#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Bu koca herifte, Galatasaray efsane kalecilerinin arasında yer bulacak. :)

Manken kaleci furyası devam ediyor..

boy fizik manken ama tip falan ofsayt :)))))))

hiç guvenemiyorum ben francoya

İlk maçından güven verdi .Sanırım kaleci sorunumuz 2-3 sene çözüldü (en azından öyle umuyorum :) )

Umarım böyle devam eder,güven verici bir performans gösterdi.

Leo Franco'yu bi Mallorca macindan bilirim ama Leo'yu bilen herkezin ortak gorusu: Inanilmazi basarir ama ayni zamanda takimini adeta yakar. Yani bi bakarsin super kurtarislar yapar, bi bakarsin sacma sapan goller yer. Ama umarim Leo bizim defansla muthis bir uyum saglar ve pek sorun yasamaz ...

Bugun ilk yariyi az cok izleyebildim zirt pirt kesintili olarak olsada (Justin sagolsun :S) ve guzel kurtarislar yapti ama bakalim, 10 mac falan daha oynansin bakalim.

Leo franco bugün takımın en iyilerinden biriydi...İyi başladı,bravo Leo!

çok iyi ama biraz önde duruyor inşallah bu sorununu çözer bu sene ve önümüzdeki senelerde kalemizi korur

kaleye yakıştı orkun ufacık duruyo kalede ama ikinci kaleci bence aykut olmalı orkun degil

Bende cok begendim Leo Franco´yu...Cok güzel kurtarislar yapti ve güven verdi.

Kalemize cok yakisti kisacasi.Basarilar Aslan

Abi artik kaleci formalarimiz da guzel derken o ne oyle bugun.

Leo ya o forma 2 beden buyuk yahu!Ama guven verdi.

De Sanctis ilk macinda Bursa macinda ne kadar korku saldiysa benim icime Leo bugun o kadar rahatlik saldi.Ayrica topu iyi oyuna sokuyor!

Kaleci dediğin biraz kaleyi doldurucak topu iyi oyuna sokucak bunlarda Leo da var.Ayrıca bana santis güven vermiyordu kalemiz sanki boş gibi geliyordu ama şuan öyle bi his duymuyorum.

Geri
Üst Alt