#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Reis onu sen yapıyon.. :asd:

Sadece Barosun yerine alabileceğimiz forvetleri önerdim

Leoya gelirsek kesinlikle alabileceğimiz en iyi kaleciydi Ondan iyi alabileceğimiz geçen sene Espanyolla sözleşmesi biten Kameni vardı ki oda Leo´dan çok üstün bir kaleci değil

Sadece Barosun yerine alabileceğimiz forvetleri önerdim

Leoya gelirsek kesinlikle alabileceğimiz en iyi kaleciydi Ondan iyi alabileceğimiz geçen sene Espanyolla sözleşmesi biten Kameni vardı ki oda Leo´dan çok üstün bir kaleci değil

Yalan söyleme bari Baros,Kewell,Sabri,Ayhan,Sarp yetersiz gönderilme, Gs ın ilk 11 oyuncusu olamazlar diye ortalıkta dolaşan kim?:mad:

leo ya bi türlü güvenemiyorum ya. ufuku alıştırmak lazım kaleye yavaş yavaş bence.

Ufuk'un daha Leo gibi olması için çok çalışması gerek.. Henüz genç, elbet hakettiği formayı o da giyecektir, yeter ki Aykut gibi Orkun gibi verilen şansı iyi değerlendirsin.

Mondragon'dan sonra güvenerek izlediğim kalecidir kendisi.

Hiç takmıyorum artık nedense çok güven veriyor bana.

Alabileceğimiz en iyi kalecilerden kesinlikle çok iyi bi transfer.

Trabzon maçında gollerde pek suçu yoktu. İlk golü belki çıkarabilirdi, o kadar...

Şu ana kadar yediğimiz gollerde inanılmaz hatalar yapmadı,bence gayet güven veriyor kalede.

Zaten tek kaldığı pozisyonlarda bir kalecinin kurtarış yapması şanstır ya da karşıdaki oyuncunun kazmalığıdır.Onun dışında çok sağlam bir görüntü çizdi,tartışılması gereken takım savunmasıdır burada.

De santis i eleştiriyordum ama Leo nunda ondan eksik kalır yanı yok artık:o:o

herşeyi yaşla kıyaslama ne varmış benim yaşımda 16 yaş çokmu az gir bak bakalım profilime kaç yaşındaymışım ;);)

herşeyi yaşla kıyaslama ne varmış benim yaşımda 16 yaş çokmu az gir bak bakalım profilime kaç yaşındaymışım ;);)

Atakan kardeşim sen bu adamı aldırma

Onun seviyesini yakından tanıdığım için böyle konuşuyorum

Sana konuşacağına kendisi biraz olgun olsun

Atakan kardeşim sen bu adamı aldırma

Onun seviyesini yakından tanıdığım için böyle konuşuyorum

Sana konuşacağına kendisi biraz olgun olsun

Yok benim anlamadığım herşey neden yaşla kıyaslanıyor 16 yaşındayım çokmu küçüğüm bence hiç öğle değil

Leo Franco her ne derseniz deyin alabilecegimiz en iyi kalecilerden biri.

Degilse 1-2 alabilecegimiz kaleci sayin.

Leoyuda beğenmiyosunuz ya yuh artık laf olsun torba dolsuna dönmüş iş

Geri
Üst Alt