#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

İlkbaşlarda korkuyordum malum Mallarco macı :) Ama şimdi gerçekten güven veriyor bir kaleci içinde en önemli olan bu.

Güven veriyor. Yönetime teşekkürler. İyi bir kaleci bulmuşlar.

Eveeeeeeet gelelim kuru fasulyenin faydalarina....

Bugun tek ayakta kalan ısımde bence hıcbır golde hatası yoktu sagolsun defansı hattı sayesınde yedık gollerı

Sistemde ender işleryen adamlardan .:)İyiki burdasın.

Sezon başından beri yediğimiz hiç bir golde hatası yoktu.Bu seneki Keitadan sonra en iyi transferimiz bence.

Bütün defans oyuncularımızdan daha teknik :)

Bence müthiş kaleci.Oyuna sokması sakinliği refleksler de iyi.Defansımız sıkışınca her topu leoya atıyor çünkü güveniyor o toplar aykuta gelse sürekli vururdu ileriye nereye giderdi kimbilir? Ya da kalede başkası olsa defans bu kadar geriye dönemez

Takımın çok iyi oynayıp ileriye gittiği maçlarda kalede soğuyor.Ufak tefek top gelmesi bile onun oyuna konsantre olmasına yetiyor.Yani arada bir geriye dönüp Leo'yu da hareketlendirmleri lazım.Ama gerçekten iyi bir kaleci aldık.Umarım Mondragon gibi kalıcı olur..

Ohom ohom, ilk iki golde hatali bana sorarsaniz. Ilk golde cikmamasi gerekirdi, cunku defans gelmisti. Cikinca yanindan yedi golu. Ikinci golde de kaleci oldugunu unuttu, topa ayakla girdi ki elleriyle ucsa birakmazdi topu adama. Cok buyuk hatalar mi, defansin hatalari kadar degil ama yine de hata.

Dagaj kullanmaması dikkatimi çekiyor.Genelde topu elle oyuna sokuyor.Oyunun bu şekilde başlaması daha isabetli bana göre.

Ohom ohom, ilk iki golde hatali bana sorarsaniz. Ilk golde cikmamasi gerekirdi, cunku defans gelmisti. Cikinca yanindan yedi golu. Ikinci golde de kaleci oldugunu unuttu, topa ayakla girdi ki elleriyle ucsa birakmazdi topu adama. Cok buyuk hatalar mi, defansin hatalari kadar degil ama yine de hata.

Zaten toplam da 6 tane pozisyonu var Ankaragücü'nün. Biri direkten döndü 3 tanesi gol oldu :)

Bana hiiiiiiiç güven vermiyor. Kimse kusura bakmasın. Galatasaray oyuncusu olduğu için fazla sert konuşmayacağım. Ufuk Ceylan'ı en kısa zamanda ilk 11'de görmek dileğiyle.

Bana hiiiiiiiç güven vermiyor. Kimse kusura bakmasın. Galatasaray oyuncusu olduğu için fazla sert konuşmayacağım. Ufuk Ceylan'ı en kısa zamanda ilk 11'de görmek dileğiyle.

Katılıyorum.

İlk ismimiz anıldığında da istememiştim zaten. Top defansımızı 5 kere geçti. 3 tanesi gol oldu 2 tanesi direğin dibinden çıktı. Hangi topu tutacak bilmiyorum. Hiç güven vermiyor bana.

Yapmayın yediğimiz gollerde ne hatası vardı adamın? 1 tanesi defanstan sekti adam karşı karşıyada attı, diğeri zaten Servet önünü kapattı uzaktan şutla gol oldu, sonuncusu da adamlar bomboş geldiler ve attılar, ne yapacaktı Colman'ı mı markaja alacaktı o pozisyonda? Yapması gereken en önemli şey olan kornerlerde topu uzaklaştırmaktı çünkü duran toplarda çok hata yapıyoruz, onları da başarıyla yumrukladı. BJK maçında, Kasımpaşa maçında yaptığı kurtarışları ne çabuk unuttunuz? Ufuk bu yaşta mümkün değil kaleyi alamaz Leodan...

Yapmayın yediğimiz gollerde ne hatası vardı adamın? 1 tanesi defanstan sekti adam karşı karşıyada attı, diğeri zaten Servet önünü kapattı uzaktan şutla gol oldu, sonuncusu da adamlar bomboş geldiler ve attılar, ne yapacaktı Colman'ı mı markaja alacaktı o pozisyonda? Yapması gereken en önemli şey olan kornerlerde topu uzaklaştırmaktı çünkü duran toplarda çok hata yapıyoruz, onları da başarıyla yumrukladı. BJK maçında, Kasımpaşa maçında yaptığı kurtarışları ne çabuk unuttunuz? Ufuk bu yaşta mümkün değil kaleyi alamaz Leodan...

aynen katılıyorum.

Fenerbahçe maçında tarihi farka hazır olun o zaman ne diyim :)

Geri
Üst Alt