#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Birader filozof görünmek için saçma konusma demek istedigim tek adama yüklenmek yerine messinin niye fener maclarında bişey yapamadıgını servetin Galatasarayda oynayacak kapasitedemi oldugunuda söyleyebilirsiniz diyorum

Senin mantıklı konuşman buysa sana saçma gelebilir. 2 'de yese takım dağılırdı 70 'de yemiş dağılmaması lazım demek baya mantıklı. Bugün herkes kötü oynadı ama herkesi eleştirirken Leo 'da müsade edin eleştirilsin.

Şut gelemeyecek diye bir şey yok. Hiç şut gelemeyecek kaleci yerine forvet alalım ileride dursun. Ayrıca şut bile değildi. Nasıl bir mantık ya, adam ceza sahası önünde bomboş vurmuyor 35 metreden pas atıyor kaleciye.

Yahu ön libero dediğin kesici olmalıdır. Neden stoperler gibi alan daraltıyor? Adam vurur vurmaz orası beni ilgilendirmiyor. Eğer sen ön liberoysan top rakip oyuncudaysa anında müdahale etmen lazım.

Yahu ön libero dediğin kesici olmalıdır. Neden stoperler gibi alan daraltıyor? Adam vurur vurmaz orası beni ilgilendirmiyor. Eğer sen ön liberoysan top rakip oyuncudaysa anında müdahale etmen lazım.

Alex yayın önünde yada biraz gerisinde vursa dediğine hak verirdim, yüzde yüz haklısın derdim ama vuran adama ve vurduğu yere bir bakın.

Daha iyi bir kaleci almamız lazım, tamam Ufuk da iyi kaleci Leo'dan eksiği yok ama Leo zaten eksik bir kaleci. Yani şu açıdan mantıklı görülebilir; Leo'ya o kadar para vereceğine hem yabancı kontenjanı açarsın hem de düşük maliyetle genç bir kaleci yetiştirme şansın olur. Ama olursa böyle bir şey ve kaleye geçerse Ufuk, %99 ihtimalle birkaç maç sonra Leo'ya getirilen eleştiriler Ufuk'a da getirilir.

Kısaca, bizim Mondi gibi güven veren bir kaleciye ihtiyacımız var kesinlikle.

Leo birdaha oynatılmamalı..Sene sonunda da başarılar dilenip yollanmalı..ufuk u geçttim emirhan ergün'e bile razıyım bu gölü yedikten sonra...

Bugün Leo'yu ıslıklayan taraftarı alkışlıyorum. Bireysel hatalar yüzünden bu tip önemli maçlarda yenilmekten bıktım. Sene'ye Ufuk'la devam edilmeli kesinlikle. Leo'nun kıçına tekmeyi basmak lazım....

Bireysel hatası vardı evet pek iyi bir kalecide değil ancak Leo'dan başka herkez Xavi gibi de oynamadı sanırım

En azından maç 0-0 bitebilirdi. Leo'nun hatası tek değil ki. Sene başından beri yediği kaçıncı saçma gol bu. Denizli-GS maçında tribündeydim. Maç boyunca bi kaleci hiçmi yere yatmaz yahu arkadaşç Formasını çek seviyor herhalde, kirlenmesin diye yatmıyor çoğu zaman....

Yaktın bizi Leo. Adamlar oynamadan kazandı. Uzaktan şut geliyr kamera sana dönüyor ne görelim kaleyi ortalamamışsın bile :(. Yazık hemde çok yazık kahroluyorum bireysel hatalardan böle bi maçı kaybettimiz aklıma geldikçe.

bi hayrettin bi de stauche'yi bilirdim, saolsun bu onları da aratır oldu.

Zaten saçma sapan bır gol yıcegı bellıydı bazı maçlarda okadar çok kaleden uzaklasıyokı çıldırmamak elde deıl...

Zaten doğru düzgün top oynadığımız yok, üstüne kendi kendimize gol yediriyoruz. Geçen hafta Emre, bu hafta Leo. Delirmemek mümkün değil.

Keske staucenin yarisi kadar olabilseydi.Stauceyi cok begenirdim ben kuru birseydi ama cok saglam toplar cikarirdi.

staucegintaras.jpg

Barcelonayı sahamızda 2-1 yendıgımızde kaledemıydı acaba banamı ole gelıyo..:)

Geri
Üst Alt