#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Geldiğinde şüphelerim vardı ama performansı çok iyi Allah nazardan saklasın.

Normalde Leo'yu çok tutmam kolay gol yemesinden dolayı ama kalede duruşu güven veriyor.Bugün sahadaki en zor görev onun olacak.Allah utandırmasın.

Leo bugün maçın kilit adamlarından biri olabilir.

Tabii ki.

Fenerbahçe yaptığı dengesizce hatalarını iyi değerlendirdi. Bu adam Galatasaray'ın kalecisi falan değil. Son 3 lig maçında 9 gol yemek ne demek yahu ?

De Sanctis'te o kadar değildi. Yazıklar olsun !
Leo bugün maçın kilit adamlarından biri olabilir.

Defans kötü,kaleci kötü,orta saha kötü.Takım kötü.

Allahıma şükürler olsun 3 gol yedik

Diyecek birşey yok kendi kendini ele veriyor.

Bu kaleciye guvenmiyorum.Guvenmekte istemiyorum.Kaleye derhal Ufuk gecsin.3-4 maç oynasin kendine gelir.

Boyu posu tipi kaleciye benziyor ama son 3 lig maçında 9 gol yedi.Refleks sıfır yavaş yavaş Ufuk Ceylan kaleye geçer inşallah.

Kimse maçı izlemedi galiba :) Adamın bu gollerde yapacağı birşey var mıydı sizce? Hele bir tanesi de penaltı yahu o bile "3 gol yedi" denmesine yol açıyor :)

Gollerde yapıcağı hiçbirseyı yok maalesef evet uzun toplarda basarısızdı ama zaten adamın oyun kurma stılı uzun top cıkarmak degıl o yuzden 2 3 tane hatası var .

ilk defa bu kadar kötü topa vurdu, o da kaldıramadı demekki maçı...

Tamam ikinci golde hatasi buyuk, maci koparan da zaten o gol oldu ama birkac tane karsi karsiya cikardi. Hemen yargilamayalim Leo'yu.

Hala bu kaleciyi savunanları görüyorum ya yazıklar olsun benim futbol bilgime.

bence gollerde suçu yoktu hakan balta'nın saçma sapan pasına yapabilecegi birşey yoktu

dinamo bükreş maçında da dikkat edersiniz kendine gelen paslarda vurmakta gecikiyordu ya da bilerek topla oynuyordu kendine aşırı güvenden olsa gerek çalım bile atmıştı bükreşten bir futbolcuya ama fb maçında olmadı vuramadı topa.yapmayacaksın abi düz sağlam basit oynayacaksın

Geri
Üst Alt