugu tutması gereken orta saha niye geri geri gidiyor hücum hattı niye gol atamıyor sonra tek suclu franco olur
Ardanın messi olması servetin bu takımda olması vs gibi etkenler değil tek franco suclanıyor fener macı icin saçma biraz sanırım
Renkdas o sut orta sahadan cekilmis olsayadi yine mi sutu cektirenler suclu ?
Kaleci hatalı dedim zaten ama kaleciden çok geriye kaçan ön libero oyuncumuz Mehmet Topal suçludur.