#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

valla taffarel'den sonra en beğendiğim kaleci.. topu oyuna sokması mukemmel.bu sayede takım 1 kişi fazla mücadele etmiş oluyor.. tebrikler leo aynen devam..

Sanki cok iyi oyun kuran Stoper gibi oyniyor desem abartmis olurum ama yinede demeden yapamiyorum... Simdi anliyorum neden ara sira asirtma gol yedigini.

Adam hatta kendisiyle karsi karsi kalacak Panali oyuncuya öyle bir calim atti ki... Kasti yapilmis bir hareket miydi, yoksa sansla becermis bir hareket miydi anlamadim bile...Ama cok iyi becerdi...

Videosunu izleyin, karar verin:

https://gelgidersin.blogspot.com/2009/09/leonun-calm.html

Bence Leo da artik yavas yavas özel ilgiyi hakkediyor. Tipki Tafi gibi, Mondi gibi. Adam takim genel olarak kötü oynarken en önemli 2 Besiktas-Pana maci kazandirdi bize. Aykut, de Santis, Orkun gibi kaleciler iste böyle hayati maclarda yakiyordu bizi.

Kendisinden beklediğim performansı sergiliyor Leo.Daha da iyi olacaktır,çünkü gerçekten üst düzey bir kaleci,bu sene ki her transferimiz gibi ' üst düzey '..

Leo beni hayal kirkligina ugratmadi, bekledigim gibi oynuyor su ana kadar.

Kalecimiz bile estetik ne bilek hareketiydi o öyle pazara yolladı herifi:p

Oyunu belliki hoca eliyle baslatmasını istiyor bana göre dogrusuda bu ama her zaman elle baslatmak yanlıs olur cunku defansda soguk kanlı bi balta var o kadar o baskı yedigimiz dakikalarda iyi degajlar atması lazımdı degajı biraz zayıf a madrdidde pek kullanmazdı bu yönünüde biraz geliştirirse tadından yenmez

Beklentilerimin çok üstünde ve gerçketen çok kaliteli bir kaleci. Teşekkürler yönetim !

Leo´ya hic tezahürat yapilmiyor degilmi? Yani ben hic görmedim..

Leo taraftarin ilgisini coktan haketti..Müthis kaleci..Haldun Baba anliyor futboldan kardesim:D

Leo´ya hic tezahürat yapilmiyor degilmi? Yani ben hic görmedim..

Leo taraftarin ilgisini coktan haketti..Müthis kaleci..Haldun Baba anliyor futboldan kardesim:D

Leo tribünlere ilk çağrılan isimlerden biri tabi ilk çıkan o olduğu için:)

Bütün tribünlere ona destek veriyor ...

Bayram mesajında çok sekerdi,Türçe öğrenmeye başlamış :o

Kasımpaşa maçında çok iyiydi hatta maçı kurtaran isimlerden biriydi,aslanımsın Leo Franco...

Böyle devam et.

Yavaş yavaş iyi şeyler görebileceğiz diye umuyorum.

Kalitesini ortaya koyuyor her hafta.Gerçekten çok iyi bir kaleci.Hem savunmaya güven veriyor hem de soğukkanlılığını her zaman korumayı başarıyor.Sezon boyunca formundan birşey kaybetmezse kalemiz her sene olduğu gibi bu senede gollere kapanır.

Hiç uzun top atmadı galiba. Hep oyunu kısa başlatıyor.

Dünkü maçta kötü yanı kaleye gelen topların çoğunun ceza sahasının içerisine sekletti. İkinci bir tehlike oluştu bizim için.

Geri
Üst Alt